Keresés

Részletes keresés

gyuszy Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1801
majd meglátjuk amikor riviera beviszi azt a cuttert este a kilencedikben, ki fog nevetni!
stero Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1800
Sajnos nincs igazad. A closernk az a feladata, hogy mentse a meccset. De ezt Torre baszta el, nem Riverat kellett volna behozni. A szezonbn is bukott kétszer v háromszor a Sox ellen, előző este is és most is Ez szerintem abszolút edzői hiba volt.
Előzmény: JAX (1789)
riska Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1799

kedves Zsu, de igen volt, ahogy azt fighting kolléga megírta, ezúton is köszönöm neki a hírverést.

ÉS most hétvégén is lesz. mégpedig kupameccs (elődöntő) szombaton (10/23) valszeg az Óbuda pályán szentendre ellen! részletek később.

Előzmény: Zsuu (1755)
riska Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1798

na, azé a faszozás piszikét erős!!!! sajna így alakult az idei szezon, közbejött egy-két válogatott program ami miatt aug elejéről aug végére került a rájátszás kezdete és a magyar kupa is. sajnos amatőr a sport, nyaralni mindenki szeretne. mi (még) nem tudjuk azt megcsinálni, hogy egész nyáron baseballozunk télen meg pihenünk/nyaralunk :)))

és egy korábbi kérdésedre is válaszolnék még :)))

"csak halkan kérdezem meg, nem unalmas egy kicsit a Kanizsa sorozata?"

de nagyon is, és mivel most szombaton legyűrtük szentendrét, megyünk kanizsára az igazi skalpért a következő hétvégén ;)

Előzmény: fighting (1756)
riska Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1797
bocs, kicsit hosszú lesz, de...  

az ALCS meccseket 1-2 nap késéssel kapom videón, ezért ide sem néztem be azóta, nehogy megtudjam az eredményeket. pedig lehet, hogy jobban jártam volna...

az első meccs elég fordulatos volt, bár őszintén megmondom a 4. inningtől kínomban már azért szurkoltam, hogy ne hozzon több pontot a yanks és Moose-nak legyen meg a perfect game :) nagyon szépen dolgozott, de persze a 7-ben már egész más miatt ordítoztam. a 8-ban Ortiz ütése akár ki is pottyanhatott volna... és akkor egál, mindegy, jó kis meccs volt.

szerintem game2 hihetelen unalmasra sikeredett. Pedro szarul dobott. szenvedtem. és a végére irtozatósan felbasztam az agyam azon, hogy a kurva 100+ pitchcount már megint szépen bejött..... mikor posada sétált 104 volt asszem, és megláttam, hogy akkor kezdenek telefonálgatni, hogy valaki melegítsen, már tudtam, hogy viszlát.

bár olerud jött, úgyhogy reménykedtem :) erre tessék, egy szar dobás és szevasz. utána már inkább Pedrora haragudtam, (nem Franconara, hogy bennhagyta), mert a következő embereket pikk-pakk elintézte és pont Olerudnak dobott egy nagy szart.

ja, és az ütőink....... pfüüüü

game3... haha. vicc. aszittem a game2-nél nem lesz már rosszabb, de összehoztuk.

game4. egy nagyon izgalmas és végre számomra kedvező kimenetelű meccset nézHETTEM volna, csak éppen tegnap este 10-kor felhívtak, hogy nem tudunk-e elmenni valahová megnézni a game5-t élőben... ezen információ birtokában (game5) miután végigszenvedtem/tekertem a game3-at nem volt nehéz kitalálni a meccs kimenetelét, de így is izgi volt. még jó, hogy vannak az embernek barátai, akik hívják meccset nézni :) bár az illető yanks szurkoló, úgyhogy a game4 közben végig az motoszkált bennem, hogy lehet csak átvert és nézhetem a sweep-et így hajnalban elalvás előtt.... DE NEM!

ma reggel viszont már nem bírtam idegekkel és meg kellett néznem az eredményt :)))

back to bronxxx, and we’re back for more.... IT AIN’T OVER YET!!!!!!!

bár az előjelek kétségtelenül kedvezőtlenek:

1)      a yahoo-n egy újságíró a redsox továbbjutására tippelt a széria előtt. ugyanő a divízió meccseken a MIN és asszem az ANAHEIM továbbjutására tippelt..............

2)      Atlanta szurkoló haverom (ld. Atlanta playoffja évek óta...) csapata búcsúzása után a redsoxnak szorít.........................

de majd Schilling a csodacsizmában!!! lesz game7!

riska Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1796
sírni??? haha, hinni pajtikám, hinni ;)
Előzmény: JAX (1795)
JAX Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1795
ne örüljél, kezdjél sírni, kis bosuxom. bár szerintem már elég jól mehet a sírásrivás, HAHAHA
Előzmény: riska (1793)
riska Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1794
mikor láttam a box score-ban Ortiz CS, nem hittem a szememnek?! lopni küldték??? vagy hit&run hit nélkül? nagymamám se gyorsvonat már, de ortiz ellen mernék rá fogadni :) 
Előzmény: nagylangi (1782)
riska Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1793

miér mi a closer feladata? csapata vezet, elbaszott állásnál behozzák és mentse a meccset. na ezt nem hozta riviera. egymás után kétszer(!), és remélem még nincs vége a sorozatának. de még így se ő a kedvenc yanks relieverem, hanem flash gordon. ha ő melegít, már kezdek örülni!

Előzmény: JAX (1789)
riska Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1792
riska Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1791

[image1]

Whether they can win another
And Yankees cry for their mother,
You're stayin' alive, stayin' alive.
Feel the city breakin'
And ev'rybody shakin'
And we're stayin' alive, stayin' alive.
Ah, ha, ha, ha,
Stayin' alive.
Stayin' alive.
Ah, ha, ha, ha,
Stayin' alive.

JAX Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1790
jeter leap, nagyon szép volt
Előzmény: szegab (1787)
JAX Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1789
rivera, mit nem tudott hozni?

a 8. inningben egy teljesen elbaszott állásnál hozták be, csoda, hogy ennyit kihozott belőle. ha nem jön be hosszabítás se lett volna...
Előzmény: gumbo (1788)
gumbo Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1788

Who is your daddy NY now focimmel inditott a cnnsi.com :D

Mekkora meccs volt, bazzeg! pedig Pedro megint szet volt esve, es Rivera a masodik meccset nem tudja hozni.

Hat kivancsi vagyok, hogy a fekete piacon mennyibe fog kerulni egy jegy a 6. meccsre!! Remélem lesz 7.is mert ezt élmény nézni!!

szegab Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1787

Hát igen ez a szép ebben a sportban. Sohasem kell feladni és mindíg van még esély a fordításra. Ezt mutatja most be a Boston. Nagylangi; Ortiz talán valóban meglopta a 2-est a 12.-ben csak a bíró Outra tette. :) Mindenesetre szoros volt az biztos.

Mindentől függetlenül azért a Yankees is tud majd még mit mutatni. A Bronx-i stadion nagyon forró hely ám. :-) Főleg ha muszály most már nyerniük. Valóban ők is "hibásak" a mostani vereségért, de hát ez a játék. Remélem odahaza vissza tudnak térni az erős és agresszív támadó játékukhoz. Ja és az Astrosért én is szorítok ám rendesen. :)

nfl1 Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1786

Isringhausen mit csináltál? :(

stero Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1785

Ettől féltem. A BoSox a végén még vérszemet kap. De csak saját magukat okolhatják a Yankees játékosai mert többször megvolt a lehetőségük, hogy eldöntsék a meccset de nem tudták. Nagyon sokat fog ma számítani a hazai pálya és az, hogy Schilling mennyire sérült.

Az Astros pedig fantasztikus. A végén még megcsinálják aminek nagyon örülnék. Clemensnek még lehet akár több fellépése is de még egy tuti.

fighting Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1784

S Houstonban az a "kiscsávó", akit St. Louisban szétütőttek, most 8 inning alatt kapott 1 hitet. S St. Louis-ban nem kell a hatodik meccsre Clemens apó a rövid pihenővel, hanem egy esetleges hetedik meccsre pihenhet!

Boston meg, tegnap a 12-ikben, ma a 14-ikben, mi lesz a hatodikban majd a 16-ikban döl el?!:D

Előzmény: fighting (1783)
fighting Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1783

Basszus amit baseball rájátszás cimén müvelnek az döbbenet!

Boston feltámad, és már ott is minden lehet!

A Houston meg egy egyszerűen bámulatos.

nagylangi Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1782
5:4, Ortiz a nyero ember ujra!! Ez hihetetlen, ezt nem lehet mar fokozni... egyszeruen fantasztikus! Es a 12. innningben amikor ellopta a masodik bazist...
Hat nem semmi.
Holnap Schilling, Yankee Stadiumban.... woo hoo.

gyuszy Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1781
pfúúúú de izzaztó ez a mai játszma!
stero Creative Commons License 2004.10.19 0 0 1780

Isten hozott közöttünk!

Még egy Yankees fan. Nagyon helyes :))

Előzmény: szegab (1779)
szegab Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1779

Szasztok!

Öröm látni ezt a fórumot, ami kedvenc sportágamról a baseballról szól.

Én 1995 tájékán kezdtem el megszeretni és művelni ezt a sportot. 96 óta vagyok Yankees szurkoló és azóta ez még erősebb lett bennem. Annak idején fantasztikus volt hogy 2-0-ról verték végül az Atlantát 4:2-re a World Seriesben. Sosem adják fel és idén is vezetik a "Come from Behind Victory" statisztikát.

Azóta is sok élményt adtak játékukkal. Nagy öröm volt őket 98-ban élőben is látni New York-ban és Torontóban is, amikor Kanadában és az USÁ-ban jártam abban az évben. Persze sporttörténelem is volt benne, mivel a legjobb Yankees csapatot sikerült látnom amióta léteznek. A 125:50-es kombinált rekord azóta is fényesen csillog. :-)

Remélem idén is jól szerepelnek a Playoffs-ban és végül eljutnak a megérdemelt World Series döntőbe. Ha minden jól megy ma éjjel sikerülhet is. Let's Go Yankees. :)

Zivos Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1778
Bocs nem ide szantam. Talan baseballban nincs lo :-).
Előzmény: Zivos (1777)
Zivos Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1777
Most lenyerte a lovat, vagy mi van?
gumbo Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1776

Pedro ma este visszavág!

uh Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1775
Pedrobol a Yankeek padre-ja lesz! Szerepcsere!
Előzmény: stero (1774)
stero Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1774

Pedro sem sokkal jobb. Meglátjuk mennyire lesz pihent.

Közben a Houston egálra hozta a seriest.  Az sincs még lefutva.

Előzmény: nagylangi (1773)
nagylangi Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1773
Schilling tuti nem kezd, Pedro lesza Game 5 starter. Schilling és Wakefield fog osztozni 6.-7. meccsen valszeg, de egyelőre nem tudni, ki melyiket kapja, Schilling sérülésétől függ ui.
Előzmény: stero (1772)
stero Creative Commons License 2004.10.18 0 0 1772

Bazz oda sweep!

Hajtottak, mentek. Ráadásul a 9.ben még vezettünk.

Holnap az ötödik meccsen elvileg Schilling kezdene. Reméljük nem fog.

Előzmény: fighting (1770)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!