Akkor ott valami egyéb gond lesz, egy olyan szintű kártyán a víz rendesen átlátszó, hullámzik, fénytörést okoz, és bizonyos szög alatt egyre jobban tükröződik.
Legalábbis nálam 9600 Pro-n teljesen víz kinézete van, ahogy kell.
Aham... de nekem sokkal jobban tetszik a víz, amikor élethű, és nagyjából átlátszó öcsém 64 Mb-os régi 9200-esén, mint az én 256 Mb-os 9800-as Pro-mon, amikor full tükör az egész felület.
A tükröződés beállítás azt adja meg, hogy a táj, a járművek, és az emberek is tükröződjenek-e, a víz átlátszósága szerintem DX és/vagy videokártya függő.
Ha túl gyenge a kártya, bizonyos funkciókat automatikusan kikapcsol az engine, amikre nem talál hardveres támogatást.
Akkor te is kereshetsz egy másik változatot, ez is egy tipikus hibája valamelyik törésnek.
Miután lelőtted a koptert, megjelenik egy medic, és addig kiabál, míg nem mész utána. Levezet a torony aljába, és kinyit egy rejtett ajtót, arra kell tovább menni.
Ha ez nem történt meg, akkor nem nyertél hangszórót.
Nem,itt a világítótornyot egyik oldalról szakadék határolja,a másik oldalon épületek.Itt csatlakozik hozzám 3 ember.Az egyik segít elrejteni a kocsit,amivel addig mentem,ezután csapatszállító helikopterek jönnek,amiket kilövök,meg egy harci kopter.Az egyik faszi készségesen mondja,hogy menjek a világítótorony tetejébe és onnan kilőhetem a rakétákat.Felmegyek,kilövöm,helikopter lezuhan,aztán semmi.
Szerintem pont ettől jó a játék,hogy nem csak eszetlenül végig kell rongyolni a pályákon,hanem figyelni kell végig a sztorit,hogy merre mész és hova kéne kijukadnod.A rejtvények többsége is teljesen logikus és következetesen vannak megcsinálva.Kivéve egy kettőt ami tényleg nagyon szivatós pl.a szelepes vizes rész,meg ahol most el vagyok akadva a világítótornyos.Arra még nem jöttem rá,hogy ott mit kell csinálni,de már követ a csapatom.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy melyek lennének a szerinted hangulatosabb játékok!De komolyan érdekelne...
Gyorsan hozzá tenném, hogy nálam is vannak ilyenek (amik majdnem annyira hangulatosak) de a HL2 jelenleg vezeti a listámat (persze lehet, hogy csak azért mert friss az élmény...?)
Az én listám(kizárólag a hangulatot alapul véve):
1. HL2
2. Medal Of Honour Alied Assault (+Spearhead,Sreaktrough)
na hagy irjak mar egy negativ velemenyt is errol a jatekrol.. ket oraja nyomom es mast se csinalok csak hordokat pakolok egymasra... unom ezeket a bena rejtvenyeket is , hogy szelepeket kell megnyitni stb. utalom ha elakadok es fel ora amig megtalalom mi a szart kell elmozditani ezt a hulye elakadast fel-ala rohangaszast mar a Doom-ban is utaltam meg ropkodo vilagito gepeket lovoldozok en ettol egyaltalan nem vagyok elajulva legalabb 5 jatekot tudok ami sokkal hangulatosabb es meg csak most jonnek majd azok a bena cuppogos szornyek azert a varos kulso reszei nagyon tetszenek de nekem a HL 1 -sem jott be
Nektek is olyanok a vízfelületek, mintha higanyban úsznátok? Nem tudom jobban levenni a tükröződést (simple reflection). Öcsém 64M-es videókártyájával normálisan néz ki, átlátszik rendesen. Mi lehet az ok?
Hát a legelső változatban volt ez a az_disable hiba,de az ki is irta a képernyőre.Nem tudom melyik lehet neked.
A jó változatot onnan tudod hogy jól működik... :-)
Sajna akkor nincs jobb ötletem,a supergamez HL2 topicjában a banner-ban van egy link ilyen segitő leiráshoz,esetleg nézd azt át hátha van megoldás a te problémádra.
Ma eljutottam a water hazard részben a gátig, ahol kiszállva eljutottam a gát vezérlőkerekéig, de az láthatóan hibás, mert szikrázik és meg se moccan. Mi a megoldás?
Ha igen,akkor a menüben a konzolba ird be: ai_disable 0
Elvileg ez mozgásba lenditi a dolgokat,de sajnos ez sem segit rajta mindig,vagy ha az ellenfelek meg is indulnak,bizonyos pontokon rosszul működik a játék.Van már belőle jobb törés,tudtommal.
Tegnap sierült a végére érnem. Szerintem ez egy nagyon jó game, bár vannak benne idegesítő hibák: pl. amikor követ a csapatom állandóan nekem jönnek, mindig útban vannak, és sűrű bocsánatkérés közben persze legközelebb is elémállnak.
A hajolást tényleg belerakhatták volna de ez nem zavart a játék közben.
Egyébbként elkészült hozzá a magyarítás asszem most nekivágok "magyarul."
Az 1-el nem játszottam, de a CS:CZ-vel már jól megbarátkoztam. Nemrég kezdtem el játszani ezzel, és én is pont itt akadtam el, szóval köszi a tippet, ma este jól megkeresem azt a szelepet.