Hát a mai meccsen Thaqi a 12/6-ja ellenére sem volt meggyőző, ezen a poszton még Mo.-on is nagyon kevéske. Lassú, körülményes, pontatlanul dob, védekezése nulla.
Ez a feka gyerek meg szvsz egy harlemi gettócsapatba sem férne be, az a belemenése a vége felé......
( mondjuk annyit írjunk fel neki, hogy ma szállt le a repülőről, azt sem nagyon tudhatta, hol is van éppen, meg mit is kellene játszania. Na, majd holnap bizonyíthat...- hint egy laza 32/18-at az Albának, oszt máris mehet a pecsét a szerződésre...:-)))) )
Remélem az összes 3-as szar lesz, és jöhet a szerb isten, akinek a kutyaszart törölhette le Dragan a cipőjéről, ha nem figyelt az orra elé... Ha van rá lóvé jöjjön, ha nincs, akkor húzzuk ki februárig aztán igazoljuk le télen. Januárban a kecsót úgyis lealázzuk nélküle is, mivel 1000-en megyünk...:)
Mit mármint?! Ne zavarj össze! Elég káosz tombolt a fejemben, amkor nem értettem, hogy most Alba vagy Paks?! Vagy mi? Hol is vagyoki? Vagy nem vagyok? Vagy mi van? Mi van, mi van?!
Ebben a versenyszámban úgyis tradícionálisan jó eredményeket érek el :).
Ha 18.00 körül felhívsz akkor majd mondok mindenféle fasza eredményeket. Azért nem írom, hogy én csörgök, mert úgyis elfelejtem.