Azt sajnos az orvos sem látja előre, hogy komolyabb terhelésre elkezd vizesedni a térde.
Abban viszont biztos vagyok, hogy a szerződés aláírásakor kalkuláltak ezzel és nem éri anyagi hátrány így a klubot.
Gondolom úgy voltunk vele, hogy mindkét fél meg akarta adni az esélyt a másiknak a múltbéli sikeres együttmüködés miatt, de sajnos nem jól alakultak a dolgok.
Sajnálom Brown-t, mert szerintem így neki vége a profi pályafutásának.
Ahogy írtam korábban, ha az a térd nem jön rendbe másfél év után, akkor ott nagyon nagy a baj.
Én eddig úgy tudtam, hogy még az emléktornát megvárja a vezetés. Persze, ha közben az orvosok nyilván megint megnézték és n jó akkor nyilván érthető. Meglátjuk.
Laci, pénteken szerintem azért inkább Hajrá Holon (mondjuk, ha nem hajrá akkor is simán nyerni fognak), mert bízva a mi győzelmünkben (ami nyilván nem lesz egyszerű) nem hinném, hogy szombaton szívesebben mennél egy Falco-OSE döntőre. Aztán persze lehetnek más szempontjaid is, de én jobban örülnék, ha két BCL csapattal is játszhatnánk.
Ha Brown tényleg megy, akkor nagyon gyorsan kellene egy új (és jó) játékos, mert a lengyelek elleni meccs mindjárt itt van.
Pont emiatt jó, hogy zárt kapusak a meccsek, mert az emberek akik ott se voltak kombinálnak egy dobott pontszám láttán.
Én bízom a stábban, én meglepődnék, ha Brownt úgy hoztuk volna vissza, hogy nem vizsgáltuk át alaposan. Aztán ha nem bírja az iramot, minél gyorsabban kell csere nyilvánvalóan.
Nagyon jól látod. Ezt bízzuk a stábra, Marci pontjait meg hagyjuk, a lévai centernek ledobta az agya az ékszíjat a különbség láttán, örüljünk ha rendbejön a tornára.. Nem játszott sokat tegnap.
Nem látjuk mi történik vele,legalábbis én nem igazan…a7/3mat össze tudja hozni másfél perc alatt is,abból nem tudod megítélni mennyire volt terhelhető.Én nem küldenén el egyébként,és belemenni egy még nagyobb rizikoba…Ennyi pénzből nem tudsz tapasztalt meghatarozo játékost hozni oda..Egy Hawkins szindrómaba belemenni meg felesleges.Persze a terdtől is függ,de ha bírja és akar is maradni engem nem érdekelnének a számok.
Nem tudom én ebből a tornából még nem vonnék le messzemenő következtetéseket…Nyilván ez is nagyon durva,hogy a bajnokok közül mi voltunk a legjobbak,de szerintem A HZ emléktornán fog kiütközni ez.Amennyit láttam az eddigi meccsekből…Én inkább Marci miatt aggódnék.Clark én mondtam,hogy nem lesz rossz,Brownt pedig okosan fogjuk használni.Popovic is jó lesz,elég okosnak is tűnik.Többiek pedig hozzák szokásosan a kötelezőt.De itt egy két embernek az idő múltával sokminden nem fog tetszeni szerintem..