...milyen...setlist várható 6 nap múlva Ez már rég nem kérdés, ld. 1781. hsz:
1. The Number of the Beast
2. The Trooper
3. Die with your boots on
4. Tema nuevo (no recuerdo el nombre)
5. The Wickerman
6. Brave New World
7. Revelations
8. The Clansman
9 . 22 Acacia Avenue
10 . Hallowed be thy name
11 . Fear of the Dark
12. The Clairvoyant
13. Heaven can Wait
14. Iron Maiden
15. Bring your daughter to the slaughter
16. 2 minutes to Midnight
17. Run to the Hills
Ja, és a concerto vendégkönyvében meg azt írta a Headbangeres Vörös Zoli, hogy a ma megjelent HammerWorld-ben szórólap tájékoztat a helyszínváltozásról!!! Szerintem a témát lassan le lehetne zárni, és arról kellene beszélni, milyen hangzás, színpadkép, setlist várható 6 nap múlva:) Kellemesebben telne a várakozás, nem? :)
Remélem Kisstadion lesz bár tőlem akár reggel is megmondhatják hova menjek.
Na jó, de mi van azokkal, akik olyan helyen élnek, hogy nyista internet, nyista lópikula? Azok nem is biztos, hogy tudnak arról, kérdés, hogy nem a Pecsában lesz! Ezek miatt jó lenne azért 1 héttel korábban már biztosat kommunikálni
Ezt most találtam a Pecsa honlapján, a föoldalon,
ha volt már a topicban akkor bocs:
"FIGYELEM !!!
A nagy érdeklődésre való tekintettel a Summer Rocks 2003 Fesztivál első napi, június 4-i programja (fellépők: Iron Maiden, Stray, Wisdom, Demonlord) új helyszínen, a Kisstadionban (Cím:1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.) kerül megrendezésre! A korábban megváltott jegyek érvényesek, kapunyitás 16 órakor. Jegyek továbbra is kaphatók a budapesti jegyterjesztő helyeken.
A Summer Rocks 2003 Fesztivál második napi, június 5-i programja (fellépők: Anthrax, Nightwish, Children Of Bodom, Casketgarden) az eredeti terveknek megfelelően a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán kerül megrendezésre.
Due to high interest of the Summer Rocks 2003 Festival's first day (Iron Maiden, Stray, Wisdom, Demonlord) on June 4th, it has been moved to the Kisstadion (Address: 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3.). All tickets are valid and can be used for entry. Doors open at 4 PM (16:00).
The second day of the festival (Anthrax, Nightwish, Children Of Bodom, Casketgarden) on June 5th will be held as planned at the Petöfi Hall Open Air stage.
Tickets are available for both days!"
Ami fotókat láttam eddig a neten itt-ott az szarul nézne ki a pecsában. Nem vagyok benne biztos, hogy az a fény elférne ott. Ha pedig nem akkor nagyot szívunk ha mégis ott lesz. Remélem Kisstadion lesz bár tőlem akár reggel is megmondhatják hova menjek. A lényeg a menésen van. Nem egész egy hét:)))))))))))))))
Ja. Az SR szervezők csak a Stray-t hívták, de ők kitartottak amellett, hogy szeretnének magukkal hozni egy tehetséges brit bandát. Külön kérték, hogy ha lehet valami kisebb helyen szeretnének fellépni, mert a srácok elég rutintalanok... Nem úgy a szervezők, akik pillanatok alatt eleget tettek a kérésnek, csak valami hiba folytán a plakáton nem a Stray szerepel főbandaként...
a SR szervezői megdöbbenéssel hallották hogy létezik egy csapat Iron Maiden néven. Ők még sose hallottak róluk és infójuk sincs hogy jönnek magyarországra.
:)
bazzeg most akkor 4-én metróra szálljak vagy villamosra? :)
Akkor meg mért nem hagyták, hogy legyen önálló Maiden koncert?
Egynaposnak is jó a Summer Rox fesztivál a két másik sztárcsapattal. Olyanokat már nem okoskodok, hogy ráért-e volna az Anthrax meg a Nightwish ugyanazon a napon és akkor... :)))
De hogy mért nem képes a Maiden egy-két normális csapatot magával hozni? Múltkor a Dirty Deeds, most meg a Stray vagy mi? Akkor már inkább Kalapács, azt legalább ismerjük. :)))
Szólni kéne Harriséknek, hogy a következő album anyagát megjelenésig tárolhatják a SR szervezőinél! Ha úgy vigyáznak rá mint a koncert helyszínének titkára, akkor meg sem jelenik...
Ha jól rémlik, a már akkor megvolt a Maiden honlapon a koncert dátuma, mikor a SummerRocks-ról még swmmi hír nem volt. És akkor úgy emlékszem, a Kisstadion volt megjelölve a koncert helyeként.
Ha esetleg tévednék, akkor bocs mindenkitől.
Viszont ha igazam van, akkor nem a SummerRocks miatt jött volna a Maiden ( és nem is a Pecsába ). Nekem úgy tűnik, a SR-t húzták rá a Maidenre. Akkor meg miért is boruljak le a szervezők előtt?