Keresés

Részletes keresés

s_titánia Creative Commons License 2007.02.03 0 0 1290

Szia!

Igen, természetesen Verified vagyok :)

Közben szerencsére megoldódott, ugyanis 2 cuccot vettem az illetőtől, és különbontva ki tudtam fizetni. Az lehetett, hogy a kártyámon van egy napi limit, amennyit lehet egy nap alatt fizetni vele, és a teljes összeg több volt annál.

Most viszont a másikhoz kellett egy új invoice-ot kérnem, mert a rendszer nem ért valamit, és egyre csak azt írja ki, hogy "Shipping costs changed. Please review your purchase" blablaba... Szóval hiába tudnám már kifizetni, mert már másnap van, mégsem tudom :)))

Még szerencse, hogy egy írtó kedves és türelmes eladóról van szó :)))

Ja, a hibaüzenet egész más volt; már nem tudnám fejből felidézni, de az volt a lényege, hogy a kártya ellenőrzése során nem tudták azonosítani ezt a kártyát, és válasszak más fizetési módot. Ami azért vicc, mert dombornyomott MasterCard, és 2009-ben jár le, más karim nincs, és eleve ezzel regisztráltam a PP-ra. :)))

Néha dilis az a rendszer :)))

Más téma:

Magyarországi cím még mindig csak Unconfirmed státuszban lehet? Ha nem, hogy lehet megváltoztatni hogy Confirmed legyek? 

(Bocs, ha ez már volt téma, kerestem ugyan, de akkor lehet, hogy nekem kerülte el a figyelmemet.)

Előzmény: em (1287)
nagyrobert75 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 1289

ELNÉZTEM

( feloldták  ) helyesen:  .....feloldották...

bocsi

nagyrobert75 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 1288

Köszönöm szépen a segítséget DIGICAT !

-Számlakivonatnak elfogadják vajon a saját  internetes bankomból lekért, kinyomtatott kivonatot vagy várnom kell az eredetire?

-Ha elküldöm a faxot mi lesz utánna? Jelzik felém hogy feloldták a tiltást?

Egyébként nem tudom mit ronthattam el.

A reagálásukra gondolom várnom kell jóideig.

Köszönöm!

Előzmény: digicat (1285)
em Creative Commons License 2007.02.02 0 0 1287

szia!

verified státuszú a paypal accountod? ha nem, akkor a választ megtalálod itt a 1262-es hozzászólásban. ha igen, akkor más hiba lesz. (milyen hibaüzenetet küld?)

Előzmény: s_titánia (1286)
s_titánia Creative Commons License 2007.02.02 0 0 1286

Sziasztok!

Tudja valaki, mennyi a max. összeg, amit egyszerre ki lehet fizetni PP-lal?

Mert nekem nem enged $270-et kifizetni.

digicat Creative Commons License 2007.02.02 0 0 1285
Valamiért le lett tiltva ez a kártya, például hibásan adtál meg adatokat.
Ezt a kártyát csak úgy tudod használni, ha követed az utasításaikat és elfaxolod amit kérnek.
credit card statement: hitelkártya számlakivonat (az kell melyiken rajta van az expanded use number)
driver's license: vezetői engedély
photo I.D.: fényképes igazolvány

Új kártyát is kérhetsz, de ha azzal is elköveted ugyanezt a hibát akkor azt is letiltják, két letiltott kártyával pedig lehet a regisztrációdat is letiltják.

A faxos dolog nem hűlyeség, a csalók elleni védekezés része, gondolom te sem örülnél ha az ellopott kártyádat bárki használni tudná a PayPal-en.

Hol van az expanded use number?
A szám a számlakivonaton van a terhelés közleményében. Ha van internet bankod akkor ott megnézheted, ha nincs, akkor meg kell várd a havi számlakivonatot.
Előzmény: nagyrobert75 (1283)
sirk Creative Commons License 2007.02.02 0 0 1284
Még arra sem, hisz nincs is fizikai manifesztációja ;)))

(Már ha nem én gondolom rosszul)
Előzmény: Ijász (1282)
nagyrobert75 Creative Commons License 2007.02.02 0 0 1283

Sziasztok!

Legyen szíves segítsen valaki!

Ezt üzeni a  PAYPAL mikor hozzá akarom adni a kártyám :

"This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead.

If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use
this form for your fax cover sheet.* "

Nem értem miért nem jó a kártyám(AMEX Blue) ,és azt sem értem pontosan mit kérnek elfaxolni!  Unverified vagyok. Mit kell tennem hogy verified legyek.amikor regisztráltam magam, egy vásárlás alkalmával , utánna minden gond nélkül tudtam vásárolni .ELŐSZÖR .EGY ALKALOMMAL. Legközelebb mikor akartam, kérte a kártyám adatait,azonban hiába adtam meg a fenti üzenetet kaptam.

Már kínlódok vele egy ideje mailjeimre nem válaszolnak.PREMIER account os lettem, Kaptam mailt amiben kérte adjam meg az EXp. USE numberem, (levont érte 1,95 dollárt a számlámról,) de nem tudom hogy mi az, hol találom.Hová kell megadnom? Mi ez a faxos hülyeség, vezetői engedély  stb...   Mit csesztem el?

Hogyan tudnám használni a kártyámat?

Egyszerűbb ha újat igénylek?

S.O.S. Kérem, hogy segítsen valaki aki jártas ebben!!! Nagy sz..ban vagyok nem tudok kifizetni jópár tételt már 2 hete! email: nagyrobert75@freemail.hu 

Előre is köszönöm!

Ijász Creative Commons License 2007.02.01 0 0 1282

Szerintem lassan megállapíthatjuk, hogy az OTP-s webkártya a sörhab lefölözésére alkalmas, csak hogy mondjunk valami jót is róla.

Íjász

eee991 Creative Commons License 2007.02.01 0 0 1281
Marcesz kár... :)
Előzmény: Marcesz (1280)
Marcesz Creative Commons License 2007.02.01 0 0 1280
Nem szívesen teregetném ki nyilvánosan, mert még hitelrontás lenne a vége. :)
Előzmény: eee991 (1276)
batki zoltan Creative Commons License 2007.01.31 0 0 1279

Sziasztok!

Regisztráció során ezt írja ki a paypal:

We are sorry, we are experiencing temporary difficulties. Please try again later. If this error occurred while making a payment, avoid duplicate payments by checking your Account Overview before resending a payment.

Message 3005

OTP -és webkártyáról vanszó! Mi lehet baj, mi a megoldás? Illetve mennyi pénz kell a kártyán a regisztrációhoz?

digicat Creative Commons License 2007.01.31 0 0 1278
Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a PayPal tudhatja a kártyád egyenlegét?

Az üzenet szerint a pénzt már elküldted ("This payment has already been sent."), ezért nem küldi el újra. Ellenőrizd a tranzakciólistában.
Előzmény: Chevy.G (1277)
Chevy.G Creative Commons License 2007.01.31 0 0 1277
Sziasztok!

Már jóideje küszködök a ppallal:(
Előszőr én szúrtam el, mert letiltattam véletlen a kártyám. Kültem faxot stb. Beleuntam,

letiltattam a kártyám (most már a bankban), és csináltattam egy újat. 1 hetembe került,

200Ftba, és pár új ősz hajszálba. De megvan. Elfogadta. Verified vagyok. ("Hungarian -

Verified") A paypal oldal nem mutat pénzt, hogy lenne a kártyámon. Ma akartam előszőr

vásárolni az eBay-en -PayPal-al, de ezzel a kis ablakkal köszöntött:

"Transaction Cancelled

This payment has already been sent. You cannot change the Funding Source for a payment after

it has been sent. To send another payment, enter the information below."

38E Ft van a számlámon, és 36E-t kellene az eladónak eljuttatni akar levenni. (Tehát sztem

ezzel nincs gond)

Már nagyopn belefáradtam

segitsetek.

Gábor
eee991 Creative Commons License 2007.01.31 0 0 1276
Marcesz mesélnél, mit tapasztaltál az otpnél? dombornyomott kártya vagy sima kártya esetében volt ez?
Előzmény: Marcesz (1275)
Marcesz Creative Commons License 2007.01.30 0 0 1275

Kb. kéthetente felbukkan itt egy ilyen webkártyás probléma, viszont eddig egy olyan hozzászólás nem volt arról, hogy valakit megkárosítottak volna a hitelkártyatolvajok (ami általában a kártyatulajdonos gondatlanságának következménye). Törvényileg kellene betiltani ezeket.

(Nekem megbízói oldalról is volt szerencsém látni, mit művel az OTP a bankkártyás vevőkkel.)

Előzmény: zorwick (1272)
digicat Creative Commons License 2007.01.30 0 0 1274
Előzmény: digicat (1273)
digicat Creative Commons License 2007.01.30 0 0 1273
A PayPal mindent tud:
Előzmény: sekor (1271)
zorwick Creative Commons License 2007.01.29 0 0 1272
Nem kell hozzá semmi más, mint egy dombornyomott kártya.

A PayPal önmagában is jóval biztonságosabb, mint az OTP agyombonyolított webkártyája, ami csak arra jó, hogy ezért is fizess nekik!

Ne a PayPalt szüntesd meg hanem a webkártyát!
Előzmény: sekor (1270)
sekor Creative Commons License 2007.01.28 0 0 1271
Esetleg azt tudja valaki, hogy a paypal számlát hogyan tudom megszüntetni?
sekor Creative Commons License 2007.01.26 0 0 1270

A virtuális kátyára utaltam 2000 HUFT lehet hogy kevés? A kártya gondolom aktív és nem kell aktiválni ha már egyszer volt hassználva.

Ha valaki sikeresen regisztrált OTP web kártyát kérem írja le hogyan sikerült, mert már minden lehetőséget és kombinációt kibróbáltam és az egéz topicban nem találtam megoldást. És most megyek a gyógyszertárba nyugtatóért!

digicat Creative Commons License 2007.01.26 0 0 1269
Általában kártyaegyenleg és a vásárlási limit szokott lenni a gond.
Ha annyira sürgős akkor ajánlom a korábbi hozzászólásokat ;-)
Előzmény: sekor (1267)
sekor Creative Commons License 2007.01.26 0 0 1268

Esetleg a regisztrált email cím tipusa számít,  ingyenes szolgáltató címét elfogadja?

sekor Creative Commons License 2007.01.26 0 0 1267

Van valakinek tapasztalata otp-s web vituális kártya regisztrációval nekem a világért nem akarja elfogadni!

Milyen tipusú számlát lehet otp web card regisztrálni ( person, premiert, business) de nem hiszem hogy ez lenne a gond, a kártya száma gondolom a 16 számjegyű száma és az ellenőrzésikódja 3 jegyü szám de ezeket nem fogadja el? S.O.S

s_titánia Creative Commons License 2007.01.24 0 0 1266

Én úgy tudom, van a PP számla oldalán (tehát egy-egy tranzakciónak a részletes oldalán) egy olyan lehetőség, hogy ha gond van az eladóval, akkor ezt lehet jelezni. Nem biztos, hogy erről van szó, de bemásolom, szerintem igen:

"Need help? If you have problems with a transaction or would like assistance settling a dispute with your seller, visit the Resolution Center. PayPal strongly recommends attempting to resolve this issue directly with the merchant or seller whenever possible."

Gondolom itt lehet jelezni az ilyen problémákat. De azt nem tudom, mennyire hatásos akkor, ha az eladó nem küldi a cuccot... én már mondjuk hallottam olyat, hogy a PP, mivel igazolható volt, hogy a vevő elküldte a pénzt és a szállítás biztosítva ment, így megnyitotta az eladó számláját és visszaküldte a vevőnek a pénzt. De nem tudom ez igaz-e, és hogy nem csak ebay-es vásárlásnál van-e ilyen lehetőség...

Előzmény: microdrive (1259)
vsiivz Creative Commons License 2007.01.24 0 0 1265
ha vegigmentel az expanded-dolgon, akkor megszunik a limit
lehet, hogy csak nem hagytal idot a rendszernek, hogy eltorolje a korlatozast
Előzmény: mgy (1264)
mgy Creative Commons License 2007.01.24 0 0 1264
Hát kattintanék én... :)
Ezt megtettem sztem tegnap este, akkor váltam Verifieddé...
Előzmény: vsiivz (1263)
vsiivz Creative Commons License 2007.01.23 0 0 1263
jaj, bocs
latom ezen mar tul vagy (majdnem)
bal oldalon az ablak mellett, amit belinkeltel, van egy ilyen felirat:
"Enter Expanded Use Number"
oda kattints, hogy teljes erteku legyen az account
akkor tudsz majd korlatozas nelkul penzt kuldeni
minden le van irva egyszeruen
Előzmény: vsiivz (1262)
vsiivz Creative Commons License 2007.01.23 0 0 1262
azert, mert amig nem leszel verified member, addig csak 20000 ft-nyi penzt kuldhetsz
(nem alkalmankent, hanem osszesen)
verification
Előzmény: mgy (1261)
mgy Creative Commons License 2007.01.23 0 0 1261
Sziasztok!
Segítenétek? Most este regisztráltam a PayPalon. Felvettem egy kártyát, a státusz verified, de nem tudok róla fizetni (200 Euró).
Mi lehet a baj?
kösz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!