valaki segítsen! hogy a bánatba tudom beállítani az órát? van magyar nyelvű útmutatóm de az a régi műszerfalashoz jó. ezen instrukciókkal nem lehet beállítani. kösz.
A múlt héten pár napig teszteltem a 2,4 JTD fogyasztását.Kiváncsi voltam,meddig lehet lehúzni az elcsócsált anyag mennyiségét.Ha hihetünk a kijelzőn megjelenő adatoknak,akkor 90-100 km/h-ig, nagyon finoman járva,nem agyon húzatva az átlag 5,3 és 5,8 l/100km!!!Ebben volt városi és nyilt úti ment is.Persze ilyen stilusban nem nagyon lehet egy életen át közlekedni -főleg a mai világban- ,de nagyon jó eredménynek tartom egy ekkora motortól.Gondolom nem is kell mondanom,hogy sokáig én se birtam a talpammal,úgyhogy azért mikor már itt-ott, óvatos induláskor csúnyán néztek rám az autós kollégák,azért odaléptem, de csak,hogy lássák,nem egy lomha tragacsról van szó.
az a pillanatnyi fogyasztás lesz. az enyém 6-6.2-t eszik átlagban. télen hidegen városban lehet, hogy ennyi lesz, most kizárt. egyébként nem hibáztál... én tavaly május óta hajtom, semmi gondom vele.
Gazdagréten, a Regös utca elején van egy olasz autó alkatrészbolt! Talán Elaforg vagy mi a neve! Na ott!
Mivel ők sem tudják megkülönböztetni a jobbost meg a balost, együtt rendelik meg 1400-ért! ;-) Nekem is van így egy jobbosom most!
Ma mókás kollegáim a cégnél kinyomtattak két mérethű Dacia logot! Ráragasztották a Lanciámra és úgy jöttem vele haza! Vigyorgó arcokat láttam mögöttem...
Otthonra jött egy ismerősöm, egy idősebb faszi, aki mikor elment a gép mellett megkérdezte, hogy mikor cseréltem kocsit, meg hogy nem is látott még ilyen újfajta Dacia-t! Ez most holt komoly!!! :-)))
Paljoc!Hol a bánatban lehet venni azt a műanyag pöcsöt az ablakemelőbe?Én a vaterán találtam nagy nehezen egy komplett szerkezetet 10.000-ért kb fél éve.
Ha már ablak téma!Valakinek van 5lete,hogy miért nem működik a 2 hátsó ablakom?A motorok jók,akksitöltővel lepróbálva.Esetleg valami a kapcsolók körül lehet?A blokkoló kapcsolót is próbáltam rövidre zárni,de se kép,se hang.Biztositékok jók.
Más.
A fogyasztásmérőt RESET-elni kéne,ki tudja mennyi ideje volt utoljára.Az enyém 2,4 JTD, ha normálisan járom max 6,5-nél áll.Persze ez egyéntől függő,kinek mennyire "nehéz a talpa".Ha kicsit odapörkölök neki (mert hát megy ez,mint az ökör), pillanatnyilag megszökken de aztán újra visszaáll a rend.Ha finoman engedem neki szépen felvenni a sungot,akkor 5,8-cal is ki tudok vele jönni.120-nál kb 6,2 l/100 km.
Múltkor leszakadt a hátsó ablak a Lybrán! Amikor előtte az anyósoldali ment szét, "megúsztam" új olasz utángyártott komplett szerkezettel egy húszasból!
Most is felhívtam u.azt a céget, de már egy másik emberrel beszéltem! Mondom neki mi a helyzet! Erre ő, hogy nehogy már kompletten vegyem, mikor egy 500ft-os műanyag alkatrész törik el benne 90%-ban! Egy óra alatt meghozták, 4000-ért betette a szerelő és jó!
Köszi az infókat! Ha megakadok valami jelzem.Amúgy nagyon megy a gép :-) Kicsit féltem ettől az "olasz ócskavas" -tól, de kezdem érezni, hogy alaptalanul.Mégegyszer köszi,üdv
Szia. Grat a géphez,nekem is 1.9 jtd van a 105 lovas,nekem az átlagom 6.8l 2800km átlagában a fogyi ez 90% város.Nem a pillanatnyit nézed véletlenül? Az egészet le kellene nullázni,mert benne van az előző tulaj adata,aztán használd és nézd az átlagot kb.1000km után.Egyébbként szerintem elég pontos.
Az nagyon jó fogyasztás! Az enyém 11-12 körül eszik! /2.0 20V/ Komputer tök pontos!
Lemezfelnit én a Fehérvári úton vettem ott Gold Crown biliárdos környékén, be kellett menni egy elhagytott udvarba, onnan egy hangárszerű terembe ahol hegyekben álltak a felnik! Addig túrt az ember, míg talált 4 db zsír újat!
Kezdi, hogy ennyi meg ennyi/db! Egyből levettem, hogy ez az életbe nem keresett kategória ott, mondtam várjon egy pillanatot, 100 EUR van nálam! Odaadja? Hogyne uram, természetesen! /240 körül volt akkor az Euro/ :-)))
Grat. a géphez! Felni: 4X98X58 6JX15 ET 37 Fogyasztás: nekem ugyan benzines van de álltalában jól mutat a comp. Ez a 7.5-8 városi vagy országút? Szerintem városban még határeset de országúton nekem se több a 2.0 benzinnel.
Sziasztok! Egy hete vettem a Lybrám, 1.9 jtd.Lenne egy pár kérdésem. Mennyire lehet hagyatkozni a fedélzeti által mért fogyasztásra.Nekem klima nélkül 7,5 -8 körölit ad.Nem sok ez? Ha igen mi lehet a baj? Továbbá szeretnék rá lemezfelniket télire.Milyet és honnan érdemes? Előre is köszi, üdv
Sziasztok! Egy hete vettem a Lybrámat, 1.9 jtd.Lenne egy pár kérdésem. Az első, hogy mennyire lehet hagyatkozni a fedélzeti által megadott fogyasztásra.Konkrétan nekem 7,8 körülit mutat, pedig 2000 fölé nem is pörgetem . Valamint szeretnék rá találni lemezfelnit, kérdezném, hogy mekkora és milyen való rá igazán. Amúgy tuti gép máris nagyon szeretem :-) Előre is köszi Üdv
Nekem is csak az immo kodót küldték meg. Mikor vittem a kulcsot felkódoltatni ez alapján kb 2 perc alatt kiderítették a kulcshoz valót is. (nem kértek pénzt se a plussz kódért se a programozásért)
Én is kód kártya nélkül vettem meg a Lybra-t! De valami buhera lehetett a távvezérlővel mert csak az egyik kulcs viszi, de az is csak a csomagtartót mert letört az egyik gombja, be akartam kódoltatni a másik távirányítót de a mai napig se sikerült beszereznem azt a kódot ami a központi zár távvezérléséhez kell, a Lancia szervízben is csak az immo-hoz tudták ki adni mert azt mondta a FIAT, hogy nem adhatják ki azt ami a távirányítóhoz kell! 5000ft volt az immo kód és csak annyit érek el vele, ha nem olvassa ki az immo a kódot akkor kényszer indításnál ez a kód kell, hogy elinduljon az autó! Szóval azóta is kézzel nyitogálom az autót....
Sziasztok! Van egy 2004-es évj. lancia lybra. Nagyon szép az autó. Annyi a baj vele, hogy nincs meg a kódkártyája. Nem tudom mihez kellene ez. Enélkül érdemes megvenni?
Helló. Meg tudja valaki mondani,hogy lehet tutira megállapítani a légtömegmérő hibát,mert szerintem az enyém teljesen halott,ezt azért gondolom mert egyszer kipucoltam,de nem változott semmi.Az a baj,hogy sose volt dizel kocsim igy nem tudom hogy kell mennie az ezres corsám után jónak tünt,viszont a minap mentem egy 90 lovas sharannal és klasszissal jobban ment a lybránál,a motorommal nincs baj szép a hangja,nem füstöl,nem kartergázos.Azért gondolom hogy ez a baja,mert tegnap lehúztam a csatiját és nem változott semmi,persze hibát nem jelez,de azt mondják a szerelők a többi autónál sem okoz mindig hibajelet.Amúgy 3000 körül torpan is egy kicsit,nagy gázra kormol is.köszi a segítséget előre is.(utángyártottakkal mi a tapasztalat?)
Ja és az RGB-hez kell egy kis egyszerű kapcsolás ! A lejátszó kimenete és az ICS kzé kell beiktatni. A szükséges 5V-os tápot a lejátszóban álltalában meg lehet találni, főleg ha van benne usb.