Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Olvastam valahol egy elemzést arról, hogy a kormánypárt és a DK is mennyire rá van menve a nyuggerekre, és hogy bizony ezek a fiatalok is öntudatosodnak és szavazók vagy azok lesznek, és emiatt ez az egész bánattudjami életkorilag fog szépen lassan kihunyni vagy ellaposodni. Legyen így, ezek a fickók nem államilag teletömött hátizsákkal csinálják ezt, mint a túlparton, ilyen értelemben egy valami különbözteti meg a kettőt, a tehetség avagy annak a hiánya, de elég indirekt célzásom volt mára, jócca.
Krúbi tegnap kicsapta a biztosítékot, zúgott a mocskos...,és persze csúnya szájjal is beszélt, na ez a szellemi lázadás, végre, ebből még lehet valami, sok a fiatal nagyon ( ráadásul részben paródia, amit sokan nem vesznek észre).
Természetesen nem linkelek, mert azt már nem szabad.
Tulajdonképpen Portik ezzel az egész magatartásával,- amely szerintem részben abból fakadhat, hogy minden megoldatlan korabeli maffiaszerű emberölés felbujtójává tették -ennek kapcsán sok a kétely bennem is-,és ebbe beleőrült, minden esetre hozzá fog járulni az ítélkezési rendszer fejlesztéséhet, nyilvánvalóan szigorítani fognak a védőváltás szabályain és a kiemelt ügyekben a bírókat is biztonsági személyzet fogja bekísérni a tárgyalóterembe és kikísérni onnan, na tényleg befejeztem.
(mondjuk még olyat sem hallottam soha, hogy egy ilyen súlyú ügyben ne tartsa meg az ügyvéd a perbeszédet, no de de ki vagyok én, arra azért kíváncsi leszek, lesz-e kamarai ügy belőle, de erről ennyit)
Gyerekek, ami ma a Portik ügyben a bíróságon ment...szakmailag elképesztő. Hogy tudja a fia leönteni a bírót, hol van ilyenkor a TEK, a rendőrök, a Bv-sek? annyi hivatalos személy volt ott. Portik miért gondolta, hogy az idők végezetéig játszhatja a védőcserés játékot, meg az elfogultsági játékot? Egyszer úgyis ítéletet hirdetnek. A védő meg nem mondta el a perbeszédet. Kíváncsi leszek, hogy az elfogultsági meg a véőkkel való játék kapcsán lesz-e olyan fellebezés, ami megállhatna. Ilyen időhúzást én még sosem láttam magyar bíróságon.
Hát még ha elmondom, hogy tegnap vagy egy órán keresztül bizgeráltam a jobboldali képet!
A legelső digitális fényképezőm (tkp. egy hordozható webkamera volt) 640x480-as képeket tudott készíteni (felskálázós csalással 800x600-asat). Igazi semmirevaló szar volt, de hát hirtelen kellett és erre volt pénz.
(Még a jóval későbbi, 2MP-s Nokiámmal is olyan képeket lehetett csinálni, hogy trükközni kellett, hogy a kép kinézzen valahogy papíron.)
No, AHHOZ képest ez meg egy telefonnal (tehát megint csak nem egy dedikált fényképezőgéppel!) készült kép.
Nagyjából ilyen lett volna az első géppel készítve:
És ilyen lett most, 22 évvel később:
Ezen azért ellamentáltam egy kicsinyég...
Ami 22 éve egy középkategóriás/profi fotómasinának is becsületére vált volna, az ma egy hétköznapi telefon.
Aki ebben nő fel, az szerintem el se tudja képzelni, hogy mekkora kincseket tart a kezében.
A francba, most látom, hogy kaptam leveleket Nox ügyben, csak a freemailes emailjeimet csak hetente egyszer nézem át. Holnap átolvasom, mert öreg este van már, és majd próbálok válaszolni, kösz addig is, és elnézést,. hogy ez napokig parlagon maradt.
"Majtényi László: "..a magyar politikai elit rendkívül tehetségtelen. Azt kell mondjam, ismerem is őket, sokan valahol a gyengeelméjűség határán vannak".
Használ valamelyikőtök jelszókezelő appot androidon? A sírba visz, hogy nyaraláskor nem férek hozzá a jelszavaimhoz, de nem akarom a laptopot elcűgölni, simán elvagyok a tablettel máskülönben.
Ha úgy érzed, akkor biztos igazad van. De azt hiszem, ezzel nem nekem kell mit kezdenem. Amennyiben nem csak érzésekre alapoznánk a folytatást, kérlek, idézd már tőlem, hogy hol ítélkeztem bárkiről vagy miből támadt ez a benyomásod, hogy ítélkezem másokról, hogy hol élnek. Köszi!