Kiváncsi lennék arra, hogy "derék" demokratáink hogyan tudják a demokrácia egyik legfőbb fogalmát (a választópolgárok által megválasztott kormány irányítása) összeegyeztetni azzal, hogy azt szeretnék, hogy országunkat egy, vagy több általunk meg nem választott szervezet (IMF, EU) irányítsa, mégpedig úgy, hogy azok döntéshozói nem is itt élnek.
De észrevettem. Pontosan ugyanúgy frissítetted, mint az MSZP frissítette magát: semmi változás, de igazad van abban, hogy kurvára unalmas.
Mellesleg én gondolkozom egy üzleten. Szállodát szervezek azoknak, akik úgy ítélik meg, hogy Orbán ledöntötte a demokráciát. Nos ezek eljöhetnének az én Badness szállodámba. A szobák az istállóban lesznek, mint a kitelepítetteknek volt rákosi idején. Persze lesznek szobák is. Kis pincék, ahol manikűrösök fogják letépni a körmöket. Alakul a terv, sok-sok programmal.
Azt hiszem, hogy ott megtanulják majd ezek az alakok, hogy mi a demokrácia hiánya.
> a hirdetésekre azért van szükség, mert így könnyebb lesz elfogadtatni a lakossággal egy esetleges hitelmegállapodást.
Például lehet, hogy ő maga sem látta még a kérdéses hirdetéseket, amikor ezt nyilatkozta. Vagy csak reménykedik, hogy nem tudnak a partnerei elég jól magyarul;)