Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Hú, b+, jó kemény komcsi hozzáállás. Lehet, hogy csak 90%-ot akasztottak fel jogtalanul, és 10%-ot nem? Mindegy, Csermanek János, a hazátlan elkövette az ősbűnt, arról pedig örök időkig vitatkozhatnánk, hogy ezt feloldotta-e a legvidámabb barakk tevékenységével, de szerintem parttalan lenne, ne menjünk bele, én nem fogok.
Nézd majd meg a közzétet videókat, fotókat. A halálos fegyverek közt volt egy cumisüveg is. A verebek megsemmisítésére tervezett légpuskákról már nem is beszélve. Az öregnél foglaltak le még prosztata gyógyszert is. Innentől mondhatja hogy hugyozik a hatalomra. Imrének viszont volt macskája, hogy ezeknek volt-e, az egyenlőre államtitok.
"Ebben sem fogunk kiegyezni sosem, ezt az elméletedet magyarázd el mondjuk a jogtalanul felakasztott Brusznyai Árpád ( és több száz sorstársa)rokonainak."
Már ha valóban jogtalanul lettek felakasztva, ugye... (Én például nem merném letenni a Nagy Esküt, hogy az 56 következményeképpeni összes akasztott olyan bariártatlan lett volna, mint ahogyan szeretik azt beállítani.)
De mindegy is!
A rendszereket illik tokkal-vonóval (leginkább SzVSz azok köz számára elért élhetőségével) összevetni, nem csak tetszőlegesen kiemelt paraméterükkel.
Te is elmondhatnád a véleményedet a szkíta álllamcsínytevőkről, a saját személyi igazolványt bevezető, meg a 80 évest kormányzóvá felütő agyhalottakról, nekem ez a P. ( az állami levélszolgáltató rövidítése) Imre korábbi hasonló esetére emlékeztet. Ja, és felnyomnták yt-ra az egészet.:D
Ebben sem fogunk kiegyezni sosem, ezt az elméletedet magyarázd el mondjuk a jogtalanul felakasztott Brusznyai Árpád ( és több száz sorstársa)rokonainak. Na mindegy, én eléggé utálom a kommunistákat, a gerinctelen féreg sunyi szarzsák Kádárt különösen, kár is ebbe belemennünk, úgyse fog a véleményünk sosem összecsiszolódni, ezek a párhuzamosok a végtelenben sosem fognak találkozni.
Szerintem nem az eszme volt rossz, csak nem számolt az emberi természettel. Bővebben: Orwell-Állatfarm.
Volt olyan vívmány, amit halálos vétek volt eltörölni, pl. iskolaköpeny. Gondolom ezzel sokak szemébe nem leszek persze népszerű, csak nem mindegy a fasznak melyik végén vagyunk. Egy halvány, és korántsem teljes próbálkozás volt arra, hogy ne érezze valaki azért alattvalónak magát, mert nem az élet naposabb oldalára született.