Kaposvári KK: Marciulionis (25/6), Vojvoda (4/3), Welton (11/3), Hoffmann (20/6), Orosz (10). Csere: Minnifield (16/6), Kiss K. (2), Csirke (7/3). Vezetőedző: Dzunics Braniszlav. Edző: Fekete Ádám.
Az első összecsapáson az osztrák Klosterneuburg volt a Kaposvári KK ellenfele. A bokasérüléséből felépülő Orosz Lászlót ismét soraiban tudó somogyi egylet újabb kosárlabdázót tesztelt az amerikai Corey Minnifield személyében. Jobban kezdett a rivális, amely előbb 6-3-ra, majd 21-13-ra is vezetett a KKK ellen. A negyed végére sem sikerült közelebb férkőzni, így maradt a tíz pontos különbség. A folytatásban javított védekezésén a somogyi gárda és a 16. percben ledolgozta hátrányát. A nagyszünetig a vezetést is sikerült átvenni. Egyre jobban felőrölte az osztrák csapat ellenállását a Marciulionis vezette Kaposvár, amely a 28. percben már 69-53-as előnyt tudhatott magáénak. A zárószakaszban aztán megpróbált ismét közelebb férkőzni a Klosterneuburg, de a tetemes hátrányát már nem tudta ledolgozni. A Kaposvári KK együttese pénteken 17 órakor az NB I/B-s SMAFC csapatával játssza második mérkőzését a Krasznai kupán.
itt mindenki szurkoló , csak jót , és jobbat kiván a KKK-nak , nem áskálodik a másik ellen .
Nem tisztem védeni a Tivadart ,de szerintem tök mind1 , hogy mennyiért ül az asztalnál , ez az Ő dolga. A csapatnak csak segit ez tuti . És , hogy Ő fizesse a Panta albérletét ? ez jó vicc ! a sarki bolt , ahová jársz vásárolni nem tud bérleti dijjat fizetni , Te zsebből kifizeted ? mindkettő gazdasági társaság ,pajtás !
Látod, még el sem indult a bajnokság , már az 1 csapatnak szurkolók is veszekednek , a birók sztrájkolnak , lóvé 3-4 csapat kivételével sehol nincs , tipikus magyar dolgok ezek . sajnos !
Igen, persze hogy értem. De Gyurcsány egy ilyen faszi, soha nem fog lemondani. ;)
Amúgy szerintem tervez előre pár évet, addig kell csak előre menekülni, amíg egy tiszta egyesület fel nem jut. Persze, lehet én tévedek ezzel egy hatalmasat, de most más megoldást nem nagyon látok, kizárva a lottó 5öst, illetve az isteni csodát. Persze én imádom az összeesküvés elméleteket is. Szóval mindig csak kombinálok. :)
2007-2008: Niparavicius talán jó ha négy meccset volt itt, asszem az egy hónapos próbaszerződését sem töltötte ki. Szerencsére. A tavalyi évet nézve meg kell említeni még, hogy volt még vagy másfél hét (kb egy bajnoki meccs), amíg itt volt Edwards is még, és Ceskovics + Kinsella már. De ezt ne nevezzük már állandónak. Már persze, ha komolyan gondolod, amit írtál.
2006-2007: Kettő volt, már amikor. De bizony volt, hogy csak egy Uhegwu. Ez se állandó 3-4...
2005-2006: Igen ez volt az az év, amikor igazából mindenki a halálfaszára küldte volna a szurkolók közül a légióscsürhét. Pedig mindenki érezte, hogy nem biztos, hogy oly hamar ismét meglesz a 8, mint akkor (...)
Utolsó mondatodat pedig légyszi gondold át újra! 1, Hol is állítottam én, hogy te konkrétan a Kaposvárra helyezted a hangsúlyt? Kérlek hivatkozd, vagy különben kénytelen leszek úgy hinni, hogy te tajtékzol... 2, Azt meg bocsásd már meg, hogy a kaposvári topikban, kaposvári szurkolóként én kaposvári példát írok/kérek, ha te valami olyant állítasz, amibe általánosságban minket is belegondolsz, és szerintem ránk éppen nem igaz, főleg az elmúlt években!
Ezért az egy hozzászólásért megérte regisztrálni, gratulálok. Eggyel nőtt az ellendrukkerek, a mindenben, mindenkiben hibát keresők száma. Az, hogy esetleg hogyan segíthetnél, fel sem merült benned ugye? Pedig a korod sok tapasztalatot sejtet, de hát ezek szerint a kor nem minden, beálltál te is a köpködők táborába. Isten hozott náluk.
IDŐPONTVÁLTOZÁS A NYILVÁNOS EDZÉSHEZ ! 2008-10-08 19:24:00 Október 15.-én, szerdán este 18:30 - kor a Kaposvári Városi Sportcsarnokban nyilvános, bemutató edzést vezényel Braniszlav Dzunics edző a Kaposvári Kosárlabda Klub A-csoporos csapatának.
A nyilvános edzésen bemutatkoznak az új játékosok, a régi-új edző. Szabálymagyarázattal egybekötve bemutatják az idei évtől megváltozott szabályokat is. Minden érdeklődőt szeretettel várunk !
miért is keres majd kevesebbet a pilu pakson, mint itt keresett volna? ott talán fizet azért hogy játszhasson? a gyengébbek kedvéért (steller), a nullánál csak az a kevesebb...