Nem, de nem olyan sokkal régebben, hogy ne legyen releváns. Az újabb évfolyamokon a helyzet semmit nem változott, és ugyan nem Görögország, de szintén a mediterrán világ a helyszín.
Simán lehet, hogy hazakísérte egy baráti társaság - csak éppen erre ismeretlent nem szoktak megkérni. Hogy hogyan lehet nemet mondani? Úgy, hogy kinyitja a száját, és azt mondja, hogy én most hazamegyek, aztán ha el akarják kísérni, azt mondja nekik, hogy köszönöm, nem szükséges.
A 2000-es évek legelején is OV volt a miniszterelnök. Bár nem tudom, hogy ez mennyiben befolyásolja, hogy Görögországban mászkálhat nyugodtan négy nő külön kíséret nélkül. Szerintem ebben semmi nem változott. Az sem, hogy Magyarországon sem érdemes 12 részeg faszival szobára menni.
Tényleg minden egészen más. Egy normálisabb világban egy lány nem ment el 12 ismeretlen férfival, vagy ha mégis, akkor nem vádolta őket utólag erőszakkal, hanem tanult az esetből.
Nem így van. A házasság kizárólag a nőknek kedvez. Mi azon gondolkodunk, hogy hol a legkevésbé aszimmetrikusak a szabályok a szóba jöhető országok közül.