valami szemét féreg megölte a kiskakacsákat :'(((( :'((( :'((( úgy,hogy bevoltak zárva a másik a mi nem azoknak meg sem baja :'(((( mátót abba hagyom az egészet :'((((
3-4 maradt meg a halott kiskacsák java eltünt :'(((((
voltak oylan szép nagy gácsérok a tavalyi szezonban ugy sajnáltam őket levágni,de senki sem jelentkezett értük magara kiválóak lettek volna remélem idén is lesznek...még mindíg nincs egy fehérsemm benne annak elleére,hogy nam fehér tojóm :S fura ez....
Láttatok már ilyet? Némakacsa 28. nap kivág, meglámpáztam, él és mozog. Még mulardkacsának is túl hamari, nemhogy némának. És persze a tojás a saját állományból, fehér némakacsáktól van.
Nem akarom mindenáron eladni őket, de ha valakinek kellene akkor igen. Az a helyzet,hogy elég messze találtam munkát, és csak ritkán vagyok otthon, így nincs időm rájuk. Díszként szerettem volna tartani őket, de mivel az otthoniak gondozzák most a kacsáimat,így ők jobban értékelik az olyan fajtákat, amit le is tudnak vágni.
Némakacsa érdekelne, de inkább színeseket szeretnék, mert fehérek már vannak.
Fehér tojó némakacsáim vannak feleslegbe. Jelenleg épp a másik kotló alá tojnak, megőrítenek. Nem akartam, hogy megüljenek, hogy többet tojjanak, így géppel keltetem a tojásaikat. 4-re várom őket.
5 tojó jutott 1 gácsérra, a másik helyen pedig 4 és elég sok tojást dobtam ki, ezért is felesleg pár tojó. elég 3-3, a többit eladom, levágom, elcserélem.