Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Azért még, mert a telefonom átírja a faszságot fasságra, nem dobom el.
Hogy sz@r a helyesírásod az sem baj, hanem inkább hogy rútul beszélsz és hivalkodóan, hiányzik belőled az alázat.
Szerintem sem lenne az baj, igaz nem szar a helyesírásom.
Ám a tied valóban szar. De nem a helyesírásod a fő probléma, hanem az hogy nem tudsz értelmes mondatot írni, hisz zavar van a fejedben, mivel már elittad az agyadat.
inkább hogy rútul beszélsz és hivalkodóan, hiányzik belőled az alázat.
Te rendkívül hivalkodóan bedzélsz, hiányzik belőled az alázat.
Ez rám kevésbé jellemző, de az igen, hogy nem írok " fasz " helyett " fa " szót, ahogy te, holott az mást jelent.
Vagy például pejoratív helyett pejort, ami nem is jelent semmit, csak emlékeztet a pajorra.
Én ugyan meg nem mondom, hogy a fertelmeskedésért, útálatoskodásért s mindenféle undokság míveléséért miféle jutalomban leszen részed, de gondolom, valami ilyesmi: a kik disznóhúst esznek és férget és egeret, együtt pusztulnak el mind, mondja az Úr...
Milyen jutalmat kapok azért, mert rántott sertéshúst fogyasztok (hetente egyszer) valamint nyúlhúst vadasan, knédlivel (évenet kétszer) budejovicei sörrel?
Szerintem amúgy ezért nem is jár jutalom, ez nem jócselekedet, csak ebédelés.
Ja és a rántotthúshoz is sört iszom, de az bármi lehet ami pilzeni típusú, nem csak budvar.
Háén meg nyulat soha, csak disznót vagy csirkét paprikás meg ilyenek.
A nyúlnak szar íze van és bizony pokol jár érte még annak is, aki csak szemezik vele. Mi bajod a marhával? A jóIsten miattunk teremtette ebédre, vacsorára