Keresés

Részletes keresés

larzen Creative Commons License 1999.09.16 0 0 52
Passz. Még soha nem hallottam a CDB-ről.
nesz Creative Commons License 1999.09.16 0 0 51
Ja. És mit jelent ez a hibaüzenet: Invalid field in CDB?????
larzen Creative Commons License 1999.09.16 0 0 50
Nyertél. Talán ha Linuxom lenne...
Win95 alatt kár perverzkedni. Egyetlen taszkként kiválóan megy. Esetleg elindítom a MiroPCTV-t és lehet mellette tévézni.
nesz Creative Commons License 1999.09.16 0 0 49
Elképzelhető, hogy a frissen felinstallált WinOnCd hiba nélkül ír, törlésnél viszont a hibaüzenetet adja be?
Installáljam újra vagy keressek más progit?
Honnan tudok lehúzni olyan íróprogramot, ami full verziós?
larzen Creative Commons License 1999.09.16 0 0 48
Mindig legyen tartalék íróprogramod...
A buffer underrun üzenet elég furcsa törlés esetén...
Rettenet Creative Commons License 1999.09.16 0 0 47
a Traxdata írókban van Philips is, meg Yamaha is, meg Teac is, meg mindenféle. attól függ milyen tipus. Persze ettől függően változik az is, hogy mennyire jó, vagy nemjó.
Rettenet Creative Commons License 1999.09.16 0 0 46
gondolom írás közben olyanokat, hogy mp3 hallgatás, meg netelés nem szoktál csinálni.
senkimaci Creative Commons License 1999.09.16 0 0 45
Hi! Monnyátok má meg, miért nincs olyan cég, ahová beviszem a notebookomat, hogy ezen van a felírnivaló, nyomjuk át hálón hozzátok, azt' karcoljátok fel nekem valami cédére. Vagy én vagyok már teljesen hüje?
nesz Creative Commons License 1999.09.16 0 0 44
S.O.S. SEGÍTSÉG!!!
Van egy új Plextor 4220-as újaíróm. Írni tökéletesen ír CDR-t és CDRW-t is, de ha az RW-nél kiadom az ERASE DISK parancsot (WinOnCd 3.6), akkor mindig a következő hibaüzenet jelenik meg:
Status: Invalid field in CDB. Possibly buffer-underrun.
Mi a baja, és mi a "péket" lehet csinálni vele?
A gép HP Vectra 4,3-as Quantum Fireball vinyóval
larzen Creative Commons License 1999.09.16 0 0 42
Közhelyszerű kérdés: Próbáltál Astalavistával serialt találni hozzá?
larzen Creative Commons License 1999.09.16 0 0 41
Garantalom, hogy a Traxdata-dat nagy ivebn vagod ki az ablakon. :)
Nekem IDE-s Traxdata-m van, de nincs az a Plextor, vagy bármi, amire elcserélném. Legfeljebb egy 4x-es Traxdata-ra. :) Bő másfél év alatt csak pár lemezt sikerült elrontanom, azt is saját hülyeségem miatt. Jópár cédéírót láttam már kinyúlni, de az én 2260-asom úgy ír, mint az álom. Nem hülyül az audioval sem, és minden gagyi CDROM tudja olvasni, amit írt...
Csak azt nem értem, hogy miért láttam annyi halott HP-t, meg Philips-et, ha ugyanazok belülről...
N___ Creative Commons License 1999.09.16 0 0 40
Tisztelt urajjim, a CD írás művészete tényleg megáll a grabbelésnél?
Szal, CDEveryWhere ügyben télleg nem hallott senki semmit?
larzen Creative Commons License 1999.09.16 0 0 39
A Traxdata az valójában belülről Philips, ugyanúgy, mint a HP is. Ui. mind a három típusú cédéíró a győri Philips gyárban készül...
larzen Creative Commons License 1999.09.16 0 0 38
Nekem két vinyó és két cd (író és olvasó) van a négy lehetséges helyen.
Még soha nem volt olyan, hogy 'bezavart' volna. Pedig a rack (általában ezen van a hozott anyag) van egy buszon az íróval. Imho nem ér meg annyi pluszköltséget a SCSI író. Mondom ezt én, akinek már négyfajta cédéírója volt, így SCSI csatolós is.
Sőt, szerintem írni sem sokkal érdemesebb 2x-nél gyorsabban.
Írója és lemeze válogatja. Most éppen egy HP 8100-as van itt a gépemben. Ezzel mindig 4x írunk, volt, hogy olyan 200 forintos lemezre, amelyikre rá volt írva, hogy max 2x sebesség ajánlott. A legszarabb olvasónk is prímán olvasta.
Macika_ Creative Commons License 1999.09.16 0 0 37
Ugye csak hülyéskedsz, hogy nem ismered az egyik legtutibb CD-másoló szoftvert?
Oborzil Creative Commons License 1999.09.15 0 0 36
Ez a traxdata egyébként valójában Teac 55C belül, amit itt is és különböző tesztekeben is dícsérgetnek.
A puffer 1 Mb, de nem az a baj, hogy kicsi, hanem, hogy nics tele írás közben.
Mi az a Disc Juggler, valami hardver, amit utólag kell berakni?
Rettenet Creative Commons License 1999.09.15 0 0 35
Panasonic24xSCSI olvasó 4x-es sebességgel grabbel. hiba recsegés, nuku.
Panasonic7502 és Yamaha4416 íróval 4x-esen irogatom a audioCD-ket, de eddig még nem tapasztaltam, hogy probléma lenne.
a MaCis anyagot esetleg a WinOnCD 3.6 SE-vel is meg lehet próbálni.
a számok közbeni méla csönd effektust a 8x-os Panasonic olvasóm is produkálta. két variáció van. vagy kezd elhalálozni, vagy valamivel nem akar összeférni. majd eccer kibányászom és kipróbálom másik gépben is.
Mike Creative Commons License 1999.09.15 0 0 34
Nezzel meg egy Plextor 4220 vagy 8220-ast audio iras kozben.
Garantalom, hogy a Traxdata-dat nagy ivebn vagod ki az ablakon. :)
Puffer: mekkora a puffere?
Hasznalj DiskJuglert, ott beallithato, hopgy o is hasznaljon 4Mb puffert (vagy a Neroban, most nem emlexem pontosan)

Udv, Mike

Mike Creative Commons License 1999.09.15 0 0 33
Kedves morpet!

Ha ASUS alaplapod van (ha jol emlexem) akkor azon van SCSI BIOS, ugyhogy boven elegendo, ha veszel magadnak (ugy cc. 10 rongy) egy NCR SCSI kartyat. Igy olcson letudhatod a SCSI kerdest.

Iro:
erdemes Plextort venni, annyiba kerul mint a Yanmaha, szvsz jobb nala.
nem melegszik, megbizhato, stb. Ha sokat akarsz irni vegyel 8220-ast (80e), ha csak otthon, kenyelmi szempontokat veve figyelembe, akkor eleg a 4220-as (45-50).

Olvaso:
ebbol is erdemest Plextort venni, 40x, 32x sebessegut. (mast nem arulnak)
audio grabbelesre ennel jobb nincs. IDE vinyora is lazan grabbel 1900-2000k/sec-kel, uw vinyora meg gyorsabban. Van sajat grabbelo progija, de egyszeru masolassal is lehet grabbelni pl.: (Far manager alatt)
Es ott a Diskdupe amivel a masolas tenyleg egy kattintas (hiaba is ertetlenkedett vki. elottem) (jo mondjuk a Diskdupe nem tud tulirni)

Udv, Mike

Oborzil Creative Commons License 1999.09.15 0 0 32
Egyet nem értek.
Miért nyűglődnek sokan az audio-Cd-k grabbelésével, audiograbbert és egyéb programokat használva egyszeres sebességgel?
Az általam használt WinOnCd 8-szoros sebességgel grabbel, tudtommal ezt a sebességet nem is lehet szabályozni. Az így kapott hangminőséggel semmi gond, tökéletesen szól akkor is, ha Mp3-ból csinálok audio-CD-t.
Konvertálásra én a HyCD-samplert használom, kb. a lejátszási idő fele alatt konvertál, bár ez talán processzorfüggő.
Grabbalésnél csak arra kell figyelnem, hogy az íróval grabbeljek (SCSI- Traxdata), az olvasóval való grabbelés után voltak recsegések a számok elejénél.
Audiót írni viszont szinte csak egyszeres sebességgel merek, különben buffer-underrun következne, főleg a számok végénél. Különösen akkor, ha nem hagyok szünetet a számok között.
Normális az, hogy a harmincfokozatú pufferkijelzőnél csak az alsó egy-két fokozatban van adat? Ez mitől van?
N___ Creative Commons License 1999.09.15 0 0 31
Szasztok,
van egy kis sW problémám. WinNT alatt akarok Mac volume-ból MacHFS CD-t írni, de egyetlen programot találtam csak, ami támogatja, a CDEveryWhere-t. Sajna a demo csak 50MB-t enged.
Szal, van vkinek serialja hozzá, vagy tudtok említeni olyan progit, ami megcsinálja ugyanezt?
A végén még meg kell vennem a sw-t....
Filburt Creative Commons License 1999.09.15 0 0 30
Hiya!

Szóval megint itt vagyok. Én is gyökölök egy író vételén, mert mh. váltásból kifolyólag mexűnt az eddigi lehetőségem. És a tapasztalatok alapján 85-90%, hogy SCSI-s írót fogok venni ha meglesz rá a kess, ugyanis nem szeretném, ha az IDE-n lógó többi cucc bezavarna.

Amúgy szerintem nem érdemes 2x-nél gyorsabban grabbelni, mert nő a hibalehetőség (olvastam egy leírást róla, elég szivatós dolog a grabbelés, mármint a grab progi számára...).

Sőt, szerintem írni sem sokkal érdemesebb 2x-nél gyorsabban. De ez csak amolyan szerény vélemény...

Filburt

mccheese Creative Commons License 1999.09.15 0 0 29
A grabbelési problémákkal én is találkoztam, de mihelyt egyszeres sebességgel csináltattam a géppel rögtön megszűntek a gondok.
Ja: olvasó Sony 24x, iró Pana SCSI+scsi kártya. Általában jól dolgozik, bár voltak már gondok vele. (Oprendszer w98)

Mcc

netizen Creative Commons License 1999.09.15 0 0 28
nekem is volt ilyen nyavajam, de mind windows2000 mind Linux alatt ezek a problemak egyszeruen megszuntek :-))
morpet Creative Commons License 1999.09.15 0 0 27
Audio CD-k grabbelesevel van problemam. ASUS 34x-es CD olvasom van, es elofordult joparszor, hogy ugy grabbelt, hogy vmelyik szam kozepen par mp-es szunet van, vagy olyan is volt, hogy a szam kozepen par mp-es reszlet lett egy masik szambol!! 8x-osan grabbelek vele, a WinOnCD egy segedprogramja okumulalta ki vmi alapjan ezt megfelelo sebessegnek. A problema gyakoribb az irott CD-k eseten. A Yamaha irom ugy tunik, nem csinal ilyet olvasaskor.

Aztan a masik: TAO iraskor gyakran lesz az egyik hangsav halkabb a masiknal. Egyszer DAO-ban is elofordult, on-the-fly iraskor.

kukaca Creative Commons License 1999.06.23 0 0 26
Nekem egy Yamaha író vigyorog ki a gépemből, a problémám nemis az írással illetve annak minőségével van, hanem az audio track-ek RAW-osításával. Egy-egy track vége és eleje 2-3 overload jellegű sistergést produkál, amitől marhára élvezhetetlenné válik a nóta. A track-ek beolvasását már 3 féle CD olvasóval próbáltam, eredmény nagyjából ua. Na ezt mi a nyavaja okozza?
Antonievics Hemond Creative Commons License 1999.06.23 0 0 25
Egy hely: www.extra.hu/cdmaster
bnoplwk2 Creative Commons License 1999.06.22 0 0 24
H az ilyet lejatszoba teszed akkor azt 2 track-esnek fogja mutatni. Mind a 2 track nagy blokkmeretu (2236), de az elso tracken rendes isofs van. A 2 track a mediatrack aminek a reszeire az elso track-ben levo linkek mutatnak. Az elso track-re szokas a lejatszo programokat raheggeszteni minden OS-hez a megfelelot. Ennyit tudok rola, legalabb is amikor LINUX-ban nezegetttem a raw imago-t ez derult ki szamomra. Nem artana valami szabvanyban utananezni..
Előzmény: megvesztegethetetlen (23)
megvesztegethetetlen Creative Commons License 1999.06.22 0 0 23
Macen az Adaptec Toast-al égetek. Lehet pécére, Macre, audiót vagy hibridet. Tudja valaki mit jelent a "Multitrack CD-ROM XA" formátum? Az ISO9660-ban (standard pécé formátum) válsztható "Electronic Book". Tudja valaki mit jelenthet ez? Egy másik nagyon jó égetö program audióra az Adaptec Jam. Lehet a zenék között átmeneteket csinálni (fade) sok féle módon. Égetés elött meg lehet hallgatni milyen lesz. Aztán azt az üres 2 másodpercet is ki lehet hagyni.
Liquid_FX Creative Commons License 1999.06.21 0 0 22
Panasonic 4/8 IDE - eddig nem volt vele semmi bajom, semmit nem rontott, nem melegszik túl. Szerintem ha nem éjjel-nappal akarsz irní, ideális. Meg olcsó is.
Előzmény: morpet (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!