A jelenlegi modern fizika több mint 100 éves. Ma már inkább gátja, mint segítője a tudomány fejlődésnek. Szükség van tehát egy új fizikára. De milyen is lesz ez az új fizika? Erre keressük a választ.
Bizony ez így van. Sőt, még sokkal nagyobb hátrányból, mint gondolod.
De tegyük fel, hogy jó az elméleted, ellentmondásmentes, egyezik a tapasztalattal, kísérletekkel bizonyítható. De eltér az általánosan elfogadottól. Még ekkor is számtalan akadállyal kell megküzdened:
1. Először is valahogy ismertté kell válnod ahhoz, hogy egyáltalán odafigyeljenek rád. Ez nem könnyű, mert az interneten kívül jóformán semmi más lehetőséged nincs. A TV-be nem tudsz bekerülni, könyvet hiába írsz.
2. De ha mégis valahogy sikerül ismertté válnod, akkor le kell küzdened a megszokás hatalmát. Az emberek ragaszkodnak ahhoz, amit ismernek, amit megtanultak. Az újtól ösztönösen idegenkednek.
3. Ezután meg kellene győznöd a szakembereket. Azokat, akik a régi elméletben hisznek, a régit tanítják, abból élnek. A te elméleted kedvéért nem fogják feláldozni a jól fizető állásukat, hírnevüket.
4. Ezért hivatásos fizikusok százai fogják leírni, hogy az elméleted hülyeség. A laikus közönség pedig mindig inkább az ismert szakembereknek hisz.
4. Ha nem tudják cáfolni az elméletedet, akkor le fogják írni, hogy te nem vagy szakember, nem értesz hozzá. Egy kívülállónak nem lehet igaza. A pénz és a média náluk van.
5. Ha ezzel sem tudnak lenyomni, akkor személyedben fognak lejáratni. Kiderítik, hogy csalod az asszonyt, alkoholista vagy és kábszeres, de lehet, hogy buzi is.
Miért lenne gyenge ? Látható anyag mind tömeg . A tömeg meg az E = mc2 reláció szerint lényegében energia . Tehát minden visszavezethető az energiára !
Evvel az elméletem mindaddig nem foglakozik, amíg a centrifuga kísérletem ezt nem igazolják .
De ha pozitíva állnál hozzá, akkor te fejleszthetnéd tovább erre a te alternatívádra, mert én még nem értek mindent a felsőbb matematikából, mert eddig mindenki elzárkózott, hogy online megtanítson mindenre .
Szuper.... téged meg sem kérdezlek, magyarázzd meg miért különbözik a súlyos tömeg ezreléknyi nagyságrenden a tehetetlen tömegtöl, mert te hülye vagy meg leirni a saját nevedet is!
Akkor csodálkoztam volna, ha első olvasatra megértitek .
ne hari, de azért én összeraktam egy konzisztens elméletet, függetlenül attól, hogy a valóságot írja le vagy sem. úgy hogy valószínűleg nem az én felfogó képességemmel van a baj. lehet, hogy pusztán rossz a fogalmazásod. de akkor sem érthető.
Ez olyasmi mint amikor azt mondják, hogy az ősrobbanást az isten teremtette . Tehát csak élcelődés, viccelődés . Tehát az elméletemben, minden a végtelen sok energiára vezethető vissza .
Akkor csodálkoztam volna, ha első olvasatra megértitek .
Ha egyesíteni akarjuk a különféle mezőket, akkor kell egy kiindulási alap, és kellenek kulcsok amik az egyes mezőket megkülönböztetik a többi mezőtől .
A kiindulási alap a Newton gravitációs képlete: F = g mM/r2 .
A kulcsok a betűk . Kitűnt, hogy ezek a betűk egy új algebrához igazodnak . Mivel hasonlónak találtam a komplex számokhoz, ezért szuperkomplexeknek neveztem el, mert a hiperkomplex megnevezés már foglalt .
Hogy mi mit okoz, az az előjelek összjátéka adja meg, minden esetben egyedi módon .
Hogy miért ilyen a tér ? Mert a tér számomra is meglepően "ismeri" a szuperkomplex algebrámat !
Tovább is tisztázni fogom magam, de rá kell kérdeznetek !