Keresés

Részletes keresés

Maitréja buddha Creative Commons License 2013.01.06 0 0 2362

Nekem a nagyok mellett (Dexter, SoA etc.) van egy csomó töltelék sorozatom.

Az egyik, a Sectets of the American teen. amit nyelvtanuló sorozatként tisztelek, uis mindenki lassan, érthetően, középosztálybeli (tinitől- középkoruig)

pc. amerikait beszél benne, most előlépett fősorinak:))

Profi amugy, van egy alapötlet, jó szinészek ( a Kolbászkirályt annak idején imádtam  a Maffiozókban- a Maffiozókban mindenkit birtam :)néha egy egy 

kisebb gyomros (a gyerekmolesztáló sittes apa, aki el akarja adni a kölyköt) de nem lép tul egy keserédes habos keretet.

És ugyanazok az idegesitő, sztereotip nyavalygások, amik miatt vagy azt akarod, hogy menjen már át a ribancon egy század szuahéli lövészkatona, vagy 

mellbe rugnád még a szinész menedzserét is:)

De valahogy beszippantott (röhej) és addig darálom amég nem lesz valahogy vége...akarom tudni, mi lesz a sok kis köcsöggel :P

A másik a 2 Broke girls, a két csaj miatt.

Imádom azt a kis husit benne :)

New Girl

Ez a besamel nevű csaj vmi énekes, hogy mindig énekel ?

De mintha krétát csikorgatnának a palatáblán :(

Big bang... anyám,ezt hogy elbaszták pár év alatt :(

Pedig most jöttem rá, hogy Amy uaz a szinséznő aki annak idején (mindig néznem kellett, pedig akkor utáltam a sorozatokat) a Blossom c.

tini soriban játszott, szerintem nagyon helyesen.

Ja, tetszett még a NY- 22  első része, azóta se lelem a többit.

Van ez a másik NY os nyomozócsaj, nem ugrik be a cim, az viszont a 13 részig egyre erősebb lett.

Volt az a rész, mikor lementek vidékre egy kis szemtanut:) őrizni, az acélos volt.

Célszemély (PoI) az amugy már főbb vonal félig, a hollandul tudó killerkutya epic.

Van a Vegas DQ el, az viszont nem rossz és a SHIELD es Vic is benne van.

Ja...Tween Peaks.

Really ?

Mindenki nézte? Engem megölt, mert olyan emelt szintű mofo ds bitchet mint Laura Palmer... könyörgöm, hellboy egy kiscica hozzá.

Ki ölte meg? Ki nem akarta megölni ?

A másik, én csak pár részt, azt is a valami benzinkutas felesége miatt, de az utolsó részt megnéztem, valami szinpadon grasszáltak,

naaaa.....azért oda atomot kellett volna dobni, arra a falura.

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.06 0 0 2361

Accused 2/1.

Több hete figyelgettem az ncore-on, hogy legyen annyi seedelő, hogy le tudjam végre kapni. A 2. évad első része igen színvonalas, kíváló darab, minimum 10/9, remélem a többi is hozza a színvonalat.

Az elég baj, hogy a 6 részes első évad sehol sincs fent, marad így a 4 részes második.

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.06 0 0 2360

Jó ez a Tarlós-hasonlat.:DD

Előzmény: Bateman (2355)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.06 0 0 2359

Örülök, hogy ismét egy újabb Boss rajongót köszönthetünk a fedélzeten.:))

Előzmény: Bateman (2355)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.06 0 0 2358

Jaja, Sons of Anarchy.:)

Előzmény: Bateman (2356)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.06 0 0 2357

Son of Anarchy :) a Boss pedig üt, vág, kőkemény. 

Előzmény: Bateman (2356)
Bateman Creative Commons License 2013.01.06 0 0 2356

SOA mint? már nem tudom követni:)

Előzmény: jelenvalólét (2354)
Bateman Creative Commons License 2013.01.06 0 0 2355

belekezdtem a Boss-ba. azt a keserves mindenit, mit tesz le ez a Grammer papa az asztalra! nem olvastam utána, miért lett kasza a sorinak a második évad után, de el tudom képzelni, hogy ettől besokalt az a jó pár érintett, bizonyos politikai szinteken. én magamnak csak úgy fogalmaztam meg, hogy ez a sorozat a politikusok amerikai pszihója. döbbenet! megnéznék egy magyar verziót ebből a témából Tarlós átiratban, Nokiás dobozokkal, de ez persze nálunk elképzelhetetlen lenne. köszönjük a Starz csatornának ezt a vállalkozást!

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.05 0 0 2354

Ej, de bitang kemény és drámai lett a SOA első évadának vége, eszméletlenül jó. Ha valaki még nem kezdte el nézni, és tervezi, ne 2-3 epizód alapján döntse el, mert fokozatosan baromi fajsúlyossá válik az évad alatt.:)

Törölt nick Creative Commons License 2013.01.04 0 0 2353

A 2. ból (tényleg!) véletlenül láttam egy képet ami zavart. Egyik szereplő lehet....azonban filmrajongók egyből kiszúrhatják, hogy a Freaks (1932) filmben is volt ilyen karakter, sőt....még úgy is van öltöztetve.....(ha ez a sorozatban valamiért direkt van ,annak jó oka kell legyen...)

Előzmény: nina_morgan (2352)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.04 0 0 2352

American Horror Story abszolút zseniális - az első évad ugyan light-os felvezetés, de a második iszonyú beteg. Én csak ajánlani tudom. :D 

pozsoka Creative Commons License 2013.01.04 0 0 2351

Lehet:-)

Előzmény: Törölt nick (2350)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.04 0 0 2350

Biztos mert már kiégtél....

:-)

Előzmény: pozsoka (2349)
pozsoka Creative Commons License 2013.01.04 0 0 2349

Én az első évadot untam.

Előzmény: Törölt nick (2348)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.04 0 0 2348

Rosszat nem nagyon olvastam róla eddig....

Jó persze nincs azon a szinvonalon, mint a mad men, braking bad, vagy a GoT.De nem is ezt várom.

A műfaj kereteit viszont remekül kitölti.

Na és hát kellően...beteg:-)

Előzmény: Bateman (2346)
pozsoka Creative Commons License 2013.01.04 0 0 2347

Terápia: rendben van 8/10.

Égből pottyant mesék: EZ való a gyermekeknek, tanulságos, szellemes, vicces és Gryllus Vilmos zenéi gyönyörűek 10/10

Bateman Creative Commons License 2013.01.04 0 0 2346

ezek szerint rá kell mennem erre is?

Előzmény: Törölt nick (2345)
Törölt nick Creative Commons License 2013.01.04 0 0 2345

American Horror Story áradozás:

Hogy stlilszerű legyek: a vágás!:-)

Na nem a történetben, hanem a technikai megvalósítás. Amikor 2 vagy több perspektívából van felvéve 2 szereplő párbeszéde, és az van összevágva gyors képekké, igazán ügyesen keveri össze a valóságot a misztikummal.

Egyébként a legtöbb kritika azt hozza fel, hogy nem horror. Hát szerintem meg de. Ugyanis nem (csak) a gore, a trash a horror. A misztikus természetfeletti elemek azért erősen keverednek a műfajra jellemző klisékel is....bár elég egyedi kivitelezésben.

Drámasorozat az igaz, a színészekre panasz végképp nem lehet. Kellően beteg, és gonosz a történet is.Zsigerig hatol, ahogy a cslád legintimebb pillanataiba is betekintést nyújt, szembeállítva a természetfelettivel-itt a hitetlenkedő külvilág nem lényeges elem.

Számomra (így a 8 rész után) kissé kiábrádnító mondjuk, hogy minden ismeretlen tényező lassan a helyére kerül....nem biztos, hogy mindent enniyre meg kell magyarázni.

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.04 0 0 2344

Én a Bossból azt hiszem, akármennyi évadra vevő lennék. Az a sorozat, ahol a lélektani finomság, és a külső brutalitás, plusz maga a művészi kifejezés is elképesztően mélyre sikerült. Magam Grammert is kiemelném, mint grandiózus-megrendítő alakítást. Ha nagyon szigorú akarok lenni, akkor a 2. évad nálam is gyengébb egy hajszálnyival, nem 10/10-es, csak 10/9,5.:))

Előzmény: Törölt nick (2334)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.03 0 0 2343

A junkiee erősen lehúzza, annyi bizonyos.:)

Előzmény: jelenvalólét (2342)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.03 0 0 2342

Ki tudja, lesz-e belőle valami. Viszont a hasonló sorozatokra van egy link a cikken belül, amiben egy igen figyelemreméltó sorozatról is írnak, bizonyos Happy Town, még soha nem hallottam róla, rá kell keressek, hogy ad-e rá ki egyáltalán bármilyen magyar találatot a gugli.:)

Előzmény: nina_morgan (2336)
Bateman Creative Commons License 2013.01.03 0 0 2341

ötlet az biztos van dögivel. nekem inkább kétkedésem abból fakad, hogy tudná-e biztosan hozni ugyanazt a hangulatot?mert az legalább olyan fontos faktor, mint a jó ötlet. ha nem biztos, akkor inkább bele se vágjon!

Előzmény: Törölt nick (2340)
Bateman Creative Commons License 2013.01.03 0 0 2339

egyetértek kivéve azzal a résszel, hogy Lynch-ben még megvan az, amitől a TP-t naggyá tudta tenni. félek már nincs, de ne legyen igazam!

Előzmény: Törölt nick (2338)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.03 0 0 2337

Az első évad zseniális, a másodikkal nem vagyok kibékülve... 

Előzmény: Törölt nick (2334)
nina_morgan Creative Commons License 2013.01.03 0 0 2336

Ónemár... BOB ráadásul már úgyis meghalt... nélküle nem TP a TP! (Kyle M. meg botoxos, ő csak hamvasan volt jó Cooper :P, még akkor, kisgyerekfejjel is imádtam... szerintem ő volt az első tévés szerelmem. Plusz TP titokban nézése nagyi mellett= ultracool volt!)

Előzmény: jelenvalólét (2331)
Bateman Creative Commons License 2013.01.03 0 0 2335

nem tudom, hogy igazán szeretném-e? 

Előzmény: jelenvalólét (2331)
Motun Creative Commons License 2013.01.03 0 0 2332

Utálom a sorozatokat ............................. amikor száz rész után vége van.

jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.03 0 0 2331
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.03 0 0 2330

Kénytelen vagyok revideálni magam, még pár részt lenyomtam, és kezd a SOA bedurvulni, ahogy kell, nagyon helyes.:))

Előzmény: jelenvalólét (2329)
jelenvalólét Creative Commons License 2013.01.03 0 0 2329

Egyelőre kicsit soft nekem a SOA 4 rész után, persze végig fogom nézni, bőven van benne annyi, de a Maffiózók vagy The shield után picit akkor is puha, és bizony, nem káromkodnak benne rendesen. Nem minden sorozatra mondom, hogy kell bele az orbitális káromkodás, de ebbe kellene.:)

Előzmény: Maitréja buddha (2328)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!