Na csajok, sipirc a hülye kilóitokkal, 60 alatt ide be nem tehetitek a lábatokat!!!!
és még ők Gombócoznak!!!
Most úgy kijöttem a sodromból, de úgy!!! :)))
Moncsacsi, kedves, van úgy, hogy az ember még hajanli 4-kor is van, aztán másnap még alszik egyet éjfélkor.....
Ha még kevés a hozzászólásod, gyere, írj baromságoakt, vagy ne írj semmit, csak 5 percenként jelentkezz be, hogy meglegyen gyorsan a 200, aztán már gyakran tudsz írni...
Hmm. Kék lenne a szemem alja? No nem baj. Van most már itt elég hideg tejföl, az állítólag jó rá:-)))
Jó lenne néhány meleg ropogós kifli is, no meg kakaó az innnnyenceknek!!:-))
hii Y-ka
tovább is van az borzalmas arab tudásom folytatására vonatkozik, csak tudnám, hogy jól tudom-e?.
tejbár a restiben borzalom! szemed alja mért oly kék?
Hiii!
nincs a resti az első tizben, görgetnem köllötöt a képernyőt türhetetlen!
moncsacsi egy vizöntő a restibe? ilyen csak a restisné aranyvirág lehet,- nem issza meg a hasznot. hu 116 kg - én azt hittem a 105 túlmár nincs sömmi
hiába női rafinéria-- gombócból az egész férfi kar nem birta kihuzni, hány kg csak azt ,hogy valami frénya együtthatója 19,8 oszt tessék egy kis hiuság és kiderül 58. vesd be magad azt is megtudjuk hány éves. én gombócot akkor is duci, aranyos kis hurkás angyalkának képzelem és folyton találom is különböző képeken, hol felhőn ücsörög , hol..
továbbis van mondjam még?