Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Egyelőre kicsit soft nekem a SOA 4 rész után, persze végig fogom nézni, bőven van benne annyi, de a Maffiózók vagy The shield után picit akkor is puha, és bizony, nem káromkodnak benne rendesen. Nem minden sorozatra mondom, hogy kell bele az orbitális káromkodás, de ebbe kellene.:)
Jóvan, hittem is Neked, de nekem a rákos téma mindig visszatartó-erő... elkezdtem, rákos a faszi, oké, kikapcs. aztán összeszedtem a bátorságomat ( kellő mennyiségű pszichiátria kezelés után :D) s adtam neki még egy esélyt. Életem DÖNTÉSE. ;) (aztán mire megszerettem, vége is lesz nyáron, hol itt a zigaság?)
Hát... a második évad után kíváncsi vagyok a véleményedre :)))) (én imádtam,de én beteg vagyok és perverz ;D)
Breaking Bad-et szerintem írtam is ide,hogy elkezdtem... valamikor nyár elején. Vagy nyár végén. Vagy közepén- vagy ősszel. Mittoménmikor, de hamar lenyomtam, második nekiállás volt, de most már abszolút láv! Yo, Mr White! :D
Southland: ez már valami, egyetlen hibája, hogy kisípolják a káromkodós részeket, különös, hiszen vér van benne bőven de egy-két fuck nem lehet.... 9/10.
Bár én sorozatfüggő voltam eddig is, de igen jó sorozatokra leltem itt. A teljesség igénye nélkül: Breaki9ng Bad, Boss, Dexter, Misfits, The killing, Sons of Anarchy.:)
Örülök,hogy felpezsdült itt is az élet, amikor megnyitottam, még vérszegényke volt a lelkem, de egyre gyűlünk, sorozatjunkie-k. És ez így van jól. Tökéletesen!
Kívánok mindenkinek még több, még jobb sorozatokat (filmeket) 2013-ban!
3 részen túl vagyok, már kezdem megszokni. Van, ami nem tetszik benne (pl., hogy nem fuckolnak, egy ilyen világ káromkodás nélkül, hát...de biztos olyan sávban vetítik kint, ami miatt ez szükséges), de összességében nem rossz ez azért.