Még egy kérdésem lenne ,mit hallottál a Mabor gumikról? Azt irták hogy ez a woksvagen saját márkája és ezekkel futnak a rendőrautók is télen,beszéltem egy rendőrrel azt mondta hogy nagyon bevált gumik.
Nincs még valaki rajtam kivül, akinek széles a háta és feltünt, h sokkal keskenyebb a gerinctámaszos ülés hátlapja? Sajnálom ott hagyni ezt a Business-t, dehát a fő funkcióját nem teljesítené az ülés...
A Business az Elegance-ra epul, es egy csomo olyan aprosag van benne, amit esetleg fel sem tuntetnek a katalogusban. A 300e kulonbseg szerintem megeri.
Sokat nem tudsz gondolkozni, mert mar az utolso raktari autokat aruljak ki.
Sziasztok, én sem kerülöm el a végzetem, a héten meglesz az autóm, de még nem döntöttem el, h a holiday v a business 1.9 PDTDI legyen 300e a különbség, sokmindennel nem tud többet a business, szal hirtelen fölöslegesnek látom a +300-at
Ugy tudod megrendelni, hogy irsz egy emailt az itteni cimemre :-)
Ha jol sejtem, Del-Pesten laksz, oda egy ezresert kiviszik neked a negy gumit. Szerelni a budai belvarosban (Karolina ut) vagy Csepelen lehet (HEV-vegallomas). Mivel lassan itt a teli szezon, erdemes minel gyorsabban donteni. Egyelore jok az arak, es meg van hely a muhelyekben.
Nekem nem az ára lényeg inkább a biztonság. Tehát ilyen árkategóriában inkább a legjobbat veszem meg.
Teljesen egyetertek veled. Mi gyakorlatilag az osszes gumimarkat forglamazzuk. Ide most csak azoknak a gumiknak az arat irtam, amiket magam is ajanlok. Ha a Contival jok a tapasztalataid, a TS810 is rendben lesz. Puha, lagy gordulesu abroncs, inkabb hora, mint vizre. Ennyiert ajandek :-)
Köszi a választ. Ha Hol tudom ezeket megvenni vagy megrendelni? Nekem nem az ára lényeg inkább a biztonság. Tehát ilyen árkategóriában inkább a legjobbat veszem meg. Egyszer már spóroltam gumin és megbántam (ezt ne tessék félreérteni :)
Kia C'eed-del is jártak már páran hasonlóan... Szóval vannak kocsik, amik fel sem merülnek az emberben, és mégis amellett kötnek ki.
Én spec 5 ajtósokat néztem. Japppán kizárva, mert jóval öregebb lett volna csak annyiért, Mondeo, Vectra meg mind céges, sokat futott, lestrapált. Így maradt az Octavia, szerencsére belefért a keretbe az OII, nem bántam meg a fél év alatt. Ja, hogy tetézzem, olaszról váltottam! :-)
Most volt a kocsi műszakin, zöldkártyán, motortér és külső mosással, hátsó ablakmosó javítással is csak 32700-at fizettem a márkakereskedésben. Sztem nem rossz.
Kb egy het alatt erkeznek meg. Mivel rendelni kell oket, es ritka meretrol van szo, eloleget kerunk. Atvehetoek Varpalotan is, csinos fiatal holgyektol :-)
Ha az OI-en 15-ös felnik vannak, akkor 195/65 R15-ös méretű gumi kell, ebben a méretben 10890,- Ft/db a debreceni Cora-ban. Stevie Wonder topic társat kérdezd meg, hátha mond ettől jobb árat is
A Kléber egy ezressel dragabban sokkal-sokkal jobb bolt. A Kleber es a Kormoran is a Michelin markai, de maga a Michelin magasabbra pozicionalta Klébert, mint a Kormorant. (Kormoran = Stomil, ha valaki emlekszik még a kispolszkis idoszakra.)
Ha csak az ar a lenyeg, remek kinai gumijaink vannak, a hires-neves Rockstone Ice-Plus S110 gumija pl. 9800 forint, raadasul H-s sebssegindex :-)
Kormoran Snowpro b2 akciós a Cora-ban. Ha az OI-en 15-ös felnik vannak, akkor 195/65 R15-ös méretű gumi kell, ebben a méretben 10890,- Ft/db a debreceni Cora-ban.
Ha 14-es, akkor 175/80 R14, erre nem láttam árat meg gumit sem.
Stevie Wonder topic társat kérdezd meg, hátha mond ettől jobb árat is, mert ebbe ugye még be kell feltehetőleg kalkulálni a felszerelés költségét is.
Most gondolkodom téli gumi vásárláson. Jelenleg Continental abroncsok vannak az autón, amivel nagyon meg vagyok elégedve, de egy téli gumival szemben nagyobbak az elvárások. Tudnátok tanácsot adni, hogy milyen gumit érdemes Octavia I-re tenni, illetve hol lehet jó áron ilyet venni?
"A legtobb szelvedotoresnel a szembejovoktol jon a kő!"
Az egyik esetben egy engem előző autó dobta hátra a kavicsot, a másik esetben meg a szembejövő hátsó kerekéről (valószínűleg, mert már elhalatt mellettem, amikor koppant) Nedves úton, latyakban is bizony hiányzik, ha az előttem araszolónak nincs, és nem tudom megelőzni -> ilyenkor fogy rendesen a a cefre az ablakmosóbol :-)
Ja és külön kiemelem a sóderes kamionokat Lacháza, Bugyi környékén, akik 140-el előznek, és repül szerteszét a jó kis kavics, bár nekik kötelező a sárvédő talán még.
igy volt. és azóta milyen sok első szélvédőt el lehetett adni! Csak én vagy 2 őt cseréltettem azóta.
A legtobb szelvedotoresnel a szembejovoktol jon a kő!
En sem hittem volna, de a multkor, amikor egy szembejovo savbol pattant egy dionyi kavics a szelvedomre, a szelvedos muhelyben mondtak, hogy nem egyedi az en esetem, sőt, az a tipikus.
:-0
Amugy a sarfogo hianya inkabb a nedves uton zavaro.
Ez jó kis összefoglalás, köszi! Bár nálam is vegyes az összhatás, a sok tekknikai újdonság miatt azért pozitívba billen a mérleg, én cserélnék. 1.8T DSG-re. :)
Köszi a tippet, akkor az lesz. Munkahelyi kapcsolat miatt ingyen lenne 1 garnitúra, ennél még senki nem tudott jobb ajánlatot :) Ezért is behatárolt a márka... Üdv, Lbzy