Kézilabda-szurkolókból alakult kézilabda-csapatok egymás közötti mérkőzéseiről, tornáiról szóló topik.
Eredmények, élménybeszámolók, képek a meccsekről és az azt követő közös bulikról.
Most mit izgulsz? csak kérdeztem... nekünk nem gond ha nem lesz, úgyis kocsikkal megyünk. Gondolom a többiek is!
Jah az jó, akkor még melegíteni is tudunk:-) Látod: ilyen egyszerű:-)) Viszont baszki ki fogjuk köpni a tüdőnket a nap végére:-) Remélem sok pia lesz a strandonm:-))))
Sanya, már regisztráltam régebben Nermálként asszem, csak semmi többet nem is tudok :D Pl. jelszó, vagy megadott emil... ;) Így tudtam, h megismertek :)
El kellene dönteni szerintem, hogy amatőr kézitornát szerveztek vagy szurkolóit. Ráadásul csupa nő? Nekem az is lelkiismere furdalást okozott, amikor a Dferres kislánynak kellett kapura lőni...
1. A szállás Almádiban lesz, mint tavaly, a koleszban
2. Alsóörs nem hivatalos csapat, csak már nem volt idő fantázianevet találni nekik. Olyan emberekből áll, akik ott edzenek a női csapattal, de már csak hobbiszinten kézilabdáznak. Főként női csapat...
3. 3 szlovén csapat lesz, és ők együtt lesznek 60-an, de nem valószínű, hogy gond lenne velük. Ezt a csapatvezetőkkel megbeszéljük...
4. Strandbuli: úgy lesz megoldva, mint Győrben. Ott lesz a vacsi, utána meg buli. Dj csinálja majd a zenét.
Tudtommal a szállás Almádiban lesz, a meccsek meg Alsóörsön. Így ha ott akartok lenni a szombat reggeli sorsoláson, akkor ez kb. 6 körüli kelést feltételez (gondolom valami zuhannyal meg kajával rendbe akarjátok hozni magatokat a péntek este után:)))
A szlovének közül tavaly csak a Celje volt itt, jöttek egy nagy busszal, két csapattal indultak, a maradék meg bazi nagy zászlókkal meg dobokkal szurkolt nekik, atom részegen. :)) A pályán nem voltak túl szimpatikusak, de estére, az ivászatra leszerényedtek.
Az Alsóörs a helyi csapat, asszem NB II-esek, az ificsapatuk tavaly is indult. Én sem értem, hogy kerültek most ide.
Lenne egy pár kérdésem,gondolom itt hamarabb rálelsz mint a Vásárhely topicban.
1.A szállás Alsóörsön vagy Almádiban lesz?
2.Ez az Alsóörs KC hivatalos csapat? Mert eddig ugyebár csak szurkolókról szólt a dolog,elég volt hivatalosokból a Szeged is.
3. Kb mekkora külföldi különítmény várható? Nem akarok vészjósló lenni,de ha jön 60 külföldi akkor némi tinta után nem tuti,hogy balhé nélkül lemegy a buli (Nem miattunk még mielőtt valaki...).
4.Stranbuliról valami közelebbi? Vagy csak egy síma leülünk iszunk aztán riogatjuk a lányokat party? :))
5.A múltkor kaptunk egy kajalistát,az lett véglegesítve?
A vásárhelyi "különítmény 9-12fő lesz,pontos adat holnap.
Mi péntek este érkezünk,de ez a 7óra30as kelés veszélyes lesz a pénteki buli után. :))