nálam állítólag menni fog a kijelzőn is, majd kiderül. Én úgy tudtam, h vannak olyan foliázok, akik adnak olyan műbizonylatot, ami megfelel a vizsgán, asszem 34%-os sötétítésig B oszloptól,vagy hogy.....nem akarok hülyeséget írni.
Én pont úgy tudom, h a riasztós sem húzza fel az ablakot gombnyomásra. Remélem van olyan ami igen.
Persze , csak honnan tudjam hogy biztosan Te veszed fel??? Ha valaki más véletlenül, az meg igen hülyén néz hogy ki az az állat aki így mutatkozik be a telefonba.:-)))
végre valahára tagjalettem klubbotoknak, két napja jutottam hozzá egy kétéves octi kombihoz. az a pár kilométer amit megtettem nagyon tetszett. jól muzsikál az ótó:). valaki megtudná mondani, hogy az 1.6 benyás motorokra jellemző-e az olajfogysztás? szerviz közeli állapotban van az autó és az olajszint a minimum felé kacsingat ( valószínüleg 15 e. km-t futottak vele, a szervizkönyve szerint.)
na, nálam direkt nem lesz gyári riasztó. lesz még hátsó ablakemelő hátulra 43e az egész, vicc, h a meganra állítólag darabonkent 80e. A tempomat nekem utolagosan 15 ezer, es ugyan olyan lesz mint a gyári. sima egyzónás manuális klima, hisz a mostani automban klima sincs.
Állitolag nem megoldott a can buszos riasztóknal, h beriasztod az autot, es automatikusan felhuzza az összes ablakot. persze ha sokáig nyomod a táviranyitód, es ameddig nyomod, huzza az ablakokat, de ez nem ugyanaz. Ez azért eleg gáz., persze ha igaz a hír.
Jaja, radar nincs amit "választottam" de tempomat, ülésfűtés, mp3, audio csati a könyöklő alatt, gyári riasztó a plussz. Ja meg a fóliázást kértem énis :)
"Kombi ambiante, gyári horoggal." Én is innen indulok. és pár extra bele fog jönni, pl emelhető első ülés (ha nincsen benne), előre tolható első könyöklő, ködlámpa, hátsó tolató radar, ennyi. 1.9PDTDI lesz amugy?
Ha sötét ablakokat akarok, azt elég lesz foliázással megoldani, ugye? (persze műbizonylattal vagy mivel)
"szélzaj nem gáz" operában, moziban kétszeresen is gáz a szélzaj. gáz, mert ammónia és stb.. (taco?) keveréke, és "gáz" mert hangos ;-)
Naszóval xenonhoz eredeti projektoros lámpák, lámpamosó és magasságállítás kell. Enélkül illegális a használata. Megértettem.
Na itt kiszállok belőle, ennyi pénzem nincs. Megpróbálok belevenni valami erősebb fényű izzót, ami még nem olvasztja szét a lámpatestet, elég vaksi vagyok szürkületben, este(esőben)
Vazze, hát hogy mutatkozzak be??? Mondom a becsületes polgári nevem, na ezt még én is elfelejtem néha nem hogy egy másik ember.:-)) Ezért szoktam hozzá tenni utána gyorsan a nickem. Tehetek én arrol, hogy így sem ugrik be hogy kivagyok?:-))))
Nemsértődtem meg, csak nem volt több ötletem hogy mivel tudnám beazonosíthatóvá tenni magam.:-)))))
klassz, remek hirek. én is kb ilyen hosszú utakra fogom használni, egész európát be akarom járni. 130-nál a benzinesen is hangosak, ez tény, és mindent visz a szélzaj meg menetzaj akkor már.
Ha mégegyszer felhívsz ilyen szép bemutatkozással, elküldelek a halál izéjébe.
XYvagyok Tuz..... bakker másodpercekig gondolkoztam ki afax keres tüzépről este. Nem állt össze kép :))
Pont a seatomat csiszoltam a fényező műhelyben. Sörözgettünk, dumáltunk, meg dolgoztunk :))))) Erre jön nekem, hogy akári a tüzépről. És még hallottam a hangján, hogy megsértődik, hogy az állat nem kapcsol a másik végén elsőre :))))))
Kerékcsapágy nem zajos, ha igen cserélni kell. Futómű zaj a szar gumitól van. Nekem nincs, good year ekszelansz vagy mixart vettem rá 4et. Azzl csöndes, a gyári micsilinek 2 évesen borzalmas hanggal voltak. Amit most kaptam Oct-ot, azon valami bridegstone gumi van és az is nagyon zajos. Nincs dízel hangja 130nál. Kellemesen duruzsol. Volt benzinesem. V6 autómata, 1.4 benya, 1.6 benya 4.2 benya stb. Oct hosszú távon, hangsúlyozom, jó gumikkal kellemes utitárs. Ezzel a kombival 3x voltam bonnbna amióta nálam van, de összeségében 65ezret mentem vele. Nem panaszkodhatok rá. Ami gond van, az az előző életében kapott jatástól :(