Egyenlőre ezt néztem Continental WinterContact TS 830. Vagy a dunlop M3.
A Conti teljesen uj fejlesztes, Magyarorszagon még senki nem is latott ilyen gumit, majd csak oktobertol. A Dunlop M3 viszont kifutott modell, utoda a 3D.
Nem az ár a legfontosabb hanem az , hogy a lehető legjobb gumi legyen az Octin.
Hahaha :-)
Ketfele teligumi fejlesztesi iranyzat van. Az egyik kifejezetten a mely hoban teljesit jol, amasik inkabb az utobbi evek enyhebb teleit preferalja. azaz hideg szaraz es nedves uton kivalo, csaknem nyari szinvonalu, ellenben hoban nem annyira jol teljesit. A masik szereti a friss, felmeteres havat, a sipalyakra vezeto takaritatlan utakat, de nem igazan szuperal az eltakritott hoval, a latyakkal, sonedves utakkal.
Ha a magyarorszagi valos utviszonyokat veszed celba, a Dunlop Wintersport 3D es a Good Year UG7+ a legjobb gumik, esetleg a Bridgestone Blizzak LM 25 es a Pirelli Sottotero sorozat.
Nyakunkon a tél , bár az időjárás ezt nem nagyon veszi figyelembe. Hála istennek. De ez nem sokáig lesz így. Elöbb vagy utobb kell a téli gumi. Én 205/55R 16-os gumiban gondolkodom (ilyen acélfelnit kapok a havertól) egyébként a nyári is ilyen.
Milyen gumit vegyek? Egyenlőre ezt néztem Continental WinterContact TS 830. Vagy a dunlop M3.Az elsőt nem ismerem a másodikról jók a tapasztalatok. A nagybátyám FOCUS II-esén ilyen van. Nem az ár a legfontosabb hanem az , hogy a lehető legjobb gumi legyen az Octin.
az a baj, h még nagyon új a széria, 50-60 ezret mentek még nem nagyon vannak, szóval ki tudja mi lesz pár év mulva, pont akkor, amikor lejár a garancia (asszem az alapból 3 év náluk)
amúgy itt vannak a vélemények http://www.whatcar.co.uk/car-review-readers.aspx?RT=2869
tipushibái: az ülés szövete totál szétmegy, beázik, valamint leáll, nem indul el. Aztán a kéttömegű lendkerék, amit ha erősítettre cserélnek zörögni-rázi fog a motor.
Ha megnézzük az octáviát, jó ha 1 v. 2 rossz véleményt tudunk olvasni róla.
Neked hány ismerősödnek van Citroenje? Mert nekem elég nagy a haveri kör, de nincs senkinek sem, és gondolom ez nem véletlen.
Haveromék hoztak egy 1.9tdi octaviat kintről. Ambiante, tdi, gyári levehető horog, climatronic, alufelni, 4 elektromos ablak, ülésfűtés, tempomat, nagy computer. 1.9 lessz az ára, mire ki lessz teljesen pucolva. Nagyon szép a kocsi. Jah, 2000évjárat.
Polrírt kap, meg kőfelverődések csikarások javítása. Euro3as mocija van már.... Meglepően szép 8 éves létére.
Vezetés pestről? Mellik cégnek van vezetése pesten? Uccsó emlékeim szerint mifélénknek a marketingej trónol pestiában :) A másik meg berényi teljesen :)))
Mivel én nem vagyok berényi, így csak sejetem hogy holvan a gyár, de megtalálom. Talán ahogy beérünk a 31-es felől ,röktön balra??? A másik gyár az aksis? Az a város túlfelén van.
nem vagyok egy igényes fajta, ilyen apró dolgokban, h recseg ropog, vagy letörik, vagy lefittyed, vagy szétszakad. Egy a lényeg : ha az ember végre kevéske szabadságot kap a jászberényi gyártól, és elmegy körutazni, akkor ne trailerezés legyen a dologból, szóval ne hagyjon cserben az autó. Semmi más nem érdekel.
Ha megane méretű lenne a cliom, nem vennék új autót, addig használnám, ameddig megbízható marad.
Azért érdekelne, h a barátod megbánta-e már az OII -> c4 picasso cserét, vagy el mer-e indulni nagyobb utakra félelem nélkül..
Ha ilyen felelemmel allsz hozza az autohoz, akkor inkabb ne vedd meg.
Az autozasi elmeny reszben (java reszben) pszichologia kerdese. Ugyanaz a jelenseg (mondjuk letorik az indexkapcsolo) ketfelekeppen jelenik meg az ember fejeben. Ha altala megbizhatatlannak tartott autoban ul, akkor igy is ugy is az auto a hibas. Ha megbizhato autoban ul, akkor azert mar magat is hibasnak latja ("biztos tul erosen huztam meg"), es kulonben is, csak egy muanyag darab tort el, nem nagy ügy :-)
A tortenelemben az ilyet szokas onbeteljesito joslatnak is nevezni :-)
Mondjuk úgy hogy a környékén, és berényben is.:-))) Láttad , felhívták a figyelmem hogy a nagy tesó figyel ne áruljak el mindent.:-))))))) Igaz nem értem , na de mindegy. Összefuthatunk valahol, de ezt inkább telefonon és éppen akkor amikor aktuális. Na de a telszámomat sem (ezt tényleg ) nem akarom ide beírni. Vegyük fel a kontaktot. Él az E-mail cím a neved alatt?
live és expression, az egyikben normál az ülés , a másikban gerinc támaszos. Más ülésekről nem tudok, de egyik sem volt jó a hátamnak. A skodának az alap ülése viszont igen jó volt!
csak a grand c4 picasso tetszik, a másiknak a feneke nem jön be. Kényelmileg nekem nagyon bejött ez az autó, néha még álmodok is róla :-) De családi megbízható autó kell, ami az európai bolyungásunkban partner lesz, és ami nem teszi tönkre azt. És szerintem a C4 nem nagyon megbízható. Ha a WhatCar hozzászólásait nézzük, az összes octavia hozzászólásból max 1-2 ember írt komolyabb meghibásodásról. Ellenben c4 picassoról az elején egy csomóan. Beázik, valamint nem indul, és legkülöünböző helyzetekben kell "garázsba" azaz márkaszervízbe vontatni.
Ugyan ősztől megkapja a BMW 1.6-os turbó (és benzines szívó) motorját, de gondolom a nagy kaszni miatt meg nyelni fogja ez is a benzint, amugy alternativaja lehetne az 16.hdi-nek
Azért érdekelne, h a barátod megbánta-e már az OII -> c4 picasso cserét, vagy el mer-e indulni nagyobb utakra félelem nélkül..