Éppen a legfőbb ideje ennek a topiknak is. A szemeink előtt bontakozik ki a jövő, férfiak tömegei kezdenek rájönni hogy manipulálják őket a nők, hogy át lettek verve, hogy boldogtalanok, hogy a mai modern nőknek nem lehet megfelelni. Hogy túlárazottak, hogy elképesztő igényeik vannak, hogy megcsalnak. Hogy egy rántottát nem tudnak tisztességesen elkéeszíteni. Hogy a feminizmus harmadik, agresszív hulláma teljesen átmosta az agyukat.
Egyértelmű a válaszreakció : A nők bojkottja! Megvonni tőlük a figyelmet és a támogatást.
Rocky azt állította, hogy az mgtow olyan, mint a feminizmus. Szerintem meg nem, és elmondtam, hogy szerintem miért nem. Erre azt mondod, hogy azért mondom ezt, mert csak a pina hatalmában tudok gondolkodni. Akkor hagyjuk már a személyeskedést, és próbáld meg kifejteni, hogy miért nem értesz velem egyet az eredeti kérdésben, vagy van-e arról véleményed egyáltalán, vagy ha ez nincs, akkor lássuk tisztán, hogy a vitát arra használod, hogy ismeretleneknek, akiknek női nickük van, de ezen kívül semmit nem tudsz róluk, beolvassál.
100%-ig sehogy, de a válások megnehezítésével képzelik el ezt szabályozni. Például, ha a nő válik, akkor a vagyon és a gyerek az apánál marad, a feleség mehet amerre lát egy szál pendelyben.
Én még menthető vagyok! Ma muszáj volt tiltanom/törölnöm pár nőt fb-on. Egyiknek tettem ajánlatot 6-7 éve (akkor azonos "piaci szinten" voltunk) csak hát na, változott a helyzet...
Asszed' egy férfi nem tud hisztizni ? Vagy bevágni a durcit valami olyan horderejű dolgon , ami egy nő számára röhej ?
Ha valakit komolyan érdekel egy másik nembéli , akkor nem a hibáira figyel , hanem az erényeire . A hibákat meg le lehet csiszolgatni idővel (vagy nem :-D) . Türelem játék .