Ez csak játék, szerintem simán tippelhet mindenki úgy, ahogy gondolja, legalább kap érte pontot:) Az elég valószínű, hogy nyerni nem fogunk, de szvsz az eddigiek alapján azt sem értem, hogy miért kapnánk olyan nagyon. Az Alba persze rohadt erős, de igazából edzőmeccseken játszottak vagy 2x magyar csapat ellen, ilyen szlovák meg mittomén milyen csapatok ellen meg a kutya se tudja, hogy mit jelentenek az eredmények... Mi meg nem égtünk sehol sem, sőt. Mondjuk edzőmeccsek tudjuk mennyit érnek. Az Újpestet sem véletlenül hívják Holtseason Starsnak fociban :DD Meg Fehérváron kit is érdekel mi lesz az eredmény, nem? :)A hangulat szerintem jó lesz :D
Nekem meg amit a Tv-ben mondott az jutott az eszembe,hogy ha nem írt volna alá a Dzunic akkor már az se lenne ami most van.Nem sok választása volt,visszahozta ha magyar játékosokat is akart a csapatban látni - annak ellenére ami volt tavalyelőtt. Mondjuk ezt tudtam eddig is csak most megtudhattam mégegyszer. :o) Azt viszont nem értem mi van olyan érdekes a Dzunicban egy-két játékosnak. Meg úgy amúgy semmit se értek. :S
Erről jutott eszembe; "Nem jut a Lyon el messzire, ha nem figyel eléggé Lionel Messire".
Na jól van, hahaha, ki is nevettük ezzel magunkat mára. Ja és még Simi is kiírta magából, amit ki kellett, úgyhogy minden a legnagyobb rendben van. :)
Szóval, engem, és gondolom még többmindannyiótokat ez a tagmondat érdekel igazán a linkből: "de azért először stabil anyagi háttér kell, ami szerintem rövidesen be fog következni"
Ez most olyan Nostradamus jóslat volt? Vagy néphülyítés, mint a Berlin ostromakori csak kitartás a végsőkig, hisz mindjárt kész a CSODAFEGYVER, és megforditjuk a háborút? Vagy van reális alapja? Valaki a tűz mellől??
Mivel a delfinekre ment ott nem gondolnám, hogy bárki is ismerné Őt.
De természetesen Spider itt volt Kaposváron és becsülettel végigállta a meccset a kispad mellett :) igyekezett lelkesíteni a többieket, de most ennyi mindenképp volt a két csapat között.
Kaposvári Euro-Profil KE – Zalaegerszegi KK 100-78 (27-18, 20-15, 18-20, 35-25) Kaposvár, Városi Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Bartics, Koncsek KKE: MÁRKUS (18/9), Simon A. (11/3), TAKÁCS G. (20/6), KOVÁCS D. (16/3), MIHALICS (15). Csere: Bíró (2), Babócsai (5), FONAI (11/3), Halász (-), Csabai M. (-), Kovács M. (2). Edző: Ékes Tamás
Történelmi mérkőzésre készült a Kaposvári Kosárlabda Egyesület, amely az NBII-ben ugyancsak újonc Zalaegerszegi KK ellen debütált a Nemzeti Bajnokságban. A bő félórás csúszással kezdődő mérkőzésre szép számmal voltak kíváncsiak a somogyi megyeszékhely kosárrajongói, és a KKE meg is hálálta a közönség bizalmát. A találkozó első négy pontját a vendégek dobták, majd Takács Gergely szerezte meg az „Oroszlánok” történetének első kosarát. Az első negyed derekáig még jobbára a vendégek jártak előrébb, de Márkus vezetésével 5-9-ről sikerült fordítani 12-9-re. A zalaiak időkérése sem törte meg a KKE lendületét: Fonai, ahogy beállt triplát szórt, majd az egerszegi származású Kovács Domonkos is betalált távolról (23-13). A második tízperc is hasonló szellemben indult; a harciasan játszó kaposváriak sok labdát szereztek, amelyekből rendre sikerült is betalálni. A negyed közepén aztán szigorított védekezésén a ZKK, így visszajöttek hétpontos különbségre. Ékes Tamás edző vissza is küldte pályára a kezdőötösét, melynek révén a félidőre – Takács és Márkus betöréseivel – tíz fölé hízott a különbség (47-33). A nagyszünet után Mihalics duplájával a 23. percben már húsz pont volt a felek közti különbség. Az időközben pályára lépő Halász forintos labdáját Takács váltotta kosárra, így őrizték magabiztos előnyüket a kaposváriak, még úgy is, hogy ekkor akadozott a csapat támadójátéka. A záró szakaszban tíz pontra jött fel a vendéggárda, jól jött tehát Kovács Domonkos zsinórban dobott hat pontja. A fáradó zalaiak védekezését Mihalics is rendre kijátszotta, majd egy szemet gyönyörködtető Takács-Mihalics-Márkus összjáték után utóbbi talált be a 6,25-ös vonalon túlról. A remek játékkal bemutatkozó Oroszlánok a végén Takács pöcizésével a 100-as határt is elérték.
Hála a BITT-nek majdnem éjszakai meccs lett :) Amúgy kellemes bemutatkozás volt, sőt. Érdemes lesz kijárni ezekre a meccsekre. Ha minden igaz 100-78 lett. Takács Gergő 20, Márkus 18, Kovács Domonkos 16, Mizo 15 pontot dobott.
Vasárnap délután a várhatóan izgalmas BITT női röpimeccs után elkezdi szereplését az Oroszlánok csapata. Legyünk minél többen a csarnokban! Próbáljuk félretenni minden korábbi vélt, vagy valós sérelmünket, és bizonyitsuk be, hogy kell nekünk a kosárlabda. Tiszteljük és szeressük a kaposvári utánpótlás legjobbjait. Itt ezen a ponton emlékeztetek mindenkit egy Barátunkra, aki élt - halt a fiatalok sikereiért. Ugy hivták, hogy Guth Sándor!
Remélem Hofi sérülése nem súlyos, eddig nagyon jól teljesít, tényleg közönségkedvenc lehet Somogyban belőle. Minnifield is hozta magát pontban, kérdés hogy a védekezésével mennyire lehet elégedett Dzunics? Mondjuk túl sok időnk nincs, ha valamiféle használhatóbb centersorral akarunk Fehérváron kiállni... Persze a per 15, meg per 9, meghát a magassága is bizonyítja, hogy Minnifield is inkább 4-es, mint 5-ös. De ez nem biztos, hogy baj. Ettől még Magyarországon simán kiemelkedő légiós lehet valaki a centerposztokon. A lepattanókat szedi rendesen? Ez sokkal fontosabb lenne, mint a magassága! Roland mikor fog aláírni, nem tudjátok? Vagy mire vár még? Sérülése?
2008.10.11. 17:49:38 Második lett a Kaposvári KK a Krasznai Kupán
Harmadik mérkőzését játszotta szombaton a soproni Krasznai Kupán a Kaposvári KK. Az ellenfél a Soproni sÖrdögök együttese volt. Krasznai Kupa Nemzetközi Előkészületi Férfi Kosárlabdatorna, harmadik mérkőzés: Soproni sÖrdögök–Kaposvári KK 104–94 (33–20, 29–29, 12–25, 30–20) Sopron, MKB Aréna, 200 néző. Kaposvári KK: Marciulionis (16/3), Vojvoda (10/6), Welton (18/6), Hoffmann (-), Orosz (7). Csere: Minnifield (27/9), Kiss K. (6/6), Csirke (10/6). Vezetőedző: Dzunics Braniszlav. Edző: Fekete Ádám. Kipontozódott: Welton (36. p.). A találkozó első perceiben a soproniak voltak pontosabbak. A hazai pályán szereplő rivális előbb 8-2-re, majd 11-5-re húzott el. Hiába sikerült felzárkózni az 5. percig a negyed végére 33-20-ra alakította az állást a Sopron, ráadásul Hoffmann bokája is megsérült. A folytatásban sem sokat változott a játék képe, a hazaiak kiváló százalékkal dobtak, míg a kaposváriak védekezésben és támadásban is sokat hibáztak. Már kerek húsz pont is volt a két csapat közötti különbség, ám a somogyiak nem adták fel és döntetlenre hozták a negyedet. A 26. percben a feljavuló védekezés miatt 68-68-ra egyenlített a KKK, amely a végjátékot is nyílttá tette. Az utolsó perceket a Sopron bírta jobban, így megnyerte a kupát. A torna végeredménye: 1. Soproni sÖrdögök, 2. Kaposvári KK, 3. Klosterneuburg, 4. SMAFC. A torna legeredményesebb játékosának járó különdíjat Corey Minnifield kapta.