Engem először akkor fogott el a röhögőgörcs, amikor letámasztotta a kezét a padlóra, a lábai fent voltak a labdán, és elkezdett veszettül rángatózni, rugdalózni.
Aztán az a fekvenyomás egykezes súlyzóval labdán című gyaksi sem volt rossz, és végül jött az az "elrugós" lábtolózás, amitől teljesen beszartam. :)
Megnéztem a BBTV legújabb adását. A Kormos féle antiedzés rész sok tipikus hibára rámutat. A háttérben meg az a labdával szórakozó gyerek nem semmi. :)
Kedves topiclakók! Van egy rakat régi Flex magazinom, de nincs szívem kidobni őket. Ha kellenek valakinek, szívesen odaadom! Ezek azok: I. évf. 1. szám; 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 22-es szám.
persze, általában én is. de ha mondjuk hátazok (felhúzás evezés miatt), vagy lábazok, nem kockáztatom meg azt, hogy van valami a gyomromban. rókaveszély miatt. ilyenkor egy turmix célszerűbb, az gyorsabban elmegy a gyomorból.
"Most edzés előtt csirke + rizst eszem." - Én is szintén. Szerintem a turmixoknak inkább edzés után van nagy jelentősége, amikor gyorsan kell pótolni a tápanyagokat.