Itt is volt előzmény. A "gonosz" csaj nyilván szakított, és nem volt hajlandó békülni. Mi mást tehetett volna szegény férfi, mint hogy nyakon szúrja????
Szomorúak ezek az esetek. Viszont tényleg nem látom, hogy az IE egyezmény ratifikálásától hogyan javulna a helyzet. Akik ilyesmire vetemednek azokat nem tartana vissza semmilyen egyezmény, ahogy most sem tartja őket vissza a börtön sem.
robóka, semmilyen előzmény nem indokol emberölést, ami azt illeti, akármennyire is szidta mondjuk az édes anyukáját vagy akármennyire is elégette a vasárnapi rántotthusit, stb. stb.
Ti meg a ffiellenesség kántálásába:-) Ahelyett, h ezeknél az eseteknél inkább arra lennétek kíváncsiak, h mik voltak az előzmények, ami miatt idáig fajult a dolog. Persze, arra meg hiába is, mert azt vhogy mindig jótékony homály fedi.
Cseszhetik az egyezményt , ha a bíróság csak némi dá-dá-t szab ki az ilyen állatokra .
Úgy kéne' törvényt módosítani , hogy szándékos emberölés esetén nincs mentő körülmény , a kiszabható minimum meg letöltendő 120 év kőbányában .(jól járna a nemzet papája is , meg mi is ...:-D)
Tényleg nemtom, hogy képzelik el ezt a pontagyukban, az aktuális elkövető előtte felölti a talárját, előhalássza a btk legfrissebb kivonatát az ágy alól, és gondos mérlegelés után dönt, h leszúrja-é az asszonyt, v sem?:-)
A police.hu beszámolója szerint délelőtt egy 53 éves férfi bejelentette a rendőrkapitányságon, hogy otthonukban megölte élettársát. Az 55 éves nő halálát az orvosi vélemény szerint is idegenkezűség okozta.
Ki az a C? Én voltam egyedül az évfolyamunkon. Ezt elég jól lehetett tudni pl. a kötelező előadásokon szétnézve, még ha a nyilvántartásból nem is lett volna világos. Ásítós értette, amit írtam, csak te nem.
Nem költői kérdés, a számok tények. Egyrészt ezek nyilvános adatok, másrészt a szak elég speciális és a képzés messze földön híres és elismert. A világon bárhol tervezhetek tengerjáró hajókat / vezethetem az építési munkálatokat ezzel a papírral.
"Kétségtelen, hogy a szórakozó helyeken valszeg több a fiatal ffi, hisz eleve több fiú születik."
A kettő között nincs összefüggés, egy turistás helyen egyébként is jellemzően kb. egyenlő a létszám.