Nem tudom, de a kollégája azt mondta, eddig még nem nagyon volt olyan nap, hogy ne késett volna el! :-))))
Lehet, hogy szabin van! A túra semmiképp nem yooo?
Nem tudom lehet-e a következő hétvégén, mert a Galónak be kell vásárolni, meg be kell szerezni a zenecuccokat, meg a sörcsapot stb, meg ki kell fizetnie a bérleti díjat! Szóval nem tudom lehet-e, de majd megkérdezem tőle! Tavalyelőtt lehetett kapni a Kossuth utcán a vásárban bécsi puncsot, az de qrva finom volt!!!
Na olyat meginnék most vagy 5 litert!
Szerintem a hétvégén be kellene fizetni! Holnap a túra nem yooo semmiképpen? Yoool van igyunk valami gyorsítót úgyis annyira fáj a torkom, hogy mingyá megdöglök!
Erzsi két kommersz cseresznyét!!!!
Szerintem min. 12-ig de ez nem rajtam múlik. Remélem időben hazaérek, hogy el tudjak menni veletek a Soproniba. Meddig lehet a szilveszteri bulira befizetni ? Hátha
Ja és valami gyorsító is kellene a forralt mellé mert ÚÚÚÚtálom , hogy most itt vagyok !
Yoooo reggelt azoknak a sorstársaknak, akik dolgoznak!
Remélem lesz valaki, mert meg fogok bolondulni az unalomtól!
Innikő te leszel ma? Ihatnánk egy pár litert forraltbort!!!!
kösz hogy szóltál Jimmy miat... gyertyákat már beszereztem...
Szombaton legyen akkor soproni szerintem is, de ne valami lightos party, hanem pálinkás-falletépős csömörködés...
Na akkor még egy búcsúpálinkát Erzsi.
Aztán lelépek. Majd akkor januárba jövök.
Hoppá, a kezembe nyomtak egy fél üveg pezsgőt. Akkor maradok míg megiszom. Egészségetkre!
Meggondolom még, de elég egyesélyes.
Na, ma én se megyek focizni, de 29-én még lesz egyszer. Mi van ezzel az aulás bulival? Lesz ott szesz, mer akkor megyek.
szerintem a zene is jó lesz (domino dancing...)
nekem is azt mondta tegnap, hogy kb. 50-en leszünk, kaja ki lesz rakva végig, pia meg lesz bőven. Külön kértem unikumot, mer az nem lett volna... azt mondta, már délutántól lehet menni... vagy későn kéne vagy korán, mert szerintem az ülőhelyekkel lesz a gáz... de lehet nyugodtan hányni, mert a takarítást a tulaj végzi.
Szombaton nem csinálunk valami italozás félét??????
Edig kb 20-an fizették be de szerintem 40-50 körül leszünk! A zene szar lesz szerintem, de kit érdekel! Kaja hidegtálak lesznek, meg saláták!
Két fröcsöt Er!