Bazsa: mit jelent, hogy a HUD csak porfogó? Majdnem 2 éve megvan, port nem láttam rajta, sőt, ezentúl nem veszek autót HUD nélkül. Gyakorlatilag majdnem teljesen feleslegessé teszi a lenézést a műszerfalra, mivel minden fontos dolog rajta van (sebesség, megengedett sebesség, rádiólista, navigációs utasítások etc.)
Visszahívtak a BMW-től és elmondták, hogy az RTTI 54.000, a távszólgáltatás (azt, hogy ebben benne lesz-e a 360 kamera, nem tudta megmondani) 27.000 és a telefonos információs szolgálat (csak angol nyelven egyenlőre) 82.000 Foritba fog kerülni márciustól.
most beszéltem a magyar portállal kapcsolatban az ügyfélszolgálattal (alapvetően szinte semmire sem tudtak érdemi választ adni). Megerősítették amit Maszi írt korábban, hogy a jelenlegi portál:
1. Jelenleg még csak angol nyelvű (valószínűleg december közepén lesz magyarosítva).
2. Kizárólat a mostantól gyártásba került kocsikat lehet rá regisztrálni (valamikor jövő év márciusában lesznek regisztrálhatók a régebbi kocsik).
3. A jelenleg elérhető funkciók: RTTI és az telefonos információ szolgáltatás.
4. A megrendelhető szólgáltatások palettája folyamatosan bővűlni fog de, hogy milyen szólgáltatásokkal, azt nem tudta már megmondani.
Alapból jelenleg az időjárás és a Hírek működnek...
Így rájöttem, hogy igazából nem is érné meg ezekért fizetni. Szerintem ha majd bővülnek a megrendelhető szolgáltatások akkor lesznek csomagok is, így külön nekem biztosan nem kelll egyenlőre, ez biztos nem ért meg közel 500.000 Forintot...
Gyors segítséget kérnék! Korábban csak úgy regisztráltam az osztrák oldalon, most emiatt nem enged a magyarra belépni, azonnal átirányít az osztrákra. Mit tegyek? (Nem tudok németül)....