Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Párkányba 8 ra kell kint lenni , vagyis 6 kor már indulni kell Pestről . S aztán rakodás odakint , 11 körül már Pesten van az ember és ott is rakomány csere . 12³⁰ körül végez az ember . Fix tarifás kanyaronként .
No a C már kevés bármire is , kell árú fuvarozó ,gk kártya stb . Szóval semmit nem ér a C , csak 1 el több dátum van a jogsi hátoldalán.
Nekem lenne pedig a C re Bp- Párkány fuvart kellene csinálni (7,5 autóval ) , csak ugye mint írtam kevés az a pecsét . Pénz az elfogadható lenne , csak nekem sincs ahhoz a sok baromságot elvegezni .
Csak az a bukás ( szerencsés) el vette a kedvem . Aztán meg már jöttek a nyugati motorok , az meg drága volt és aztam fáztam volna rajta . Így maradt inkább az autózás .
3 talicskával sikerült vágnom de elfogyott az energia ! De a szél is feltámadott megint ! A kertszomszéd volt metszeni de ő is feladta mára ,azt mondja itt nem tudja mi van, de jóval hidegebb van mindig mint bent a faluban ! Mondtam neki valamiért itt huzat van és azért van mindig szél . A legdurvább a 30 napból a 28 szeles nap volt eddig .
Dehogy nem én 30 évig teherautóztam ,csak most nincs olyan meló ami belföldön lenne én meg egyik országba se szivesen megyek főleg teherautóval ,a sok buzi szabályozások miatt ami a tahográfok körül kialakult mostanság . Épp elég volt a végefelé a határon való várakozásokból a G.box és egyébb baromságokból .
A legtöbb ismerősöm ez a fajta motoros sok a mai napig üzi ezt a sportot ! De olyat is hallottam a fél világot bejárta a motoros jogosítvány nélkül, hetekig tekeregve európában !
Itt van izgalom az biztos , csak én nem az ilyenekre gondoltam .
Á dehogy is . A gazkar szinte még sem volt mozdítja, a másik véglet felöl nézve 😀😃😄😁
De azért volt híre a faluban a 3 rendörautó nem bírt elkapni sztorinak .
Mondjuk így utólag bele gondolva azt sem tudtam merre vagyok akkor , lehet még most is bolyonganék arra . S egyszer csak találnék valami ismert helyet .
Most így vissza gondolva még a Nysa mentőautóban is sokáig jöttünk vissza az aszfaltos útig .
Nem vagyok egy egyszerű eset az biztos . De ha nincs körülöttem izgalom majd én akkor csinálok ..
De azt is írtam már szerintem, hogy az atya is azt mondta rám: Majd amikor meghalok az biztos ,hogy a mennyország kapuján nem engednek be . De az is biztos ,hogy a pokolban sincs helyem 😀😃
Perest az életkor eléggé le sikerült amortizáció, fordult az eleje és a blokk is sérült . Aki velem volt ismerős az érdeklődött a Ceglédi kapitányságon meg is merre sikerült a földet megölelnem 😀 . De mivel már sötét lett így reggel jöttek vissza autóval fuvallat . De rá ment a délelőtt mire megtaláltak és haza hozták .
Aztán amikor már járóképes voltam akkor szembesültem ,hogy ezt már csak alkatrésznek lehet használni . Az eleje komplett cserét igényelt , lámpa , teló , dekli (olaj el is folyt ) tank , ülés , kipufogó . is cserére szorult
Nálunk eszébe jutott valakinek 🙂 . Évente 2-3 utcát is aszfaltoznak valami pályázatból , viszmajorból stb . De még a fő gerincét , és a bekötéseket is cserélik ilyenkor .