Keresés

Részletes keresés

hockey Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1742

Lieber tenyleg nagyszeru volt, talan 2 hit-et engedelyezett amig o dobott. Gordon viszont rovid uton bajba hozta a csapatot es ugyan ilyen rovid uton (miutan kiszenvedett 2 outot) valtotta ot Mariano, aki megint csak magabiztosan zarta a meccset. 

Olerud 2 run homer. Ettol es az 1. inning beli bizonytalansagatol eltekintve Martinez eleg jol allta a sarat.

Brown a Twins ellen mar nagyon jo formaban volt, vele meglehet akar a 3-0 is penteken, de game 4-on kerdeses meg hogy egyaltalan ki dob (Hernandez vagy Vazquez).

Előzmény: stero (1739)
gyuszy Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1741

szerintem soxs nagyon összeszedi magát, de csak egy meccsre, majd jön a negyedik. boston megint sírhat...haha

remélem astros még húzza!

stero Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1740
stero Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1739

Lieber tegnap nagyon nagyot játszot plusz Gordon és Rivera sem hibázott így megnyugtató 2-0val megyünk Bostonba.

Nem kell a sweep, jó a sima továbbjutás is.

Előzmény: fighting (1737)
fighting Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1738

St. Louisban az Astros szintén ütött 4 homert az első meccsen, mint Atlantában, de ez is kevés volt a gyözelemhez!

Azt hiszem ez megmutatja a St. Louis erejét, és kijelölte ennek a sorozatnak az irányát is!

fighting Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1737

2-0 a Yankeesnek.

Szerintem eldölt.

Nem fog zsinórban hármat nyerni a Red Sox, és ráadásul a New York a Boston két legjobb dobóját verte meg.

Még a sweep sincs kizárva!

hockey Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1736

Valoban. Persze Matsuit nem elsosorban a nagyszeru vedekezesbeli teljesitmenyeert szerzodtete a Yankees. :)

Jo lett volna egy demoralizalo gyozelem az elso meccsen, igy sztem jobban felszivja magat mara a Red Sox. Sok mulik Martinezen, fogalmam sincs, hogy olyan lesz e mint Schilling vagy mint Moose (inningig) tegnap. A "who's your daddy"-t mar mintha az elso meccsen is skandalta volna a kozonseg. :)

Előzmény: nagylangi (1726)
hockey Creative Commons License 2004.10.14 0 0 1735

Jatekosok, klubvezetok keves kivetellel jonnek-mennek.

Ami allando az a klub, a szurkolok es a varos amit kepviselnek (nem az ide-oda koltozo franchiseokrol beszelek), ezert tartom furcsanak a szemleleted.

Persze vannak jatekosok, sportemberek (keves) akiket klubtol fuggetlenul lehet szeretni, tisztelni, nekem ilyenek pl.: Jeter vagy Clemens.

Ezek szerint Te Debrecenhez kotodsz, biztos vagyok benne, hogy Te is tudod, milyen egy a varost kepviselo klubnak es nem a folyton cserelodo jatekosoknak szurkolni, szoval ezen nem veszunk ossze. 

Előzmény: Zsuu (1728)
fighting Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1734

Melyik meccsen dobta ki Charles a labdát?

Arra emlékszem, hogy a Philly ellen volt egy olyan homerja, hogy az egyik Philly játékos ütötte ki a labdát, arra viszont nem, hogy ő is csinált ilyet.

fighting Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1733

Sajnos az első inninget nem láttam.:((

De valóban igazad van, két ilyen hulladék baseballost!:DDDD

Előzmény: nagylangi (1732)
nagylangi Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1732
Szó se róla, ez vitathatatlan, kb. ugyanolyan lassúak :)) Nehéz választani... Valószínűleg emiatt nem lesz MVP se (én biztos Vlad-nak adnám..) De mondjuk Manny Ramirez azért el szokta kapni a lomha flyballokat, Matsui meg nemcsak Ortizét hibázta el, hanem előtte egy (ha rosszmájú vagyok azt is mondhatom, hogy mindkét) duplát is hetedik inningben, ergo ő szúrta el a perfect game-t és hozta fel a Sox-ot.
(No jó, ez túlzás :)
Jah, ki is hagytam Manny első inningbeli lassúságát...

Két ilyen béna baseball-játékost, nem? ;)

Előzmény: fighting (1731)
fighting Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1731
Na azért elnézve az összefoglalót az utolsó két Yankees pontnál, Many Ramirez sem volt a védekezés non plus ultrája.
stero Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1730

q index

ehhez vajon mit szólt pedro? :)))

stero Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1729

Zsuu Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1728

Az még régi. Akkor még Pöti a Yankees-ben játszott. Egyébként "Csak a LOKI"-t írtam be oda. Bizonyos mértékig haragszom a Yankees-ra, mert megvált Pötitől. (Mint anno a BoSox Babe-től ...)

DE! Bevallom őszintén, hogy örülök Moose győzelmének. Miatta, na meg pár régi fickó (Torre, Mariano, Bernie, Posada) miatt még mindig szimpatikusak. Schillinget meg amúgy is utálom!!! De sajna Pedro az egyik kedvencem, úgyhogy a G2-n a BoSox-nak drukkolok.

Zsu

Előzmény: hockey (1716)
stero Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1727

Egyenlőre ngy csatát nyertünk háborút még nem.

Moose soroztban csinált 5Kt ami nem semmi és persze az 5RBI Matsuitól sem kutya. És két érdekesség az első meccs kapcsán.

In the past 10 seasons, only four ALCS Game 1 winners have advanced to the World Series. All four were Yankees; three were world champs.

12 of the 17 runs scored in Game 1 came with two out, five for New York and all seven of Boston's runs.

nagylangi Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1726
Jah, csak az 5 RBI mellett nézzük meg a defense-t is... arról most nem is szólok, hogy dög lassú volt (bernie hamarabb átért a flyballokhoz a left field-re) és majdnem "kidobta" a parkból a 8. inningben Ortiz 2 outos sima flyoutját, amiből a Sox 8:7-re följött... Ortiz meg triplát csinált. Ha kidobja, mint Charles Thomas a reg. season végén, vagy Torii, akkor ugye döntetlen. Hmmm.
Szerintem Sheffield-nek is jár az érdemből, de ennek ellenére az 5RBI ALCS-csúcs, és nagyon szép teljesítmény. (Nem leszólni akarom Matsui-t, szerintem még fejlődni is fog jövőre, de azért necces volt az a catch.)

És akkor holnap kiderül, who is my daddy? :))
Előzmény: hockey (1724)
fighting Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1725

Basszus ennyit számítana egy bokasérűlés.

Bár valószinüleg, hiszen nálunk Jared Wrigth dobott dupla bokasérűléssel, kapott is a két meccsén 5 HR-t, míg az egész szezonban 11-et.

Viszont a mai meccs eldöntheti az egész párharcot, ha a Yankees 2-0-val megy Bostonba, akkor szerintem 4-2-vel ők mennek tovább, ha 1-1-gyel, akkor meg a Red Sox 4-2-vel.

Előzmény: hockey (1724)
hockey Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1724

Ez tuzforro volt!!

Schilling ellen hamar meglett a biztos elony, a tegnap meg oly magabiztos (be akarta fogni 56.000 New York-i szajat) dobo 3 inninget birt, igaz bokaserulessel kuszkodott.

Moose 6 inningen keresztul csodalatos volt, utest sem engedett, aztan a 7.-ben elvesztette a fonalat, amit a bullpen sem tudott ujra elkapni, perceken belul 8-0-bol 8-7 lett! Az offense azert gyorsan termelt 3 runt Mariano (a 2. inning vegen ert a stadionba es az 5. elejen a bullpenbe) pedig sikeresen lehozta a veget.

Matsui-nak is nagyszeru meccse volt, 5 RBI-t termelt.

Game 2: Lieber vs Martinez

hockey Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1723

Felteteleztem, hogy tudtad. ;) Ugy ereztem azert megerdemel 1 hozzaszolast.

Szinte biztos hogy ott lesz, de Torre-e a donto szo a palyara lepesevel kapcsolatban. Persze o is nyilatkozta, hogy szerinte maga Mariano fogja kerni a labdat.

Előzmény: stero (1722)
stero Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1722
Tudtam róla. Visszajön az első meccsre.
Előzmény: hockey (1721)
hockey Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1721

Nem is emlitettuk itt, hogy Mariano Rivera-t kettos csaladi tragedia erte a Minnesota elleneben kiharcolt tovabbjutas napjan. :((

A Yankees biztositott neki egy magangepet es Mariano azonnal hazautazott Panamaba. Egyelore nem biztos, hogy idoben visszaer az elso meccsre es egyaltalan kepes lesz e jatszani, dehat barmennyire is profi a csalad kell hogy az elso legyen. Mo-t Gordon helyettesitheti.

hockey Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1720

Na, vegul csak elkeszult a polo. :))

En nem tudom igazabol utalni a Red Sox-ot az Aerosmith imadatom miatt (hiresen bostoni zenekar ha vki nem tudna). Emlekszem tavaly ugyanekkor a legnagyobb New York-i rockradio kiadott egy kozlemenyt hogy nem jatszanak Aerosmith es mas bostoni zenekaroktol szamokat a series vegeig, hacsak valamelyik tagjuk be nem telefonal elo adasban es elismeri hogy a Yankees a jobb. :))

Steven Tyler a Boston - Anaheim meccsen megigerte, hogy ha a Sox WS-be jut o fogja enekelni a himnuszt. Ha igy lesz legalabb ez vigasztalni fog...

Előzmény: stero (1719)
stero Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1719
Előzmény: stero (1718)
stero Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1718

Mégegy adalék, hogy ezek, hogy rühellik egymást

Yankees vs Red Sox

vki szerezzen róla egy képet :)))

hockey Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1717

Az Astros tovabbjutasa engem is meglepett, de sztem meg igy is a Cardinals eselyesebb.

Ha meg valaki (barki!) a topicbol nezi ma eloben a Yankees game 1-t es szeretne ertekezni kozben, ha gondolja keressen meg icq-n. (312-404-800).

Moose-szal gyozelmet varok.

hockey Creative Commons License 2004.10.13 0 0 1716

Csak a Yankees? lol

Mind1, felejtsuk el.

Előzmény: Zsuu (1707)
fighting Creative Commons License 2004.10.12 0 0 1715

Igen, ez igaz lenne, de nem hiszem, hogy a Pujols, Edmonds Rollens hármasnak is pont az Astros ellen sikerül egy hasonló pródukcióval előállnia, mint nálunk a Giles, Drew, Chipper hármasnak.

Ha még is akkor lehet esélye az Astrosnak, különben szerintem akkor legfejlebb 4-2 megy el az Astros.

S már az is nagy dolog lenne!

Előzmény: stero (1712)
Zsuu Creative Commons License 2004.10.12 0 0 1714

... és akkor felébredtél és rájöttél, hogy az STL a bajnok! :-((

Zsu

Előzmény: gyuszy (1713)
gyuszy Creative Commons License 2004.10.12 0 0 1713

hihetetlen lesz, ha clemens visszatér a bronxba. kiváncsi vagyok a közönség reakciójára. de ha esetleg a soxs megverne minket, majd pedig bostonba térne vissza és mondjuk ő venné el a soxstól a győzelmet...hmmmm

imádom az októbert!!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!