Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
Az alacsonypadlónak nemhiszem hogy jót tesz az egyenetlen talaj, nembeszélve rőle hogy oké hogy egy idaig megy, de amikor a hurokból a Szent Anna utca felé megy, akkor hogy jön le? mivel padka van mindenütt.
Az első alig bírta inkább a hátsó tolta az egészet. 10 kocsi szép látvány. 23-as busz a sámsoni úti sorompónál várakozott egyetem felé kiirással. Mióta megy arra?
Egy darabig ment a sínen a Petőfi tértől a váltóig ami a szent anna után van. Sokal jobb lett volna ha a villamos sínen indul el vagy nem fér el a busz az ívben? Sokan ott várták a villamost.
Tegnap felesleges volt a villamospotló mert nem a sínen ment hanem a 31-es útvonalán mentek a buszok így városháza helyett csak a csokonai szinháznál tudtunk lesszálni.
A sínen ment. De ha a Kossuth téren is el tudott volna menni, akkor a villamos is. Nem? A villamosvonal pedig nem a Városháza és a Nagyállomás között van. Mindössze egy megálló maradt ki.
Azt mondják át lesz épitve a tér. Remélem a Nagyállomás felkémenő buszokat a trolik közt fog indulni. Az emberek a szigeten állnak és lesik melyik jön a troli vagy a 32-es és futás.
Ma nagyon hosszú vonat ment Fehérgyarmatra elől hátul piros mozdony. Ma végre járnak a villamosok 502-es légkondit kapott de nem érezni a jó időt benne. Segneren már a födémet csinálják az új villán. Tegnap felesleges volt a villamospotló mert nem a sínen ment hanem a 31-es útvonalán mentek a buszok így városháza helyett csak a csokonai szinháznál tudtunk lesszálni.
24-est nem vinném be a Segnere egyre üresebben jár.
Rossz lépés lenne, pláne hogy a Hatvan utca megállóhely már megszűnt. A Segner egy nagyon jó átszállási pont, szerintem még kevesebb lenne az utas, ha nem állna ott meg (inkább a 25-öst választanák). És ugye 26-os sincs már.
Az utasszámmal való problémákat inkább az elrontott menetrend, és az "Y" viszonylatok felelősek; sok utas már azt se tudja, mire szálljon fel. A kijelzők is érdekesek. A 24-es, ha jól tudom "Egyetem - Kassai út felé" jelzéssel közlekedik, miközben meg sem áll a Debreceni Egyetem megállóban (mivel a villamos miatt ott nincs is megálló). A 24Y-n (a 22Y-vel egyetemben) pedig csak az Auguszta van feltüntetve.
Mar a falak is állnak. Szép kilátás lesz a benzinkútra. Milyen tető lesz? Régi ikarus troli csinálja az első hajnali kanyarokat Dobozi fele elég lenne egy ziu is nem? Néhány busz is ott alszik a Segneren végre valami jót is látni nem csak garázsmenet meg szolgálati járatost. 24-est nem vinném be a Segnere egyre üresebben jár.
Örömmel értesítünk minden érdeklődőt, hogy a jövő szombaton tartandó rendezvényünkre sikerült egy meglepetést is szervezni:
A 205-ös psz-ú ex 7662-es TUV is megtalálható lesz az Aquaticum megállóhelyen, ezáltal megteremtve az első közterületen való fotózási lehetőségét. :) Mindenkit szeretettel várunk!