A 'a bántalmazó párkapcsolat dinamikáját bemutató fotósorozat' MINDEN képén egy férfi nyom el, bántalmaz stb. egy nőt.
Miközben ugye tudjuk, hogy a párkapcsolati erőszak fele kölcsönös, a nem kölcsönös erőszak többségében pedig a nő a bántalmazó:
És akkor ez még csak a párkapcsolati erőszak, pedig milyen megható fotókat lehetett volna készíteni az anyjuk által bántalmazott kisgyerekekről, vagy meggyilkolt újszülöttekről is... :-/
sehogy nem érthető, hogy ha a szociális hálózat már rájött az elhanygolásra, miért nem került az idős nő kórházba, vagy otthonba, és ha azután halt meg mióta gondozó járt ki hozzá , miért a gyerekei kerülhetnek börtönbe.
"A 31 éves louisianai Janee Pedescleaux New Orleans-i lakásában vasárnap késsel támadt rá mindössze 4 éves kislányára, és annak 2 éves öccsére. A hatóságok hamar a helyszínre értek és kórházba szállították a gyerekeket. A kislány életét már nem tudták megmenteni, a kisfiú állapota pedig továbbra is válságos. A nő állítólag folyamatos harcot vívott a gyermekfelügyeletért az apával, Jermaine-el. A brutális gyilkosság után a nő élőben jelentkezett be közösségi oldalán, mindene csurom vér volt. A videóban sírt, és azt állította, az apuka hibája minden, amit ő elkövetett. „A gyerekeim meghaltak. Befejeztem, elegem volt az életből” – hallatszik a nő, aki öngyilkossággal is fenyegetőzött, de ezt nem váltotta be. – „Megölöm magam.” Áprilisban az apa állítólag közös felügyeleti jogot kért, amely lehetővé tenné számára, hogy hétvégenként találkozhasson a gyerekekkel. A nőt most gyilkossággal gyanúsítják."
Ehhez képest tegnap fél nap azon pörgött, hogy mért érdeklődöm a forrás iránt.
Torzul a történet, ha sokan adják tovább. Az emberek elfogultak, saját szűrőiken keresztül láttatnak egy -egy eseményt.
Már eleve ott befolyásolni próbál, amikor a történet szereplőit mint süket öreg, meg szenvedő, cseszegetett nők meghatározással hozza.
Tehát az eredeti sztorit akartam volna látni olvasni.
Nem is lett volna ezzel semmi gond, ha eleve azt írja, hogy ezt hallottam mit gondoltok róla. De nem, inkább mismásol visszakérdez, hogy mi ez a firtatás.
"A szenvedő pasi feleségének a barátnője mesélte."
Tehát a feleség meséli a barátnőnek, a barátnő neked, te meg nekünk. Ez az infó áramlásban minimum 4 fázis amely torzulási kockázatokat hord magában. Ráadásul az információ kizárólag egy forrású, nincs megerősítve. Vagyis nem hallgatták meg a másik felet. Ezt szokták úgy mondani, hogy elégtelen adat, magyarul: mendemonda, szóbeszéd.
Ez nyilvánvaló,ezért próbáltál kisiklani a forrás megjelölése elől.
Mindazonáltal, tételezzük fel, hogy jó része megáll.
A rádió hallgatás megoldható, ha kedvesen vesznek a nagyot halló szomszéd részére ajándékba egy vezeték nélküli fejhallgatót. A szenvedőnek nevezett úr pedig kaphat egy pár füldugót ajándékba és amikor zavarják a zajok akkor csak beteszi. Nem nagy beruházás és mindenki nyugodtabb.
Cseszegetni pedig csak azt lehet aki hagyja. Következetesen azt kell mondani és tenni, ha te piszkálsz akkor én most elmegyek sétálni. Néhány napi kísérletezés után abba maradt.