Az 5.108.600Ft + metál árából %-ban lehet még valamennyit alkudozni, vagy ez a vége?
Az akcios modelleken igen kicsi a kereskedoi arres, egy ilyen 5M koruli autonal is csak egyszamjegyu. Ez nagyban meghatarozza a mozgasteret.
Akkor lehet joarasitani egy autot, ha valahol eppen utban van egy. (Megrendeltek, de nem vettek at, vagy a kereskedesnek nehezen megy valami kvota teljesitese, ilyesmi.)
Celszeru az osszes kereskedestol begyujteni az ajanlatot a konkret autora. De az ajanlatkeresbe ird bele, hogy "valami hasonlo" auto is jo lehet neked.
Az alkupoziciodat nagyban befolyasolja, hogy még milyen szolgaltatasokat veszel igenybe, elsosorban a finanszirozas es a hasznaltauto-beszamitas szamit. Ha ilyennel kivansz elni, ezt is ird bele a leveledbe. (De ne is vard, hogy a beszamitando autodra latatlanba ajanlatot tegyenek.)
Hogy a finanszirozassal ne jarjal rosszul, erdemes fuggetlen alkuszoknal (brokereknel) is erdeklodni. A THM egy dolog, mindig a fizetendo havi torlesztoreszletre koncentralj. Fontos szempont még a szerzodesmodositasi dij. Hitelszerzodest nem kotelezo a szalonban kotni, "hozni" is lehet.
Az előző OII-m kombi volt, na abban aztán volt minden... Egyet sajnáltam: a csomagtér elválasztásnál volt egy kb. 8 cm-es valami az ülések mögött. Ezért rendesen aludni nem lehetett benne. Voltam az Oktoberfesten egy off Renault Megane kombival, na az frankó volt franciaágynak.
Köszönöm a segítséget. Véleményed tükrében lehet,hogy maradok a jelenlegi Contiknál. "Hacsak" nincs valami jobb ötlet. Bár én elégedett vagyok a Contival.
az SP01 nagyon jo gumi, az elozo automon nekem is az volt (a mostanin a nagyetsoja van, SP Sport MAXX).
Az a baj vele, hogy lassan kifuto szeria, igy megvasarlasat nem feltetlenul javaslom. Ha osszeszedsz egy szalszakadast jovo ilyenkor, nem lesz mar ilyen mintazat sehol.
Egyebkent vizen tenyleg jo, es uj koraban csendes is, de mint minden jol tapado nyarigumi, ez is hajlamos bezajosodni az elso 30-40e km utan.
Milyen meretet keresel? Hatha tudunk valami okossagot :-)
Pici tanácsra lenne szükségem. Az Octin lévő gumik megérettek a cserére. Jelenleg Conti Premium Contact2 van rajta.Érdemes -e Dunlop Sport Sp01- re cserélni? (A gumis ódákat zengett róla,hogy csendesebb mint a Conti és jobb vízes úton is). Vélemény???? Köszi a segítséget
Közben tájékozódtam, állítólag van olyan márkaszerviz, ahol nem szeretik sapkán keresztül nézegetni a guminyomást. Az a veszélye ennek a szelepsapkás trükknek, hogy kosz kerülhet a szelepsapka rugós pöckéhez, esetleg beragadhat és akkor szépen leereszt a kerék.
Fene tudja, én lehet, hogy maradok a tekergetésnél, még akkor is, ha néha elgurul a sapka és szinte mindig összekenem a kezem...