Fémből készült autó és motormodellek számára nyitott topik, legyen az bármilyen gyártó és méretarány, vagy versenysorozat, és minden más szóba jöhet ami az autó vagy motorversenyzéshez kapcsolódik.
Szerintem azért volt morcos Károly bácsi, mert megtudta hogy balfasz, hiszen összkerekessel fejezte be pályafutását. :-) És az összkerekeseket még egy debil is elvezeti annyira csótányok. :-)
Szerintem abban egyetértünk hogy nem ez minden idők egyik legszebb WRC-je. Utcai autónak meg egyenesen rossz vicc. Pedig a Toyota-k alapjába véve nem rossz autók, csak ők is beleestek abba a hibába mint a japán kocsik többsége. Egyszerűen végtelenül unalmasak. Persze itt nem a Celica-ra, Subaru-ra stb... gondolok.
És a vb után is milyen sokáig ütőképes WRC volt ez a privátok körében.
Sok helyen még most is nyúzzák.Britteknél,Íreknél van több futó darab,Belgáknál,Hollandoknál,és az Olaszoknál is megy vagy három.Szerencsére itthon is láthattunk párat...Janika,Turi,Benik,majd a Budai team gépével sokan,évekig állandó résztvevője volt az ORB-nek..
Jelenlegi ajánlat: 400 Ft Nincs minimálár! Licitlépcső: 399 Ft Legkisebb ajánlható ár: 799 Ft Az Ön ajánlata: (Automatikus licit max) Amennyiben a termékre érvényes licitet tesz, akkor a Vatera szabályzata és a PTK 211. § szerint is köteles az aukció tárgyát átvenni az eladótól! Áru mennyisége: 1 db Az aukció kezdete: 2011/06/30 19:30:00 Az aukció vége: 2011/07/10 19:30:00 Ha az utolsó 5 percben licit érkezik, az aukció újabb 5 percig folytatódik. Jelenlegi nyertes: LlaFleur(120) Kikiáltási ár: 1 Ft Állapot: Új Szállítási költség: Vevőt terheli Szállítási és fizetési mód: Ajánlott levélként előre utalás után Garancia: Nincs Számlaadás: Van Az áru helye: Vas megye
5db Yamaha YZR M1 V. Rossi 1:22 Protar modell ÚJ! Köszöntelek oldalamon !!!
5 darab egyforma modell, mely egy csomagot képez!!
Yamaha YZR M1 World Champion 2005 #46 Valentino Rossi
1:22 -es méretarányú PROTAR gyártmány
Igényes és részletes kidolgozású motor modell gyűjtőknek Állapot: ÚJ, dobozos termékek!
Szállítás: Ajánlott levélként / Postai csomagként, előre utalással.
Sajnos nem tudom megnézni mit takar a link, megírná valamelyikőtök?
Egyébként válaszolt az emberünk akinél érdeklődtem a versenygépek felől. Pár túlárazott Maisto LM, és Solido rallyautón kívűl egy említésreméltó dolog van nála, egy Ricko Ford RS200 ( a sima fehér verzió ) mindössze 8000 Ft-ért. Ez elég jó vétel. És zsír új dobozos. Mindannyian tudjuk hogy ezeket mennyiért vesztegetik ha feltűnnek itt-ott. Szóval szerintem ez egy jó vétel.
Szerintem Dereket a kihelyezett Hungaroring-i pászakasütő környékén kellett volna keresni, Wéberrel meg a tisztelőivel egyetemben. Közösen kiszámolták volna hogy a 4-es kanyarban hány százalékot kopik a jobb első gumi körönként, és hogy ettől hány ezred másodperccel lesz lassabb az adott autó a 9-ik kör 2/3-adának a felének a tizedrésznél, és hogy Wéber pofazacskójába hány szelet frissen kisütött óriás pászkaszeletet lehet betuszkolni egy szeneslapát nyelével.
Ha kint lett volna biztos nyomtunk volna egy fotót, már csak azért is mert ő már a '36-os Magyar Nagydíjon is ott volt és igazából a Ferjánczék Renaultos kapcsolatit is ő intézte '68-ban, szóval most ő itt díszvedéng lehetett volna, de sajnos intéznie kellett a jövő évi WRC-k homológizációját a pécsi IRC futamot, valamit az Indiai Nagydíj előkészületeinél is bábáskodik.