Keresés

Részletes keresés

lmqark90 Creative Commons License 2010.03.30 0 0 249
Nem semmi mit művel a Prokom .... azt hittem ma kiesnek - közben pedig esélyese sem volt az Olympiakosnak
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.30 0 0 248
Beszarás, hogy ma meg Beerschot-Genk szuperrangadó lesz a Sportklubon kosár helyett.
RoniSU Creative Commons License 2010.03.27 0 0 247
Nem jön valaki csütörtökön Belgrádba?
Engem egyik csapat sem érdekel túlságosan, de 24 ezer szerb lesz kint, a hangulat azt gondolom fantasztikus és felejthetetlen lesz.
kaaen Creative Commons License 2010.03.25 0 0 246
Tipikus ahogy elkezdtem fogadni tuti meccsekre, azonnal dőlnek is.Kedden a Partizan, ma a Madrid....
lmqark90 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 245
Pedig ezt a meccset érdemes lett volna közvetíteni ....
Előzmény: Lecso11 (244)
Lecso11 Creative Commons License 2010.03.25 0 0 244
Fasza, tegnap még a kosármeccs volt kint...
Előzmény: Törölt nick (243)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.25 0 0 243
A honlapjuk szerint Boca Juniors-River Plate lesz, úgyhogy szívás.
Előzmény: Iniesta (242)
Iniesta Creative Commons License 2010.03.24 0 0 242
Kössz!
Előzmény: alibikirály (241)
alibikirály Creative Commons License 2010.03.24 0 0 241
Szerintem Barca-Real-t.
Előzmény: Iniesta (240)
Iniesta Creative Commons License 2010.03.24 0 0 240
Nem tudjátok véletlenül,hogy holnap este melyik meccset adja a Sportklub?
kisloszos Creative Commons License 2010.03.24 0 0 239
Kecmannak köszönhetően sikerült keresztül húzniuk az izraeliek számításait!:)

A Prokom teljesítménye pedig továbbra is rejtély számomra...
Előzmény: gejzagyerek (236)
lmqark90 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 238
Igen sztárigazolások, csak kosárban mindenki az edző kérésére jött (ami fociban nem mondható el ....) - és így szerintem Messinát is terheli a felelősség.
Előzmény: gejzagyerek (237)
gejzagyerek Creative Commons License 2010.03.11 0 0 237
Így pedig "befigyelt" egy Barcelona-Real Madrid. Szerintem ettől egyik oldal sem repes igazán. A Real kosarasai, csakúgy mint futballistái, hiába a sztárigazolások, ezzel a mai zakóval nagyon távol került a Final Four-tól, a Barca pedig cseppet aggódhat, hisz ha valaki ismeri őket, és képes lehet Barcelonában nyerni, az a Real Madrid.
Előzmény: aril brikha (235)
gejzagyerek Creative Commons License 2010.03.11 0 0 236
Gondolom kicsit jobb opció nekik mint Barcelonába menni, ráadásul, és ez a lényeg, akár kétszer fogadhatják Tel Aviv-ban a Partizánt. Ott pedig nem sokan szoktak nyerni.
Előzmény: aril brikha (235)
aril brikha Creative Commons License 2010.03.11 0 0 235
utolsó negyedben meg becsaptak 30-at. mehetnek Belgrádba.
Előzmény: lmqark90 (234)
lmqark90 Creative Commons License 2010.03.11 0 0 234
Múltkor 43 pont 1 negyed alatt - most 21 1 félidő alatt- úgy látszik a Maccabi nem szeretne Belgrádba menni...
gejzagyerek Creative Commons License 2010.03.11 0 0 233
Közben vége lett a 2 meccsnek. A Himki Moszkva 86-73-ra verte az Olympiakoszt, míg a Caja Laboral az 5 perces hosszabbításban 12 pontot verve Cibona-ra 201-90-re megverte azt, így a Caja Laboral végzett a 2. helyen.
Úgyhogy megérte kihagyni azt a büntit az utolsó másodpercben.... ha akkor bedobja mindkettőt Huertas, és már a rendes játékidőben megnyerik a baszkok 1 ponttal a meccset akkor bizony most a Moszkva jutott volna tovább...
Előzmény: gejzagyerek (232)
gejzagyerek Creative Commons License 2010.03.11 0 0 232
Érdekes párhozamos párharcot vív jelenleg a Caja Laboral és a Himki Moszkva több ezer km-re egymástól.
A helyzet a következő: mindkét alakulat 2-3-mas mutatóval áll és harcol a 2. helyért.
Kettejük párharcában a Moszkva otthon 11 ponttal 82-71 re verte a baszkokat, viszont a Caja Vitoriában szintén 11 ponttal, 94-83-ra verte a ruszkikat.
Ha jól tudom ilyen esetben az összesített kosárarány dönt, a mai forduló előtt ez -18 volt a Caja-nak, és -24 a Himkinek.
Gondolom ne véletlenül dobta csak be a rendes játékidő utolsó percében csak az egyik büntetőjét Huertas, és nem mind a kettőt hogy azzal már a rendes játékidőben nyerjen, viszont csak 1 ponttal a Caja, miközben akkortájt már 10-15 körül ment a Moszkva az Olympiakosz ellen.... a hosszabításban már lehet kosárarányt javítani....
Előzmény: gejzagyerek (231)
gejzagyerek Creative Commons License 2010.03.11 0 0 231
Az irányított sorsolás ismeretében erősen körvonalazódik egy Barcelona, Real Madrid, CSZKA Moszkva, Olympiakosz Final Four Párizsban.

A negyeddöntők így néznek, nézhetnek majd ki(elöl az esetleges 3. meccsen a hazai pálya előnyét élvező klubok):

Barcelona - Maccabi
Real Madrid - Partizán Belgrád
CSZKA Moszkva - Caja Laboral/Himki Moszkva
Olympiakosz - Asecco Prokom
kisloszos Creative Commons License 2010.03.11 0 0 230
Ezzel nincsenek egyedül!:)
Előzmény: lapip! (229)
lapip! Creative Commons License 2010.03.11 0 0 229
Lallerék már fenik is a fogukat a jegyekre! :)
Előzmény: Törölt nick (228)
Törölt nick Creative Commons License 2010.03.11 0 0 228
Na, nagy nehezen végül csak megverte 82-79-re a Pana a Maruszit, úgyhogy továbbjutott a Partizan.
Iniesta Creative Commons License 2010.03.10 0 0 227
Jó kis írás hiába hosszú,nekem bejött.Szerintem holnap nyer a Pana,hiába nincs nekik már tétje.Ivanovics nem fogja hagyni "lötyögni" a fiait,másrészről meg a kezdő lökést a Marouszi adta meg nekik a kiesés felé.
Ma egyébként Mensah-Bonsu nagyokta szabott:)
Előzmény: gejzagyerek (226)
gejzagyerek Creative Commons License 2010.03.10 0 0 226
Volt már hasonló szituációra precedens. A 2006/2007-es Euroliga szezon C csoportjában szerepelt az olasz Benetton Treviso és a szintén olasz Eldo Napoli.
A csoportkör utolsó fordulójára úgy érkeztek, hogy az utolsó meccs eredményétől függetlenül a Benetton Treviso a CSZKA Moszkva és Barcelona mögött 3. volt a csoportban, és innen sem előre nem léphetett, sem vissza nem csúszhatott az utolsó fordulóban elért eredményétől függően, és persze már biztosan ott volt a top 16 között, magyarul számára semmifajta téttel nem bírt az utolsó forduló. Nem így a története első Euroliga szezonját futó Eldo Napoli-nak, amely abban a szezonban már addig legyőzte a Zalgiris-t, a Fenerbahce-t, a Pau Orthez-t, a Barcelona-t, és idegenben a Benetton-t is, mindenképpen nyernie kellett ahhoz hogy ott legyen a top 16-ban. Mondanom sem kell, az alapszakasz utolsó fordulójában Eldo Napoli- Benetton Treviso meccset rendeztek, és mondanom sem kell, mindenki biztosra vette hogy a Benetton hogy a Treviso egyrészt nem is tud, másrészt nem is akar majd Nápolyban nyerni, hogy még véletlenül se üsse el a másik olasz csapatot a továbbjutástól. Totónyelven országos, már már európai "egyes" volt a meccs.
A meccs már a kezdetektől hatalmas küzdelmet hozott, de a Napoli kézben tartotta azt, és ezzel a továbbjutást is. Egészen a 4. negyed 6. percéig, azaz a meccs 36. percéig, akkor 60-54-re mentek a déliek, és a PalaBarbuto 5000 néző már a rájuk jellemző extázisban ünnepelt. Ekkor már mindenki elkönyvelte a papírforma győzelmet, csak az a 10 tervisoi legény a parketten, és David Blatt a Benetton trénere nem, és Marcus Goree vezetésével odatettek egy laza 10-0-át az utolsó 3 és fél percre, amivel végül 64-62-re nyertek Nápolyban. A döbbenet leírhatatlan volt, erre tényleg senki nem számított, és ugyan minden előzetes spekulációval szemben végül a sport, és a sportszerűség győzött, de a Nápolyban a helyiek már a meccs után vendettát "esküdtek"...
És milyen furcsa a sors, néhány hónap múlva eljött a vendetta ideje. Történt ugyanis hogy az szezon közben a Lorbek ügy(Olaszországban korlátozva van az egy idényen belül profi szerződéssel alkalmazható játékosok száma, és ezt a limitet lépet át sportvezetői figyelmetlensége okán a Benetton a szlovén Erazem Lorbek szerződtetésével, ezért büntették őket) miatt 8 pontos levonással sújtott Benetton Treviso úgy érkezett az olasz Serie A alapszakaszának utolsó fordulójába, ugye nem kell mondanom, Nápolyba, hogy mindenképpen nyernie kellett ahhoz hogy beférjen a legjobb 8-ba, azaz a play off-ba. A Nápoly már mindenképpen ott volt a legjobb 8 között, azaz nekik nem lett volna élet halál a meccs, viszont ahogy mondani szokták: fehér ember nem felejt, hát még a nápolyiak... Meg is verték igen simán a Benettont, akik így nem jutottak az olasz bajnokság rájátszásába és ezzel a 2007/2008-as Euroliga szereplésük is oda veszett.
Nápolyban nagy volt az öröm, de az megint más kérdés, hogy az volt a nápolyi kosárlabda utolsó nagy dobása. Ma ugyanott, ugyanabban az akkor rendszeresen 5000 nézővel megtöltött félelmetes hangulatú csarnokban legutóbb 11-en(!!!) nézték végig a nápolyiak soros 100 pont körüli vereségét az első osztályban...
Ennyi múltidézés után én is kíváncsian várom a Panathinaikosz-Marouszi meccset, de én bízom benne van annyi büszkeség a címvédőben hogy nem akar csoport utolsóként kiesni.
Bocsánat ha hosszú voltam.
Előzmény: Darko Papac (224)
Lecso11 Creative Commons License 2010.03.10 0 0 225
Érdekes kérdés, én is ezt nézegettem ma. Szerintem a Partizan nem tud nyerni, bár ott is lehetne azt nézni, hogy a két csapat "egymást közt lejátssza". Én mindenesetre bwin-en megjátszottam a Maroussi győzelmét. Egy próbát megér...
Előzmény: Darko Papac (224)
Darko Papac Creative Commons License 2010.03.10 0 0 224
Kíváncsi vagyok,  hogy holnap  a már kiesett  Pana leadja-e a meccset a Maruszinak, mert ugye ha a Maruszi nyer és a Partizan  meg kikap Barcelonában , akkor a Barca meg a Maruszi megy tovább.  Mondjuk ha a Partizan üti a Barcát akkor nincs miről beszélni, mert a Barca és a Partizan megy tovább. Vélemények?
kisloszos Creative Commons License 2010.01.18 0 0 223
A Fener gyenge szereplésének szerinted mi lehet az oka? Nálam szezon elején a favoritok közé tartoztak, de a Zalgiris ellen volt kb 5 percük amíg úgy játszottak ahogy elvárt. A litvánok viszont jól összeálltak a végére, ha ezt tudják folytatni,akkor ott lehetnek a 8 között.
Előzmény: gejzagyerek (219)
kisloszos Creative Commons License 2010.01.18 0 0 222
Valamelyikre tervezi valaki az utat?
Előzmény: lmqark90 (221)
lmqark90 Creative Commons License 2010.01.18 0 0 221
és a közelebbi meccsek :
Február 3-4 Partizan-Barca Cibona-Caja Laboral
Február 24-25 Partizan- Maroussi Cibona - Olympiakos
Március 3-4 Partizan-Pana Cibona-Khimki

lmqark90 Creative Commons License 2010.01.18 0 0 220
Kisorsolták a TOP 16 csoportjait !:
Group E:Regal FC Barcelona, Panathinaikos Athen, Partizan Belgrade, Maroussi BC.

Group F: Real Madrid, Montepaschi Siena, Maccabi Tel Aviv, Efes Pilsen Istanbul

Group G: CSKA Moscow, Unicaja, Zalgiris Kaunas, Asseco Prokom.

Group H: Olympiacos, Caja Laboral , BC Khimki Moscow, Cibona Zagreb.

Talán az F csoport lett a legerősebb....papíron

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!