Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Bár ahogy nézem, hogy ez a csoport készítette a The shield-et és a Ments meg!-et, amelyek maximálisan bejövősek voltak, így szinte biztos, hogy az első évadot le fogom kapni, és ha tényleg hasonlít a The shield-re, akkor be is fog jönni.
A Sons of Anarchyt nézi valaki? Ha igen, véleményt kérnék, hogy milyen, pörgős, vagy lassabb folyású, kidolgozottság, ilyesmikre gondolok, mivel egyelőre még nem tudom, hogy belekezdjek-e.
Most, hogy több sorozatom évadközti pihire ment, elkezdtem a Revolutiont. Elég gyengécske(amekkora hájpot toltak alá), de annyi pont van benne, hogy még megnézzem.
Meg a Torchwood 4.évadát tolom, a dolog specialitása, hogy az első hármat nem tudtam megnézni, annyira gyengének találtam. Gondoltam a 4.-nek adok egy esélyt, így hogy átvitték Amerikába, meg több pénzt toltak bele, és lőn, ez is viszi így a még elmegy kategóriát, de lehet, hogy csak azért, mert Doctor Who-fan vagyok, és így van némi kötődésem a témához.
Az... bár kicsit elbalfaszkodtak bizonyos részeket...
Homeland évadzáró: nem kicsit vitték el a végét iszonyatosan kiszámítható irányba... legalábbis ezt a részt. Nyilván maradok a következő évadra, de alapvetően nem tetszett.
Homeland még visszavan nálam, Dexter kivégezve (höhö, just in stlye). Izgalmas utolsó rész volt, állandóan azt néztük, mennyi van még vissza és mennyi mindent meg kell még tennie Dexternek és Debrának... már csak húsz perc, tizenöt, tíz, ÖTPERCCSINÁLJATOKVALAMIT. Huh, vége. És... basszuskulcs. :))
Letoltam a Misfitsből két évadot és elkezdtem a harmadikat.
Nálam egységesen 10/10 az egész, annyira eredeti, szabadszájú, és persze misztikus.
Nathan kiválásával aggódtam a folytatás miatt, de ez az új gyerek annyira elmebetegre hozza a figurát, hogy az mindent visz (azért Nathan is oltári volt végig).
Ezt nem kellett volna. Hogy ugy mondjam, kamaszkoromban volt némi intimitás köztem és a Postás mindig...Jessica Langje között, most meg rákeresztem a neten hogy néz ki az öreglány... ez szembesitett a saját mulandóságommal is :(