Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Picuj Creative Commons License 2006.06.08 0 0 3252
Mindenképpen érdemes cseréltetni. Később meghálálja a motor. Üdv!
Előzmény: dolfiazöreg (3250)
Komis Creative Commons License 2006.06.08 0 0 3251

"sumizás 30 ezerres számlával"

A Baja-i szervíz 1éves garira 30ezret jósolt, a Szekszárd-i 20ezret, Kalocsa-i 20alatt.

Kalocsára mentem (részint kipróbálni mit tudnak) 12000 Ft és 1óra 4perc -az olajat én vittem.

Ajánlom figyelmedbe egy telefonhívás erejéig...:-)

Előzmény: R*R (3231)
dolfiazöreg Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3250

Üdv a márkatársaknak! Véleményt szeretnék hallani Tőletek. Elértem a 6. ezrest és filozok azon hogy lecseréltetem az olajat. Csak új motor biztos van benne apro reszelék, hátha kedvező volna a csere. Mit mondtok, irtok rá? További szép napot.!

Toljadneki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3249
Jóccakát Nektek !

:)
Toljadneki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3248
Hi !

Nem, én máshol keresem a kenyerem és másként ! :))

Üdv. Toli.
Előzmény: dolfiazöreg (3245)
Toljadneki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3247
Oké, danke !
Előzmény: ivb (3244)
Toljadneki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3246

Patika igen, Fuga nem ! :))
Előzmény: Kalóz és társai (3243)
dolfiazöreg Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3245

Hello Toli! lLáthattalak szakállas mivoltodban 1 Tesco parkolóban kamionnal, mert a nicked rá volt irva a hátuljára. Nekem olyat tett a Lacsi, hogy mikor tolattam vele alászedett kormánnyal akkorát zöttyen mintha rámentem volna 1 téglára. de nem ez történt, hanem valo szinü megszorult a baloldali csuklo /azóta sem/ de a szervo nagyon hallatszik. Jó utat neked ha ilyen a kenyérkeresőd.

Előzmény: Toljadneki (3242)
ivb Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3244
Holnap reggel megnézem, de szerintem nem kell vele foglalkozni.
Előzmény: Toljadneki (3242)
Kalóz és társai Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3243

Szia!

Egy nagy OFF.

Feleségem ma látta (láthatta?) a feleségedet a Patikában, Di-Fer-es kulcstartóval , amihez egy ezüst HB lacsi tartozott (JZx-xxx) a parkolóban . Lehet ?

Ma délután a Fugánál esetleg, nem Téged láttalak ?

Nagy ON.

A kormányról nem tudok mit mondani, csak a gázpedálos morgást tapasztalom néha.

Üdv: Kalóz

Előzmény: Toljadneki (3236)
Toljadneki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3242
Álltam ki ma egy parkolóból és akkor tűnt fel, ahogy hirtelen szedtem vissza a kormányt. Amúgy minden rendben lévőnek tűnik.

:)
Előzmény: ivb (3240)
Toljadneki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3241

Most mondja a párom, hogy nem feltétlenül a fogászatról ismer(het) titeket, arra gondolt, hogy esetleg egy oviba járunk, de ezek szerint nem. Akkor nem értem, hogy mit mondja nekem egyfolytában, ha összefutunk valakivel, hogy "ő is a betegünk, ő is a betegünk bla bla bla"...

:D:D:D:D:D

Toli.
Előzmény: Toljadneki (3236)
ivb Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3240
Ha egyébként minden ok,akkor miért is kell álló helyzetben jobbra -balra rángatni?
Előzmény: Toljadneki (3239)
Toljadneki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3239
Mindenkitől kérdezném, hogy tapasztalja - e a következőt :

Álló helyzetben, járó motornál ha intenzíven megmozgatom jobbra-balra a kormányt - azaz ha annak a kevéske holtjátéknak, ami van, a határai között cibálom - akkor kattogó - kottyanó hangot hallok a kormányműtől. Namost. Azt tudom, hogy ez valamennyire normális jelenség úgy általában az autóknál, csak azt nem tudom, hogy a Lacsinál eddig volt - e ez. Ma figyeltem fel rá, és nem tudom, hogy valami "elment" és azért van ilyen hangja, vagy normális ez, csak én nem figyeltem fel rá eddíg.

Köszcső : Toli. :))
Toljadneki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3238

No, ma már délelőtt, meló közben ( helyett ? ) kiberheltem azt a csövet. Ahhoz még nagyon keveset mentem vele, épp, hogy ide - oda elgurultam a családdal, hogy a hatásáról bátran nyilatkozzak, viszont egy egészen halvány torokhangja azért lett, az biztos. Legalábbis én hallom ! :)) Na nem olyan komoly, mint egy direkttel, de azért számomra szebb hangja van így a mocinak. Észre lehet venni a hangján is, ha egy kicsit közelebb jár a parkettához a jobb szélső pedál. No majd figyelem, aztán beszámolok.

Üdv. és kösz a tippet ! Toli.
Előzmény: R*R (3230)
Toljadneki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3237

Ja, amúgy elég sok SW ( meg mindenféle ) Lacsi van városunkban, főleg a felső lakón szoktam többet látni.

:))
Előzmény: Kalóz és társai (3224)
Toljadneki Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3236

Úgy - úgy ! :))

A párom még lehet, hogy ismer is Titeket, a három gyerkőcre kapta fel a fejét, aszongya', lehet, hogy tudja kikről is van szó. Ő asszisztens a város ( környék ? ) legforgalmasabb fogdokijánál. Ha ez segít valamit. Neveket azé' mégse írok egy nyilvános fórumon.

Na majd figyellek és dudálok vagy valami, ha látlak Benneteket a vas körül. Amúgy a Napsugárnál is kiszúrtam már a verdát, talán épp ma reggel. :))

Üdv. Toli.
Előzmény: Kalóz és társai (3224)
R*R Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3235

Szia!

"Amit nem értek, hogy miért ilyen lassan gyorsúl."

Gyere át a mi táborunkba, várunk :)!

Előzmény: popo68 (3201)
R*R Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3234

Szia!

Az üzeneteimben sajnos nem jelent meg! Ha küldesz e-mail címet a fórumon, válaszolok, (vagy 79/466724)

Üdv

Előzmény: tityesz (3232)
sz946cs Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3233

Elmondom tapasztalataimat a Chevrolet SW 1.6 Elitt gépkocsiról. A külleme megnyerő, a kapcsolók jól működnek. A könyöktámasz csak annak jó akinak másfél méteres könyöke van. Az ülés emelő, nem emelő, hanem döntő, vagyis nem a legjobb. A jobb első ajtónál a központi zár szorúl. A motor bizonyos esetekben, főleg hidegben rángat - egyszer már lamdaszonda csere, mivel folyamatosan bejelzett a motorhiba lámpa. A tompított fényszoró égői kb. 800 Ft-os bovlik. Érdemes drágább égőket vásárolni. Megérzi egyből a gyengébb oktánszámú benzint - újbóli motorhibát jelez. Esős időben motorhiba folyamatosan. Rövid időn belűl most viszem harmadszor ugyan ezen hiba miatt szervízbe. Télen a b oszlopban  100-130 km/h-nál folyamatos zörgés jelentkezik. A gyári gumik nem a magyar útakra valók (nyári kumho 15' 195/55), mivel hangosak. A fútómű nem rossz, bár többször lehet tapasztalni, hogy félrehúz balra- lehet az út hibája is. A fogyasztása 9,4-10,2 l/100 km vegyes használat esetén. Egyszer már hosszútávon volt egy 7,3 l/100 km. A belső szigetelés az árkateg. megfelelő. Az autó tényleg családoknak készült. Kényeleme jobb, mint egy Opel Astrának G. A H tipus már biztos jobb. Amit nem értek, hogy miért ilyen lassan gyorsúl.

Szerény véleményem:

Külleme: OK, sőt nekem kifejezetten tetszik. A könyöktámasz nekem kényelmes, annak ellenére, hogy a 168 cm-el nem vagyok egy magas alkat. Az ülés variálhatósága szerintem nagyon jó, főleg a deréktámasz lehetőségével. A jelzett motorhibákat, zörgéseket, és elhúzásokat  én nem tapasztaltam ezidáig. A fogyasztási kritikával, és a kumho gumiról írtakkal teljes mértékben egyetértek. Nekem ezelött egy 1,6-os Astra F volt, és azt mondhatom, hogy a fogyasztást kivéve minden tekintetben toronymagasan jobb, és kényelmesebb a Lacetti. Összességében én elégedett vagyok. 5 ajtós1,6 Elite most 14000 ezer van benne és aug-ban lesz 1 éves.

Előzmény: Picuj (3215)
tityesz Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3232
Szia. R-R

Küldtem egy e-mailt, légyszíves olvasd el.
Köszi.
Üdv. tityesz
R*R Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3231

Szia!

A Chevi Baja -már kérdeztem személyesen hónapokkal korábban - direkt nélkül szeretné látni a garanciális kocsikat. De lehet változnak az idők, ha Gyulaitól hallanak állásfolalást...

Mindenesetre elégedett vagyok ígyis-úgyis, az éves olajcserénél korábban nem kívánok bemenni. A megfelelő minmőségű motorolajat bontatlan csomagolásban hozzájuk be lehet vinni, olajszűrőt ők kívánnak adni + 1 műhelyóra - ha nekik így oké, akkor náluk, ha nem akkor máshova megyek majd. Eddig ez taktika bejött, a választott motorolajhoz egyébként is ragaszkodom, és így nincs sumizás 30 ezerres számlával!

Előzmény: Komis (3229)
R*R Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3230

Szia!

A szívóhang inkább a direkttől, a többi dB a sportdobtól és kipuf rendszertől függ a motoron kívül (morgástól a hangorkánig).

És változott-e érezhetően valami...?

Előzmény: Toljadneki (3221)
Komis Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3229

"ha megjön a válasz"

HA pozitív a válasz, akkor lehet, hogy az email váltásod elkérem (emailemre egy továbbitást) és azzal gurítom meg a környéki márkakereskedőket.

Lehetne egy országos állásfoglalásra bírni a szervizeket..Talán..:-)

Előzmény: cucogany (3227)
Komis Creative Commons License 2006.06.07 0 0 3228

"Csak jelezned kell"

Kapkodás kizárva, de fehér ember nem felejti el azt az érzést a kocsidban..:-))))))

Előzmény: R*R (3207)
cucogany Creative Commons License 2006.06.06 0 0 3227
Szia!

Most, hogy felvetődött az a gondolat, hogy az autóra nem szűnik meg a garancia, de a motorra igen, küldtem egy újabb mailt a Chevrolet Gyulaiba, ha megjön a válasz, majd beszámolok. Ha pozitív, akkor mindenki, aki direktszűrő beépítésre szánja rá magát, megkérdezhetné a saját szervizétől, és ha onnan is pozitív a válasz, akkor a kötelező szerviz előtt nem kell visszacserélni a gyárira (vagy megy a Chevrolet Gyulaiba).

Üdv.
Előzmény: R*R (3219)
cápaFeri Creative Commons License 2006.06.06 0 0 3226

Hali Kalóz!

Hát mit is mondjak? A felnibe lassan beletörődök, ez van és kész. Sajnos azt a felnit, amit szerettem volna, de a startgumi jóvoltából nem lett meg minden nap látom munkába menet egy ilyen lacsin és be kell valljam, sokkal jobban néz ki az!

Na mindegy. A teniszlabda csak egy rögtönzött megoldás volt, mert amilyen sapkát adtak a horoghoz, az baromi bután nézett ki. Szombat du. lévén ilyen intuitív bírtam csak lenni..:-)) Viszont megnéztem a gépedet és továbbra is azt mondom, ha nem kellene a gazdaságosságot figyelembe vennem, lehetséges, hogy én is SW-t választok anno.

Előzmény: Kalóz és társai (3225)
Kalóz és társai Creative Commons License 2006.06.06 0 0 3225

Hali!

Tetszetős az autó, emlékeztetnek a vonalai a Leon-ra, jól néz ki. A felnivel is remélem kibékülsz, baró az is.

A vonfóhorgon az teniszlabda ? Fontos az ? :o) (nem illik hozzá szvsz)

Kalóz

Előzmény: cápaFeri (3223)
Kalóz és társai Creative Commons License 2006.06.06 0 0 3224

Sziasztok!

Szinte biztos voltam, hogy hamar kiszúrod :o))

Feleségem mesélte  ...  ment az autóhoz és egy ezüst Lacsiból mutogattak (Te a feleségednek ) a kocsira , Ő is rögtön gondolta, hogy Te leszel az. Ők amúgy Napsugaraznak, csak kicsit mások a szempontok a parkolóhely kiválasztásánál Kalos után :o)

Csináltam egy képet , elég színhelyes lett ezért hagytam eredeti méretben :

http://w3.enternet.hu/rtmm3/sw/6.jpg

Ahogy feleségem mondja, kicsit el vagyok szállva az autótól :o) de ez érthető, nem ? EZt itt mindenki megérti  ..... :o)

Van egy tesó Battán, beige SW ... többet nem láttam még.

Minden jót Mindenkinek !

Kalóz

Ja , az autó hibátlan.

Előzmény: Toljadneki (3217)
cápaFeri Creative Commons License 2006.06.06 0 0 3223

"Namégegyszer!" Mindig elfelejtem azt a ...beszúrás gombot!..Hmmm

Nos!

A felbontás kicsi, a fényviszonyok szarok voltak, az autó meg koszos volt, de valami azért látható a képen talán! Az eleje meg valami csoda folytán lemaradt, pedig "isten uccse" a keresőben még benne volt! (Elvitte a cica közben?..Hmm)

Amire meglesz a fóliázás, addigra kérek egy normális gépet is és megsikálom, hogy csillogjon-villogjon.:-) 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!