Tegnapig úgy volt, hogy ma délután ráérek, de akárhogy igyekeztem, nem sikerült. Most állok fel a gép elől, már fáj a szemem. Ha elmentem volna, holnap reggel nem tudnék felkelni az, biztos. :(
Sajnálom, hogy nem tudtam elmenni. :(
Nem mondom, hogy jól döntöttem, mert jó lett volna újra látni titeket; főleg, ahogy az élménybeszámolókat, gratulációkat olvasom.
Köszönünk szépen mindenkinek mindent! Elsőre talán az igen kellemes társaságot, VEE csodálatos utasellátó intézményét és végül de nem utolsó sorban a házhoz szállítást. Olyan jó veletek lenni, mi mindig nagyon élvezzük.
Mivel a topiktalálkozó ma délután háromkor az óbudai Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeumban (Korona tér 1. http://www.mkvm.hu/) ebéd után lesz, így talán nem lesz a társaság éhes. Én most indulok a Nagycsarnokba, ahol beszerzek egy kis sajtos pogácsát délutánra. És persze mindenki megkapja tőlem a szokásos kis hazaviendő szatyrot is... Szóval lehet csatlakozni annak is, aki még nem volt ilyen családias rendezvényen.
Na, azért elég messze van az úgy általában mindentől. Mondjuk húsz év alatt eléggé megszoktam, de most, hogy keresni akartam pl. egy kávézót a környéken, kétségkívül szembesültem a hely hátulütőivel.
Off :-) Szegény apám C5 kombijánál én is rácsodálkoztam. A franciák észjárása sok hasonlóságot mutat az angol humorral :-) A sok pozitívuma mellett.
Még ha távol is áll tőlem a japán kultúra, de személytovábbításban más eszembe sem jut.
Főleg mióta kultikus darabját használom. Addig abszolút nem érdekeltek az autók, hasonlóképpen a focihoz, pecázáshoz.
Mindig kocka Scion XB-t szerettem volna. Megadatott viszont annak az újabb kiadása. (Daihatsu Materia=Toyota bB)
Nem tudtam hogy a Lurdy ház alsó parkolója hétvégenként gyakran milyen hatalmas autóstalálkozók helyszíne. Fiatalabb srácok márkánként összeverődve kaszinóznak, brümmögnek, hatalmas az élet ott. On
Mi úgy tanultuk a printereink karbantartási tréningjén, hogy minden műszaki megoldásnak három módja van: "The good way, the bad way and the french way." És aki szerelt már francia cuccot (legyen az printer, autó, vagy konyhagép), az tudja, hogy ez nagyon igaz.
Az egyik húzónevei Uecker, Tápies, Miró... És ez a zokni, mert e bunda a Kondor Béla-tárlat. Mindenkinek ajánlom, aki még e hónapban arra jár, remek anyag.