Én az enyémben próbálom felfedezni a coming home funkciót, de nincs :-(( Viszont ez az új módi még fura, h csak tompítottal hajlandó menni :-) vagy helyzetjelző :-)
Igazat adok neked, összességében nem csúnya ,már majdnem olyan mint az új superb,először elszomorodtam mikor meghallottam a ráncfelvarrást, mert pont 2hete vettem át egy business felszereltségűt, de aztán abszolút nem bántam meg főleg úgy hogy 600000e ft-al olcsóbban egy 1.8 tfsi-t.Piszok jók a menet tulajdonságai, bődületesen megy és azthiszem már csak a suprb-be rakják ezt a motort, az octiba már csak az 1.4tfsi-t lehet rendelni.Biztosan nem fogod megbánni,
Hat vegyesek az erzeseim. Gondolkodtam 2 hete amikor megrendeltem a Business-t, hogy erdemes-e varni facelift-re, de ugy dontottem, hogy abba az osszegbe az ujnal kevesebb extra fog joval beferni, ezert maradtam a reginel. Mivel vezettem a Superb-et es nagyon bejott (meg asszonynak is ;)), ezert kivancsian vartam a facelift-et, mert azt hallottam, hogy az uj superb-re fog hajazni. Eleje szerintem szep, de a hatulja nem teccen (lampa). Belul szep a kormany, km ora, es a Bolero radio. De. Ebben a vilagos szinben a barna fabetettel szerintem igen gagyinak hat. A superb-ben olyan szepen osszhangba hoztak a bezs belsot meg a fat, itt nem sikerult :( Fetete/szurke? belso viszont viszi a primet. Az kene ;) Osszessegeben nem lett rossz facelift.
Viszont sokkal praktikusabbak a gombok a multi kormányon, a jelenlegin nehezen kezelhetőek, nem állnak nagyon kézre, ennek az anyaga is masszívabbnak tűnik. Ilyen görgős megoldást máshol is láttam (Opel Astra), szerintem sokkal jobb.
Előnye azért lesz a ráncfelvarrásnak,olcsóbban adják majd a "régi" O2-t. Remélhetőleg...
Az mar megvolt :-)
Ezek voltak a mindenfele akcios ajanlatok, a Holiday, Business es Winter modellek.
Aki ezen a heten rendel autot, ami nincs raktarkeszleten, az mar a rancfelvarrottat fogja kapni. Ujra csak a harom felszereltsegi szint lesz + a valaszthato extrak, , es az arak is 2 szazalekkal emelkednek.