"Nézem wogy képeit a másik topikon és érdekes ugyanazokat a képeket orosz bloggerek is használják?"
Mert, szabad képek, és éppen most írtam megint a pipinek, ne lopkodja a képeimet - az új fórumról -, mert ez a komcsik tudása! Találjon magának képet, és ne mástól csórja el! :-D
A Coastot behálózó csatornák adják a vízmelletti élet előnyét, és hátrányát! Hátrány, a sósvizes homok lakója a midge - http://medent.usyd.edu.au/fact/bitmidge.htm -, és csak ott élnek!
Ez is igazad, és a tanács itt is a rablók bandáját képviseli, mert egyre szorosabb az engedélyek költsége! Most, hogy kiskertet készülök faragni a telkünkön, egyre több az olyan kérvény - lehet, minek kiskert, menjek a multihoz? - ami pénzbe kerül! :-D
Nézem wogy képeit a másik topikon és érdekes ugyanazokat a képeket orosz bloggerek is használják? Egyikre emlékeztem és meg is találtam itt: http://blogopic.ru/post330688846/
Én maradok, tudod miért, mert itt sok értelmes, jópofa embert találok akikkel lehet beszélgetni sportról, edzésről, konditeremről, fényképezésről, vallásról, magyarságkutatásról, úti élményekről, állatokról, növényekről, tízezernyi topik, másfélszáz témakörben, kitudom kerülni azon fórumtársakat akik a politikából érzelmi kérdést csinálnak és a nemi élet hiányát azzal kompenzálják hogy ellentétes nézetű fórumtársakat próbálják megalázni: a belterjes fórumocskákkal ezért egyszer és mindenkorra végeztem.
Caltanisettai terecske az 1500-as évekből (foto Lavi)
Élmény volt ismét végignézni a szép és tájékoztató jellegű fotóitokat, olvasni soraitokat.
A költözés témához annyit szólnék hozzá, hogy az index azért tényleg biztosabbnak tűnik, hisz már hosszú évek óta működik - de az origoról sem gondoltuk volna, hogy vége lesz... :(
A képek feltevése némileg egyszerűbb, megnézni bonyolultabb, ám megszokható.. és a méretezés is lehetséges Lavi módszerével. Ha maradtok, akkor ide járok; ha mentek, akkor tovább vándorlok utánatok... bár már kissé unalmas az állandó helycsere...
Beindult a tavasz, és a kerti munkák... ma csicsókát szedtünk...
"Az is tény, kitudja a fórumok életét, és hogy meddig tudnak élni?"
.
Ez itt biztonságosabb mert 1999-óta is megőrződnek itt topikok és ez adja a megbízhatóság érzését. Itt röpke két hét alatt már a 600-as hozzászólásszámnál tartunk ami mutat egyféle érdeklődést és aktivítást.
.
Egy halódó fórumról váltani másik eldugott halódó fórumra meg mi a szarnak? Főleg ha a moderáció is részrehajló.