Háj.
Áramszünet - sztori: a múltkor jó későn (1/2 11 felé) készülődtem haza a retekbe, be is akartam írni Nektek, de mielőtt ok-t nyom6tam volna, elment az áram a fél városban. Q sötét lett, én meg beállítottam a laptopon a vindóz hátterét fehére, annak fényénél - jólnevelten - összepakoltam és elmentem a retekbe. Azóta is egyre próbálgatom, hátha az OK gomb okozza az áramszünetet. Végülis egyszer már bejött. :))
Hogy mi?
Ha sztorizunk, akkor hamarabb mehetünk a retekbe...
Szal' áramszünetről: Katonatársam (Börgönd, _őrszázad_, 121 emberből 2 érettségizett - a többi nem diplomás) áramszünet idején roppant ideges volt. Félbeszakadt ugyanis a Dallas.
Vagy a harmadik cigijének elszívása után azonban hirtelen felragyogott a szeme, még a sötétben is jól látszott annak csillogása: " De ha visszajön az áram, a film ott folytatódik, ahol félbeszakadt, mit idegeskedem?"
Na, ez tévénézés felbosszantott ám rendesen aug. 20-án. Én is kb. ilyen átlagban nézem. 20-án tűzijáték még megnéz, István a király felénél áram elmegy, és vissza se jön. Zseblámpa fényében zuhanyozás és szunya. Így lőttek az én lelkes tévézhetnékemnek. Kár erőltetni azt, amit nem szokott csinálni az ember. :)
Mi köze ennek a retekhez? Semmi, úgyhogy dolgozok is tovább. :(
Most viszont büszke vagyok rá, hogy engem nem érint a televízió elidegenítő, családromboló, kultúrafricskázó hatása. Ám ha az olimpia alatt is elidegenedés-, családrombolás- és kultúrafricskázás-mentes maradok, akkor átteszem állandó székhelyem a Bazdmegezésbe!
Képzeld az asszonyi haragot, ha komlót vetettél volna be (az orcádba, ugye) - annyit, hogy képes lettél volna szellemképeset vizuálni.
Bár, a Szellemkutya valószínűleg szellem(-)képes.
Aha. Este viszont a Szellemkutya nyert a beruházásgazdaságossági elemzéssel szemben. Asszonyka zabos is volt, mert nem vetettem rá pillantásom, mielőtt elaludt. (Ma meg engesztelés mode ON...)
Jó napot, jó szurkolást. (Feltéve, ha az aszfaltozó tasztaltársak nem a retekben vannak :) ) Igaz már reggel óta itt vagyok és este 8 alőtt valszeg nem is lesz retek. :(
Dógozzunk má megin egy pöppet, na.
Pá
Szeva zizi!
Ez a Notes dolog... Tegnap este megnéztem a Szellemkutyát a tévébe', és abban a nagy benga főhősnek volt két darab kilencmilliméteres megfejtése az ilyen lótustnócc-problémákra. :)
Szerintem legyél te is szamuráj és akkor minden menni fog.
Na, kérem alássan, itt vagyok a retekben, meleg van, nólékkondi, sesör, esküszöm, az irodában jobb! :-) Na meg a furdalás, hogy ilyenkor itthon! (Csak azért nem megyek vissza, mert közben kinn is meleg van.) :)))
Paprikás zizi... Az olyan, mint a mákos lecsó, nem? (Kettőt lapozol a szakácskönyvben. :) )
Nos, úgy tűnik, ma hamar megtérek a Retekhez, hogy később egy kis esti munkával üthessem el unalmas óráimat.
Amúgy tudja valaki, hogy nyáron mér' nem lehet retket kapni? Elvileg megterem, nem? Vagy a nagy meleg miatt hidegházban kellene termeszteni? Tessék: nyakunkon a géntechnológia meg minden, retek meg sehol. Grrr.
Aki ma sötétedés előtt el szeretné érni a retket, annak súlyos egészségkárosodással kell számolnia, aszonta az Aigner Szilárd. Én inkább maradok az irodában, jó itt nekem... :)))