Vezetés pestről? Mellik cégnek van vezetése pesten? Uccsó emlékeim szerint mifélénknek a marketingej trónol pestiában :) A másik meg berényi teljesen :)))
Mivel én nem vagyok berényi, így csak sejetem hogy holvan a gyár, de megtalálom. Talán ahogy beérünk a 31-es felől ,röktön balra??? A másik gyár az aksis? Az a város túlfelén van.
nem vagyok egy igényes fajta, ilyen apró dolgokban, h recseg ropog, vagy letörik, vagy lefittyed, vagy szétszakad. Egy a lényeg : ha az ember végre kevéske szabadságot kap a jászberényi gyártól, és elmegy körutazni, akkor ne trailerezés legyen a dologból, szóval ne hagyjon cserben az autó. Semmi más nem érdekel.
Ha megane méretű lenne a cliom, nem vennék új autót, addig használnám, ameddig megbízható marad.
Azért érdekelne, h a barátod megbánta-e már az OII -> c4 picasso cserét, vagy el mer-e indulni nagyobb utakra félelem nélkül..
Ha ilyen felelemmel allsz hozza az autohoz, akkor inkabb ne vedd meg.
Az autozasi elmeny reszben (java reszben) pszichologia kerdese. Ugyanaz a jelenseg (mondjuk letorik az indexkapcsolo) ketfelekeppen jelenik meg az ember fejeben. Ha altala megbizhatatlannak tartott autoban ul, akkor igy is ugy is az auto a hibas. Ha megbizhato autoban ul, akkor azert mar magat is hibasnak latja ("biztos tul erosen huztam meg"), es kulonben is, csak egy muanyag darab tort el, nem nagy ügy :-)
A tortenelemben az ilyet szokas onbeteljesito joslatnak is nevezni :-)
Mondjuk úgy hogy a környékén, és berényben is.:-))) Láttad , felhívták a figyelmem hogy a nagy tesó figyel ne áruljak el mindent.:-))))))) Igaz nem értem , na de mindegy. Összefuthatunk valahol, de ezt inkább telefonon és éppen akkor amikor aktuális. Na de a telszámomat sem (ezt tényleg ) nem akarom ide beírni. Vegyük fel a kontaktot. Él az E-mail cím a neved alatt?
live és expression, az egyikben normál az ülés , a másikban gerinc támaszos. Más ülésekről nem tudok, de egyik sem volt jó a hátamnak. A skodának az alap ülése viszont igen jó volt!
csak a grand c4 picasso tetszik, a másiknak a feneke nem jön be. Kényelmileg nekem nagyon bejött ez az autó, néha még álmodok is róla :-) De családi megbízható autó kell, ami az európai bolyungásunkban partner lesz, és ami nem teszi tönkre azt. És szerintem a C4 nem nagyon megbízható. Ha a WhatCar hozzászólásait nézzük, az összes octavia hozzászólásból max 1-2 ember írt komolyabb meghibásodásról. Ellenben c4 picassoról az elején egy csomóan. Beázik, valamint nem indul, és legkülöünböző helyzetekben kell "garázsba" azaz márkaszervízbe vontatni.
Ugyan ősztől megkapja a BMW 1.6-os turbó (és benzines szívó) motorját, de gondolom a nagy kaszni miatt meg nyelni fogja ez is a benzint, amugy alternativaja lehetne az 16.hdi-nek
Azért érdekelne, h a barátod megbánta-e már az OII -> c4 picasso cserét, vagy el mer-e indulni nagyobb utakra félelem nélkül..
tizen egynehány évig csak citróm volt. Aztán véletelnül vettem egy mondeot. Arra tudtak jó hitelt adni, tax ár magas, kocsi olcsó stb... Nagyon megszerettem. Hibamentes 150ezerkm. 300al adtam el. Aztán saab, a skodát meg kaptam, mert céges. Kellemes, de csak átlagos magasságú embereknek való. Ha valaki kicsit magasabb és szeret sportosan vezetni /testhelyzet/ akkor már szűkül a létszám. Nyaralni voltunk vele 2 felnptt 2 gyerek. Utáltam, hogy nem ülhettem kényelmesen. Cuccok befértek, mert nagy a csomitartó. A technika már nem az űber német technika. Ha hiba van akkor az pénzes mutatvány, ha nincs akkor tuti a gép. Nincsenek bosszantó baszakodások, bár télen volt 2 hete amikro naponta elküldött egy izzót, akkor kicsi tmérges voltam, de azóta egyet sem... Pedig senki hozzá nem nyúlt.
Ellemben nekem a családi autóm egy galaxy. 1.9tdi 7 személyes. Na az családi autó, imádom. Gyerekek kényelmesen elférnek, nem rugdossa a hátam vezetés közben, menet közben hátramegy nejem eligazítani kicsit nagyot, stb. ha kiveszek 1 ülést, 6 szem akkor van annyi csomagtartója mint a skodának. 10 éves a galaxy. Ha választani kellene, hogy melyik maradjon, egyértelműen az egyterű. Nejem naponta jár vele, gyerekeket hozza viszi, segít anyósoméknak, mert ott nincs jogsi, meg nagyszülő orvosra szorul stb. 2 gyerek mellé befér a család többi része.
Persze, ha nincsnenek ekkora elvárások, akkor az octavia egy nagyon jó választás. Tegnap néztem 3.6 milla az 1.4es oct!!!! a régi oct /tour néven/ 3.3 mllla Annyi pénzért nem kap az ember "normális" autót!
és sokkal olcsóbb üzemeltetni is, 2 hátsó elektromos emelő csak 43 ezer forint, a meganba ha jol tudom 1db kerul 80 ezerbe, nameg a gázolajszűrő, stb is sokkal olcsóbb...
Ezeket az allitasokat, szamokat felejtsd el :-)
Barmelyik auto mellett is dontesz, tamaszkodj a forumokon kialakult rajongoi tarsasagokra. Akkor azert mas szamokat fogsz hallani.
az Octavia ülésébe belefér a hátam, a meganéba valahogy nem (felül a két peremen)
A Megane-nak felszereltsegenkent mas lehet az ulese. Ha Dynamique-ot probaltal, akkor nem csodalom, ha kenyelmetlennek talaltad :-)
Igen tényleg érdekes. Biztos csak egy lába volt az Úrnak mert a kuplungot nemtudta benyomni. Vagy azt is elektromosan vezérli?
Nekem kicsit hihetetlen a történet, bár attol még igaz lehet, de akkor béna a doki, mégha akármennyit is vezetett.
Ennél csak az a jobb amikor leíra az ökör hogy gyujtó trafot kellet cserélnie ennyi meg ennyiszer, majd azt is leírja hogy dízel autója van. Gondolom valahol hallot a trafóproblémárol, és leírta ami eszébe jutot.
Ezt meg végkép nemértem. Törölteni hsz.-t? Na mindegy, látom már sosem tudom meg mire kel figyelnem. Most tartok olyan 10-11 ezer hsz.-nél, gondolom eddig nem csináltam nagy hülyeséget mert akkor már a nyakamon lenne valamilyen hatóság, szerv.