persze, általában én is. de ha mondjuk hátazok (felhúzás evezés miatt), vagy lábazok, nem kockáztatom meg azt, hogy van valami a gyomromban. rókaveszély miatt. ilyenkor egy turmix célszerűbb, az gyorsabban elmegy a gyomorból.
"Most edzés előtt csirke + rizst eszem." - Én is szintén. Szerintem a turmixoknak inkább edzés után van nagy jelentősége, amikor gyorsan kell pótolni a tápanyagokat.
Én azét favorizálom az izolátumot edzés után, mert én azt hamarabb emésztem. nekem sokkal gyorsabban átmegy a gyomromon, nem olyan "testes" a turmix tőle, és igy kevesebb vízet használok hozzá. egy 4040 turmix után 30 percel simán tudok kajálni.
Edzés elötti formula? a vitargot elöbb fogok használni...
Az egyik legjobb barátom vegyész, pár éve pont erről (píviz) irt tdk-t. az egy olyan víz, amivel mágeses térben csinálnak valamit. (az elektronok spinjéről dumált, vagy vmi ilyesmi, nem emléxem pontosan)Arra viszont kristálytisztán emléxem, hogy azt is mondta, hogy ez a speciális állapot csak a mágneses mezőben marad fenn, és hogy ezér ezt a vizet nem lehet palackozni.->átbaszás.
az izomnak meg mindegy mitől nő, pívíz, vígy placebó, tökmindegy. ártani biztos nem árt.