klassz, remek hirek. én is kb ilyen hosszú utakra fogom használni, egész európát be akarom járni. 130-nál a benzinesen is hangosak, ez tény, és mindent visz a szélzaj meg menetzaj akkor már.
Ha mégegyszer felhívsz ilyen szép bemutatkozással, elküldelek a halál izéjébe.
XYvagyok Tuz..... bakker másodpercekig gondolkoztam ki afax keres tüzépről este. Nem állt össze kép :))
Pont a seatomat csiszoltam a fényező műhelyben. Sörözgettünk, dumáltunk, meg dolgoztunk :))))) Erre jön nekem, hogy akári a tüzépről. És még hallottam a hangján, hogy megsértődik, hogy az állat nem kapcsol a másik végén elsőre :))))))
Kerékcsapágy nem zajos, ha igen cserélni kell. Futómű zaj a szar gumitól van. Nekem nincs, good year ekszelansz vagy mixart vettem rá 4et. Azzl csöndes, a gyári micsilinek 2 évesen borzalmas hanggal voltak. Amit most kaptam Oct-ot, azon valami bridegstone gumi van és az is nagyon zajos. Nincs dízel hangja 130nál. Kellemesen duruzsol. Volt benzinesem. V6 autómata, 1.4 benya, 1.6 benya 4.2 benya stb. Oct hosszú távon, hangsúlyozom, jó gumikkal kellemes utitárs. Ezzel a kombival 3x voltam bonnbna amióta nálam van, de összeségében 65ezret mentem vele. Nem panaszkodhatok rá. Ami gond van, az az előző életében kapott jatástól :(
és mennyire idegesít(plusszban lefáraszt) a hangja ilyen szép nagy távokon? Gondolom volt már benzines autód is, amivel mentél nagyobb távot.
Én próbáltam nemrég egy 1.9PDTDI-t, és az volt a fura, h az 1 dolog, h motorral hangos, de üresbe téve is irdatlan csapágy, kerékzajt, szélzajt hallottam.... -> renault meganban meg nem
Sajna én a cégnél a második gazdája vagyok. 98ezererl vettem át egy kollégától. 66ezret mentem vele, ezalatt 5.4-5.6os átlagokkal jártam. Nagy ritkán volt hogy 170-180at mentem vele. Alapvetően nem hajtom. havi 5-6000nél már nem rohangál az ember. Szükséges rossz a soko autózás :( 3000kmet mentem bonn oda vissza most. /csütörtök-hétfő/ 5.4es lett a nagy átlagom és 108km/ó. Szerinted gyilkolom? Ez a 13ik autóm, szopok is vele rendesen :((((((((
nem garanciális, de céges. Elég nagy a flottánk és nincs megegngedve a barkácsolás.
Gyári technológia nem engedi a hengerfej javítását.
"Ez PD, sajna nem keveri össze az olajat a vízzel, csak kevés esetben." Nem értem az összefüggést??
Mit nem értesz ezen, ilyenek. Nem szokásuk összevegyíteni az olajat a vízzel, csak simán beledolgozik a vízba és nyomás indul, majd víz elmegy. SŐT még nem is forralja a vizet. Nem a skodából tudom, hanem szerelőktől akik láttak már pár pd mocit. Amúgy csak síkolni kéne meg csavarokat rendesen lehúzni és annyi. De sajna ez a márkaszervíz.
hf tömítés csere az 100.000 ezer, de csak akkor lehet eldönteni, hogy ténylegesen mi a baja, ha levették és kézben van, DE ha a hf-en bármi is látszik akkor gyári technológia szerint csere, nincs megengedve a síkolás! Márpedig illik nyomáspróbázni a hengerfejet ilyen esetben :(
Egy hf pedig 300körül van :(
Ez PD, sajna nem keveri össze az olajat a vízzel, csak kevés esetben. Beledolgozik az égéstér a vízbe. Büdös a vize mint a dög, meg látszik a kipuffon is a víz kicsapódása :(
ok, decemberben, januarban megkereslek, állítólag eléggé döglött időszak, szal lehet jó elképzeléshez "hasonló" autókat találni.
Apropó, ugye már jövögetnek befelé a szlovák OII-k is? Valahol olvastam, h úgy lehet megismerni őket, h az alvázszámban van egy új betű. Én mindenképpen Csehet akarnék venni több okból (itt most nem részletezném)
"és inkább meghagyom az eredeti állapotot." ezért lesz pbox és nem pedig chiptuning.
A pbox meghagyja a motorvezérlést eredetiben (szal pl védelmi korlátokon nem változtat és az eredeti max-min értékeken belül maradsz), annyit csinál h can-buson módosított adatokat küld az eredeti vezérlés felé.
Örömmel jelenthetem, h immmár végképp csatlakoztam az Octavia-tulajok táborához, megjött a vasam, most helyezik forgalomba, és az első lépésekre már legkésőbb hétfőn sor kerülhet, már várom... :-)))