Csak nyugi, még nem láttam a srácot, de amit hallottam róla az inkább pozitív volt.
Tavaly több mint 18 pontos átlaga volt az Egerben. Jó dobja a hármast pl. a Kecskeméten ellen 25/21-t dobott, úgy hogy 7/11 volt a statja 6,25-ről. Benne is volt a forduló csapatában.
Egy kis segítség a kereséshez: http://www.eurobasket.com/HUNplayer.asp?PlayerID=8835
Szia! Nem vagyok jól értesült, de ha Predrag Joksimovic-ról van szó, aki Egerben játszott, akkor annyit tudok róla mondani, hogy Trummert megenné egészben, azaz eléggé hordó teste van és úgy gurul a pályán, de elég lassan. Ez volt az amit az Eger általam látott mérkőzésein le tudtam szűrni a "játékából". De kívánom, hogy cáfoljon meg, persze ha erről a Joksimovicról van szó :)
"A bérletek a játéktérrel párhuzamos lelátókra 15 ezerbe, míg a két palánk mögötti helyekre 12.500 forintba kerülnek. Akik úgy döntenek, hogy nem vásárolnak éves bérletet, hanem majd napijegyet vesznek a bajnoki és kupamérkõzésekre, azoknak a felnõtt- 1000 forintba, a diákjegy pedig 700 forintba kerül. Bõvebb felvilágosítást az 56/420-988-as telefonszámon lehet kapni. "
A rájátszásban az Alba ellen az nem a negyedik meccs volt, amin Dragan ezt művelte, hanem a második. Igen, mert utána szoptunk Fváron, aztán hosszabbításban itthon (2-2), és újra Fváron. Bocs.
Hozzátéve, hogy azon a meccsen jó, ha 15 percet játszott Czigler, aminek persze oka is volt, mégpedig Frana. Talán.
Pávelnél jobb lesz Kurashov, mert képzettebb és valami miatt úgy érzem, hogy kiélezett szituációkban számíthatunk majd rá. Nagyon fontos, hogy keményebb végjátékoknál legyen egy olyan embered, aki jó százalékkal megoldja a szitut, ilyen pl az Albában Spivey, a Falcoban Kálmán, a Kecskemétben Bradford vagy Pakson Monroe. "Sajnos" Pécsett kettő ilyen is van, Ivko és Dragan, utóbbi ugye tavaly nálunk volt e szerepért a felelős. Az, hogy Dragan igazi vezérbika nekem a paksi és a kecskeméti meccsünkön kívül az Alba elleni negyedik derbin bizonyította a rájátszásban. Ezt az különbözteti meg az előző kettőtől, hogy az ASE és a Kecsó ellen végig kurva jól ment neki és 30 körül dobott, míg azon a bizonyos Alba meccsen csak szenvedett, egy 0/7est tudott a háta mögött, mikor szoros állásnál a negyedik negyedben, kritikus pillanatban, egy leszedett támadólepattanónkat rögtön feltett a 6.25-ről... nyolcadjára beesett a tripla, a szákot alig érintette, azzal bebiztosítottuk a győzelmünket, a közönség a felordította a parkettát 250 decibellel, Aleksic pedig a B-közép felé fordulva repülőzött és úgy futott vissza...én meg asszem annak a kellős-közepén éppen kibaszottul be voltam rúgva és Ede nyakán kerestem fogást a lábfejemmel, nagy boldogságomban :). Szép szezon volt a tavalyi, na.