ARNOLD IRON GYM Többfunkciós otthono kondigép újszerű állapotban eladó! A gép ára az összes kiegészítővel (100kg súly, francia rúr, 2db egykezes rúd, 1db kétkezes 160as rúd) 170000Ft lenne ha üzletben vennéd meg! Én 80000Ft-ért eladnám komletten, vagy Nokia 6680ra cserélném ráfizetés nélkül! 80 eFt 06205239623 e-mail
Ez szerintem a kiegészítőkkel együtt megér egy 80-ast.
én mindig közvetlenöl edzés után használom a glutamint. de ha lenne pénzem, korlátlan, edzés elött(ill közben) , edzés utáni turmixba, és lefekvés elött enném.
"edzésnapokon vajon érdemes lenne a kettőt egyszerre(50g) lenyomni? " - Ha a többi napszakban megoldott a fehérjebeviteled, akkor szerintem idd meg edzés után egyszerre.
napi két(25-25 gramm) whey prot iszom. este + vagy edzés után vagy pihenőnapokon változtó hogy mikor. edzésnapokon vajon érdemes lenne a kettőt egyszerre(50g) lenyomni? több nem fér a költségvetésbe, de általában megvan az elegendő napi fehérje.
Az edzés utáni dextroznak semmi köze a tömegeléshez. Az egyik szerepe az, hogy mivel nagyon gyorsan felszívódik, így az edzést követő első rendes kaja megemésztéséig megakadályozza az izomszövet lebontásának elindulását. Másrészt pedig ha a kreatint nyomod, akkor az inzulinszintet felnyomva transzportként funkcionál. A tömeg növekedését nem a dextroz fogja előidézni, hanem az egyéb bevitt szénhidrátok (leginkább a rizs). Egyébként asszem a tömegnövelő cuccokban sem dextroz van, hanem maltodextrin, ami lassúbb felszívódású.
Már elég régen szedtem le ezeket a posztereket, de sikerült újra megtalálnom.
Egyébként a neten sem olvasható az apró betűs szöveg, de ezen nem kell fennakadni, a lényeg látszik, és egy kezdőnek jó kiindulási pontot ad az egyes izomcsoportok megedzéséhez.
Kösz a két poszter nagyon hasznos igy is , de mégjobb lenne ha megadnád a honlap cimét ahonnét szedted mert sajnos a betüket nemtom elolvasni mer tul kicsik ha nagyítok akkor meg homályos lesz...
Karácsony előtt vámoltattam fotómasinát, akkor ÁFÁ-t kellett fizetni utána (a számlaérték 20%-a, beleértve a postaköltséget is), illetve lett volna még 3% vám, de ezt elengedték, mert az összeg nem érte el a 10 eurót.
"nem is akarok tul sok kilót fölszedni" - Az izomtömeg a céltudatos táplálkozás eredménye, úgyhogy attól ne félj, hogy hirtelen túl izmos leszel. Az izmosodás alapja a megfelelő mennyiségű tápanyag bevitele, különös tekintettel a fehérjemennyiségre.