Keresés

Részletes keresés

endrebá Creative Commons License 2022.08.28 0 0 3799

Ugye Cyrano mondoméén, hogy ebben a kocsiban a babának gyantázottak a lábai..  ;-)

Tudod HosszúÓ, amíg egy tanár úgy jár dolgozni hogy ez vagy amaz a módszer ad-e át több életrevalóságot a diákoknak, addíg ő a nagybetűs TANÁR .

DE..

..ha ugyanez a tanerő egy kolléganőnek szeretne.. hm.. életerőt átadni?

Vagy ha egynél több kolléganő szeretne összetartozni ővele?

Vagy ha csak a hatalmukat szeretnék bebizonyítani/gyakorolni felette?

Akkor az hogyan hat  ..hm..  a munkavégzésemre?

(és a nőies tesztoszteron-szintjével könnyen mondja ez az álszent világ, hogy miért nem fogja vissza magát a férfi..)

Előzmény: Zooooom (3798)
Zooooom Creative Commons License 2022.08.28 0 0 3798

Endrebàra tippeltem a koràbbi hozzàszòlàsok alapjàn, de nem voltam benne 100%-osan biztos. A tanulàsos mondatom a koràbbi kommentjère utalt Endràbànak, azt mondta FH-n nem okìt nőket. :)

Visszatèrve a tèmàra, az okè, hogy fizikai munkàt vègzel a munkàd soràn, azt is èrtem, hogy adott feldatatot fèrfiasan làtsz el, ùgy àllsz hozzà. A koràbbi tèma viszont arròl szòlt, hogy kollèganők tàrsasàgàban mennyire vagy fèrfi, ez hogy hat a munkavègzèsedre. (A te szakmàdnàl ez szerintem annyira nem problèma, de egy irodai környezetben, vagy a finn miniszterelnöknő esetèben màr lehet igen. Az utòbbi kèt helyen erős hierarchia lehet fèrfi ès nő közt a nőjavàra, ami termèszetellenes egy fèrfinak.)

cyr45 Creative Commons License 2022.08.28 -4 1 3797

OK, a ti meccsetek!:-)

Előzmény: endrebá (3796)
endrebá Creative Commons License 2022.08.27 0 0 3796

Szia Cyrano, egy másik játszótérről hívtam át őt ide szkanderozni, és elhiheted hogy a felnőttcsapatban játszik..   elnézheted tőle a közepesnél nagyobb mellényt.

Amúgy azért nem nekem címezte, mert ott meg én nem meséltem el hogy itt ki vagyok.

Előzmény: cyr45 (3794)
endrebá Creative Commons License 2022.08.27 0 0 3795

Szia HosszúÓ, örülök hogy ideértél.  :-)))

Az átkapcsoló az feladatfüggő.. vagyis én vagyok a feladatfüggő.

Látod vagy nem, mozdonyvezető vagyok - és ott hamar változnak úgy a tennivalók mint a mindenkori közönség. (persze általában kevesen vannak)

Az alapállás az, hogy egy férfiakból álló munkaközösségben is bicsaklik az összhang - de nem kérdéses hogy mit KELL csinálnia a vezérnek ha erőt kell felmutatni.  A nőiesség közöttünk nemcsak a rangsort borítaná fel, hanem véresen komolyra fordulna a törvényesség betűi mögé bújkálás is.

Most férfi vagyok a szakmámban..  hogyha le kell hajítani valakit a vonatról, akkor nálam nem kell rendőrt hívnia a kallernek - vagy ha nem túl nagy fa dőlt a sínre, akkor lefordítom az útból.

És ha nagy ritkán át kell kapcsolnom "nem nélküli ember" üzemmódba, akkor azon sem gondolkozom hanem csinálom.

De ha elvárnák hogy mindent úgy csináljak mintha egy féltékeny feleség figyelne (aki közben munkajogász és rendőr is egyben)  ..hm..  akkor nem tudnám szeretni a munkámat.

Előzmény: Zooooom (3793)
cyr45 Creative Commons License 2022.08.27 -4 1 3794

Ha valakitől egy kérésedre/kérdésedre választ vársz, miért nem címzed a hozzászólásodat?...

Ezt kifejtheted bővebben is, hàtha tanulok valami ùjat. :)

Ez a "megengedő" szóhasználat érdekes, amúgy! 

Szerintem eléggé lekezelő, bárkinek is szántad.:-(  Főként egy babakocsistól...

Előzmény: Zooooom (3793)
Zooooom Creative Commons License 2022.08.27 0 0 3793

"Ugyan én szívesen mesélek a belső átkapcsolómról, amitől néha csak emberként működöm (merthogy nem nélkül csakssimán ember vagyok." 

Ezt kifejtheted bővebben is, hàtha tanulok valami ùjat. :)

endrebá Creative Commons License 2022.08.01 0 0 3792

Ha nem csak olvasni hanem találkozni is szerettek, akkor gyertek.

12. -én tervezem hogy a trafópálcás barátaimmal találkozunk a Móricz Zsigmond körtér közelében a Semmi Exra nevű vendéglátó helyen.

Még nincsen pontosan meghatározva semmi, azt szeretném ha délután 13 óra körül (hogy másnap azért visszaérjek Kanizsára szolgálatba) odaérnénk, és jókedv-fogytáig beszélgetnénk.

Örülnék ha jönnétek.

cyr45 Creative Commons License 2022.06.24 -3 1 3791

Jenő, nem rád gondoltam, dehogy!  Úgy gondolom, messze nem a te stílusod az ilyesmi.

És sokkal régebbi ügy ez, mint, amióta mi egyáltalán szót váltottunk.

Továbbá, arra a helyre te nem is jársz, ahol ez történt.

De hagyjuk is, nincs értelme foglalkozni ezzel, már megszoktam, nem érdekel!

Előzmény: Töck Jenő (3784)
Szibillia3 Creative Commons License 2022.06.24 0 1 3790

A szarkazmus egy furcsa "jószág".

Aki használja, és jól, az érti, aki ismeri a használót az is, bár talán még ő sem mindig fedezi fel, hogy az, de aki nem ismeri a felhasználót, vagy nem akarja ismerni, ha kötözködést lát, vagy akar belelátni, az eldönti, hogy ez most az, vagy nem az, és ennek eldöntését befolyásolja az is, hogy kedveli az illetőt, vagy nem. 

A szarkazmus inkább beszédben és a vele járó testbeszéddel, arcjátékkal igazán biztosan eldönhető, írásban kevésbé.

Én szeretem használni, de elakadok én is másnál, és van amikor meg sem fordul a fejemben, hogy ez az, és így nem annak megfelelően reagálok. 

Lehet, hogy valami jel kéne már erre (ha már terhes pasi emoji is van, és azért szarkazmus csak több, mint terhes férfi), és akkor egyértelmű lenne, és tudva, hogy az, élvezhetőbb lenne a gondolat is. :) 

Viszont az olyan elvakult - jelező, aki még nagyjából a "vasárnap" szóra is képes tenni, annak el kéne gondolkodnia, hogy tényleg cyr45-tel van probléma?

Előzmény: Anyóca99 (3789)
Anyóca99 Creative Commons License 2022.06.24 0 0 3789

Szerintem semmi baj vele . Jópár beirkáját olvastam ... persze ha valaki nem érti a szarkasztikus humort (csak ha ki van táblázva :-D) ....

Előzmény: Szibillia3 (3787)
Szibillia3 Creative Commons License 2022.06.24 0 1 3788

Nem vagyok abban biztos, hogy a hullámzó maga is mindig érti, Endre. :)))

Előzmény: endrebá (3785)
Szibillia3 Creative Commons License 2022.06.24 0 0 3787

Én nem ismerem cyr45 múltját, hogy kivel volt ilyen vitája, így nem is gondoltam senkire, ő pedig nem írta le, vagyis ő sem kívánta ezt nyilvánosságra hozni. Szóval... nekem eszembe sem jutott, hogy akár te is lehetnél. :) 

endrebá Creative Commons License 2022.06.24 0 0 3786

Szia Jenő, téged nem is gyanúsított senki ilyesmivel.

Én szoktam pluszozni, amikor a topiktémáról szóló jó megfogalmazást vagy pozitív tapasztalatot olvashatok.. 

endrebá Creative Commons License 2022.06.24 0 0 3785

Nehéz az élet..   annak is aki kanyarogva hullámzik, meg annak is aki érteni próbálja.  :-)

Előzmény: Szibillia3 (3783)
Töck Jenő Creative Commons License 2022.06.24 0 1 3784

Biztosíthatok mindenkit, hogy én nem nyomok mínuszt  vagy pluszt. Eddig is megírtam egyenesen a véleményem, ezután is meg fogom írni.

Előzmény: Szibillia3 (3778)
Szibillia3 Creative Commons License 2022.06.23 0 1 3783

Általában egyenletesen halad azért, csak időnként jön egy kanyaros hullám. :) 

Előzmény: endrebá (3782)
endrebá Creative Commons License 2022.06.22 0 0 3782

Au..   pedig én szeretem a hullámvasutazást is - de nem szívesen élnék egy üzemelő hullámvasúti szerelvényen.

Előzmény: Szibillia3 (3779)
Szibillia3 Creative Commons License 2022.06.22 0 1 3781

Sajnálom, hogy ilyen kicsinyes "bosszú" fűti.

Bármilyen vita is volt, azt gondolom szemtől-szembe kell "lejátszani", és vállalni. 

Ez a - jelezés... hát gyerekes és tulajdonképpen a nemképeselszakadniság, ami tulajdonképpen őt, magát mérgezi. 

Szép napot! :)

Előzmény: cyr45 (3780)
cyr45 Creative Commons License 2022.06.21 -3 1 3780

Azt hiszem, tudom ki ő, de természetesen nem írom meg!  Engem gyűlöl, olthatatlanul.:-((

Amit tkp. sajnálok, egyben őt is sajnálom miatta, hogy ilyen mély nyomok maradtak benne!

Próbáltam is már többször oldani a helyzetet, de sosem sikerült. Már nagyjából fel is adtam.:-(

Nem adtam rá okot, mindössze volt pár vitánk, ahol -a magam stílusában- szarkasztikusan válaszoltam,

ezáltal megsérthettem az egóját!  Mert az van neki, akkora, hogy..  Szóval van.:-)

Előzmény: Szibillia3 (3778)
Szibillia3 Creative Commons License 2022.06.21 0 1 3779

A nőknek ehhez a hullámzáshoz jön a 28 napos hullámzás. :)))

Előzmény: endrebá (3776)
Szibillia3 Creative Commons License 2022.06.21 0 0 3778

Olyan kíváncsi lennék, hogy ki az a néma negatív ember, aki nagyjából bármit írsz, teszi a - jelet...

Mi a problémája bármivel/mindennel, ami tőled "jön".

Előzmény: cyr45 (3772)
endrebá Creative Commons License 2022.06.21 0 1 3777

..de gyógyul.  :-)

Előzmény: endrebá (3776)
endrebá Creative Commons License 2022.06.19 0 1 3776

Az a baj az önállósággal is, hogy hullámvasút.

Amikor köszönömjól, akkor nem is értem hogy mi a baj máskor - amikor meg francba az egésszel, akkor azt se hiszem hogy a földszint majd megállít.

A nők hatalma attól műxik hogy igény van rájuk..  és némely hiány elég nehezen is gyógyul.

endrebá Creative Commons License 2022.06.18 0 1 3775

Nincs sok lehetőségem, érzelmileg a jelen helyzet csak emelkedhet.

Persze, próbálok a munka mögé bújni.. de tegnap a kidöntött diófa utolsó bosszúja olyan jól sikerült hogy még ma reggel is fájt a szemem.  Még este a "szentjános" világítós repülését is elég szellemképesen láttam, pedig tíz percet biztosan röpködött körülöttem.

Ha azt nézem hogy a téli tüzelő fele már ott az udvarban, meg a kiskertben szépen növekszik amit már én vetettem, vagy hogy a tetőkön már nem szivárog át a legnagyobb zápor sem - akkor szinte minden rendben.

..és próbálok csak erre figyelni..

Előzmény: cyr45 (3774)
cyr45 Creative Commons License 2022.06.18 -3 1 3774

Lesz még sokkal jobb is.

Úgy legyen!:-)

Előzmény: endrebá (3773)
endrebá Creative Commons License 2022.06.16 0 1 3773

Az is előfordulhat..  bár szerintem kínosabb mikor ékszernek készül, és férj válik belőle.

Lesz még sokkal jobb is.

Előzmény: cyr45 (3772)
cyr45 Creative Commons License 2022.06.16 -4 1 3772

Hja kérem, a gyémántcsiszolás nem könnyű.:-(

Az alapanyag is viselkedhet meglepően, érvényre juttatva azt, hogy nem szereti a csiszolgatást!

Egy régi találóskérdés jutott eszembe: Kicsi, sárga, ha feldobod, és leesik, nagyon megver, mi az?

Feketeöves karatemester, aki utálja, ha dobálják...

Előzmény: endrebá (3771)
endrebá Creative Commons License 2022.06.16 0 1 3771

Sziasztok idevalósiak.

A topik témája az utóbbi időben élő egyenesben volt feladatom.

Azt kell belátnom hogy csak az elhatározásom nem lenne elég továbblépnem, muszáj hogy ott legyen az elárvult ház meg birtok amivel való munka mögé el lehet bújni.

Az eső már nagyjából sehol se szivárog át egyik tetőn sem, a téli tüzelő egyharmada már megvan, és  szeretek hazaérkezni is.  Most már csak a magányt nehogy megszeressem.

Szibillia3 Creative Commons License 2022.04.29 0 0 3770

Napszemüveg is jó. :) 

Előzmény: cyr45 (3769)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!