"06.04. szerda: zárva - Iron Maiden koncert a Kisstadionban !!!
06.05. csütörtök: zárva - Nightwish, Children Of Bodom, Antrhrax koncert a Petőfi Csarnokban !!!"
Mivel a Hammer a Summer Rocks egyik fő szervezője, egy ilyen emailt NEM kérdőjelezek meg. Ennek ellenére azonnal fel is hivtam öket, hogy megerösitést kapjak, válasz: igen, 100 % Kisstadion. Nem szokásom a www.headbanger.hu -ra koncertekkel kapcsolatos hirt feltenni, de úgy éreztem, hogy ezt fontos minél elöbb (és a szervezök munkáját is segitendö) közkinccsé tenni. Ehhez képest ma a Concerto hivott, hogy honnan veszem én ezt az információt, és azonnal leszedette velem a hirt. Ök már Kisstadion-t akarnak, de a zenekaron múlik, hogy átszervezhetö-e a helyszin (nagyobb cucc, stb.).
Mindennek tetejébe a http://www.ironmaiden.com/ironmaiden/tour/index.asp oldalon is Kisstadion van, NEM mi súgtuk meg nekik :))
Ha valaki ezek után engem tart hibásnak, attól elnézést kérek, ám arról nem tehetek, ha a szervezöknél nem tudja a jobb kéz...
Egyet azonban meg kell, hogy értsetek: Magyarországon ekkora metal ünnepet összehozni nem kis dolog, minden fikázást félre kellene tenni, és örülni annak, hogy ezeket a zenekarokat egyáltalán elhozzák nekünk. A két helyszin pedig gyalog 15 perces távolságra van - ha nem az eredeti helyszin lesz, akkor is odaérsz..."
Na most akkor mi az igazság??Nem értem ha 2000-ben kb 10,000-11,000-en voltunk a Maidenen akkor miért gondolták,hogy idén már csak 5000-en vagyunk akik kimennénk a koncertre?Miért nem lehetet 1ből a kisstadionba megrendezn,ha a végén úgyis ez lesz?
Artension:ne feledjük,hogy 95-ben a metal amugyis nehéz korszakát élte,és hát a maiden is Blazeel nyomta.De idén a pecsa kb annyira reális a maidennek,mint 98-ban az e-klub,ott is pont teltház volt:)
Ezért a kacsáért ha az lesz a headbangert bojkottálni fogom. Nem mintha olyan sok mindent vettem volna ott eddig (semmit)kívéve azt amikor még a fenn a metró végállomásnál voltak a Maiden England koncert VHS-t '90-ben. :)
"Az IRON MAIDEN koncert helyszine a tegnapi hirekkel ellentétben továbbra is a Petőfi Csarnok. A szervezők igérete szerint, ha mégis változás lesz, arról időben és megfelelő hatékonysággal tájékoztatják az érdeklődőket."
Na most ha szabad a kisstadion erre az időpontra akkor mi a lószarért ködösítenek még mindig a concerton. Jövőhét szerdán lessen a netet hogy hol lesz? És akinek nincs nete? Sőt lehet vannak olyanok is akik azt se tudják hogy jönnek pedig megnéznék de 0 reklám van a médiában erről. Láttam pár plakátot a két napról aztán ennyi.
:(
Láttam és már nem tudom hogy sírjak vagy röhögjek! Ezek szerint a Headbangeren hazudnak... vagy a Concerton... Megy a ködösítés az biztos! Profi szervezés...
szerintem csak aznap derül ki...szerencsére nincs annyira messze egymástól a két hely!
be akarok hozni egy digicam-et!
fel akarom venni a koncertet!
csak ha kiderül hogy szivás akkor nem akarom kinnhagyni a kocsiban..azé durva ára van kölcsönbe lenne..
ha jól emléxem a kisstadionban a keritésen be lehetne adni, pecsában kevesebb az esély..
van tippje valakinek??
Azért most is várjuk még ki a végét. Elvégre hivatalos info még nincsen, csak egy hírlevél, meg egy bolt honlapja. Szeretném a Concerto-tól is hallani...
nem a pecsa méretével van gond hanem a minőségével. szégyen gyalázat hogy egy ekkora együttest (de beszélhetnénk itt bármelyikről) ilyen putris szar helyre rakják be.
volt már hogy nem mentem el koncertre a helyszin miatt. (pl. e-klub)
sőt, volt már hogy visszaváltottunk jegyet mikor kiderült pár nappal elötte hogy máshol lesz.
gondolta a szervező, hogy igaz hogy hároméve is át kellett helyezni (mi oda is ugy mentünk hogy elösször a pecsához, és onnan át a stadionhoz mert akkor is biztos csak a halál volt.:O)))...mostanra már biztos kihaltak a rokkerek.:O)
Ez a magyar szervezés b.meg! Csak azt hozzuk a rajongók tudomására, ami rájuk tartozik: azaz semmit. Egy héttel a koncert előtt átrakják másik helyre. Ha még előszőr fordulna elő a szitu, akkor azt mondom, rendben van, nem tudták, hogy sok a Maiden-fan kis hazánkban. Nade így!! Röhej.
OK, rakják át, fasza. De akkor legalább ezt kéne reklámozniuk tv-ben, rádióban, honlapokon már rég kint kellene lennie 24-es piros betukkel. Ha már eddig ugyis szartak nagyivben a reklámra, akkor legalább most huzzanak bele.
Hány vidéki rajongó, akinek nincs internetje, meg nincsenek pesti haverjai, fog majd a pecsánál toporogni junius 4.-én. (ha tényleg fix egyáltalán ez a Kisstadion dolog)
Azért '95-ben is megtelt a Pecsa Blaze-zel, igaz, nagyobb érdeklődésre nagyon nem lehetett számítani. Bruce-szal pedig teljesen más tészta :) És külföldről is kurva sokan jönnek, pl. szlovák, román stb. dátum nincs is.
Mo.-n nagyokat lehet bukni a koncertekkel. Volt már asszem U2-n is félház. A Deep Purple-t pedig 96-ban szintén át kellett tenni az Olimpiai Csarnokból a BS-be. Ki érti ezt???
A Metallica mindig is az MTK pályán adott önálló koncerteket, a Maiden szempontjából pedig reális a Pecsa, ld. 1995. A Priest klasszikus felállásban sem biztos, hogy túljutna mondjuk a Pecsánál... A maszkos Kiss is érdekes volt a Pcsa szabadterén.
A Blind Guardian a Wigwamban játszott, de a Hammerfall meg a Strato simán megtölti a Pecsát. Bécsben mindannyian a wigwmamnyi méretű Planetben játszanak. Nincs kialakult rendszer.
Persze a közönség is hibás. Haragszom a "kényelmes" rajongókra, azokra, akik nagy nehezen leslattyogtak a 2000-es Maidenre, mert emlékeikben halványan élt a régi felállás emlékképe. Ugyanez a Sabbath esetében: a Tony Martinos csapatot b*tak megnézni, de az Ozzy-s koncertre megtöltötték a Kisstadiont.
szerintem 2003-ban (ha ez a koncertezési tendencia marad itt nálunk) is benyomják a rohadt petőfibe ha még nem dől össze addig. ezek semmiből nem tanulnak.
bezzeg djbobo meg a tüptürürüpös mittoménhogyhivják csaj, valamint a honaljmirigyről már ne is beszéljünk meg ha élne még jimmi... ezek minden gond nélkül egyből beférnek a bs(a)-ba.:O(