Neked ilyen alapfokú a pénzügyi ismereted? Hívhatod te akárminek a cégtől kapott bruttó bevételed, ha a költségeid, a kötelező vásárlásod, adók, cd-k stb. levonása után nem marad egy minimálbérnyi összeged sem.
Milyen tények közlése? Hogy a legtöbb dollármilliomost (macska erre is hivatkozott) adta az mlm-es szektornak? Erre még semmiféle bizonyítékot nem láttunk.
Múlt héten az egyik kis csajnak Nuskonis fogkrémje volt és azt használtuk mi is... ma a feleségem előkap egy bontatlan fogkrémet, hogy a kolléganőjétől kapta és tudom-e, hogy mi az?... Mondom egyből, hogy nuskinos fogkrém... Csak lesett :)
Tényleg olyan jó? (csak 4 napig használtam, azért nem tudom, hogy hosszú távon milyen lehet)
És mit is írtam akkor? Hogy az az első számlám a cégtől. Azt is írtam, hogy bármennyi (a kétszázezer, ha húszmillió, akkor is)a jutalék, a kifizetéséhez nem kell több mint a száz pont fogyasztás (amiből ötven adr-es). A kifizetésnek nem feltétele sem a cd-k, sem a rendezvények megvétele.
Tehát akkor hogy is lehet nevezni az ilyen bevételt?
Erre eszembe jutott a régebben bizonyítéknak idehozott számlád a cégtől. Mennyi is volt, 200 ezer körül? Na ebből lejön a személyes vásárlás, kb. 100 dollár ahogy írod, a költségek, cd-k, rendezvények, stb. Na ami megmarad az aztán a passzív jövedelem.
Te is pontosan tudod, hányszor hencegtél itt, hogy hol áll a tőzsdén, meg hány dollármilliomost termelt ki (a soha-sehol-nemjegyzett listán), meg mennyi a cég árbevétele, bla-bla-bla....
Pont ugyanezt akartam írni, bármit hoznánk ide, arra úgyis azt mondaná, hogy ő nem hencegett. Viszont hadd nyilvánítsunk már mi azért véleményt valamiről.
Nem ragaszkodom én a "passzív jövedelem" kifejezéshez. Felajánlottam már, hogy adjatok nevet ti annak a "jövedelemnek", amit úgy kapok meg, hogy befizetem a havi csomagom (kb száz dollár) árát, cserébe pedig megkapom a hozzám tartozó vevők vásárlásai után befolyt bevétel 15, és a hozzám tartozó vezetők vevőinek vásárlásai után befolyt bevétel 5%-át.